REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mădălina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța. Video

Mădălina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța. Video

V.R.,A.F. 30 august 2023 | 00:00 10346

IPJ Constanța a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a fost prezentat noul șef interimar al IPJ Constanța, comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr, de către inspectorul General al Poliției Române, chestor principal de poliție Benone-Marian Matei. 

Madalina Vlangar, prima femeie care va conduce IPJ Constanta. Video

Vă reamintim că fostul șef al IPJ Constanța, Constantin Glugă, și-a dat demisia în urma accidentul de la 2 mai, unde un șofer drogat a omorât două persoane. „Se urmărește o reorganizare, o finalitate concretă. Dorim să conectam la realitățile județului Constanța. Urmărim reconstrucția inspectoratelor județene“, a transmis inspectorul General al Poliției Române, chestorul principal de poliție Benone-Marian Matei.

Madalina Vlangar, prima femeie care va conduce IPJ Constanta. VideoBenone-Marian Matei

„Sunt absolventa Academiei de Poliție, am 23 de ani de experiență. De azi mă aflu la inspectoratul de poliție Constanța. Vreau sa fiu sincera, nu detin singură panaceul. Sunt multi polițiști dedicați, meseria aceasta se face cu dedicație. Mulțumesc politiei romane pentru încrederea pe care mi au acordat o. Nu vom neglija situația operativă. Voi începe prin a avea discuții cu colegii de la Constanța. Beneficiez de sprijinul specialiștilor.“, a declarat comisarul-șef de poliție Mădălina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța.

Madalina Vlangar, prima femeie care va conduce IPJ Constanta. VideoMădălina Vlangăr

Fostul șef al IPJ Constanța, Constantin Glugă, a precizat că a solicitat eliberarea din funcție, pentru a se pune la dispoziția organelor abilitate și va rămâne în cadrul IPJ Constanța. „Este momentul la care pot sa fac o clarificare. Personal, mi-am solicitat eliberarea din funcție, pentru a mă pune la dispoziția organelor abilitate. Am fost pus la dispoziție și precizez că nu am solicitat încetarea raportului de serviciu. Voi rămâne în cadrul IPJ Constanța“, a precizat fostul șef al IPJ Constanța, Constantin Glugă.

Madalina Vlangar, prima femeie care va conduce IPJ Constanta. Video

Benone-Marian Matei: Constanța este pe locul doi în ceea ce privește eficacitatea în lupta cu drogurile

Inspectorul General al Poliției Române, Benone-Marian Matei, a precizat faptul că județul Constanța este pe locul doi în ceea ce privește eficacitatea în lupta cu drogurile și se încearcă aducerea celor mai bune mecanisme. „Plecăm cu dorința de a ne îndeplini obiectivele. Este un proiect pilot, încercam să aducem cele mai bune mecanisme pe care le avem. Acest proiect va funcționa. Lupta cu drogurile este o luptă continuă. Constanta este pe locul doi în ceea ce privește eficacitatea în lupta cu drogurile. Vom face o radiografie a ceea ce avem și vom veni cu răspunsuri. Tragedia de la 2 Mai putea fi evitată. Este evident că au fost o serie de sincope“, a mai declarat inspectorul General al Poliției Române, Benone-Marian Matei.

Cine este Mădălina-Sorina Vlangăr

Mădălina-Sorina Vlangăr, comisar–șef, în vârstă de 43 de ani, care a ocupat funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate. În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I). De asemenea, doamna Vlangăr are o experiență importantă, dobândită în activitatea de combatere a criminalității organizate, ocupând de–a lungul carierei sale diferite poziții, atât în organizații la nivel european, cât și în structuri cu atribuții pe această zonă de activitate la nivel național (Șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate).

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescu , 30-08-2023 / 15:38 Ionuț Popescu.Acest indivit a luat ca mostenire de la taecaso fost sef IPJ C-ta,Poescu Victor. Domni de la servici de inteligenta,militie,justitie.Ce ne mai plimbati de p****i prin spiritul legi statului de drept si al constitutiei Ro.Nu va puneti intrebarea dsv,cu servicile de inteligenta,care ajuta firme la furat si sa le falimenteze.Pe mine un neica nimeni o persoana fara valoare ne semnificativa.Am la mapa profesionala si C.V.cum am baut eu cu niste contarani ai mei si ce am vorbit.Si acesti sefi de la IPJ C-ta,de la Popescu Victor si pana la ora actuala au fost ocrotiti,aparati si protejati.De aceia vam si scris d-na Mădălina-Sorina Vlangăr, comisar–șef.Daca sunteti numita prin competente profesionale sau de partide.Ca trebue sa executati comenzi.Si Hienele,va asteapta la cotitura.Asta-i Ro,reala de la presedinte si pana la cota O la mare la C-ta.
0
0
Stimata d-na,va transmit acest mesaj prin presa,ziarul replica.Pe mine ca simplu cetatean ma intereseza, prin ce filiera ati ajuns sefa IPJ C-ta.Ce activitati deosebite aveti dsv,la mapa profesionala si C.V.Cred ca nu va deransjez sau va suparati sunteti recomandata de catre dl Min MAI,Predoiu Catalin,dl dr,secretar de stat Chestorul Despescu Bogdan,sau politic.in treb si eu de curiozitate.Poate sunteti cu ganduri bune sa faceti treaba.Ca eu asi putea sa intreb,sa ma adresez la Minister direct,sau la IPJ C-ta.Dar mi sa facut scarba si sila sa mai si pronunt numele unor Escroci Ordinari ,la care mam adresat 20 de ani pentru dreptate si adevar.Ce vreu eu in final sa va transmit.Dsv sunteti aruncata in gradina cu lei.Si o sa fiti obligata sa va compromiteti.Daca totusi ati fost selectionata pe merite si adevarate rezultate deosebite obtinuta in cariera dsv,prin competenta profesionala si nu politica.Felicitari si va urez mult succes.
0
0
pai in 5 ani iese la pensie, care problema!
3
0
cam sifonata pentru 43 de ani
7
3
Ionuț Popescu , fiul fostului comisar Popescu Victor , în prezent la antidrog … este traficant de droguri , și consumator de ani buni … coduce un Mercedes n***u vyp la număr și el nici nu deține permis … cum ar fi posibil asta fără protecția tatălui ?
9
0
Gluga ai scris la greu la dna și sipi de adjuncții tai și ai pus păpuși gonflabile în loc... uite ca te a ajuns incompetenta păpușilor și a ta... oamenii de valoare sunt hăituiți în MAI de despescu și sipi cu mizerii și bârfe li se ridica accesul la informații. Oamenii buni pleacă de scârbă și rămân marionetele
13
0
Doamne ajută și succes Mădă!!!
6
4
Sistemul in intregul lui este PUTRED . Omul de rand spera , pentru ca ia mai ramas speranta . Numai ca mafia odata instaurata , in toate structurile de la coada la varf si de la varf la coada , nu va ceda . In toate judetele ar trebui numiti sefi noi nu este suficient doar la Constanta . In primul rand , politicul se face vinovat de situatia actuala , uitativa in intreaga tara in ce dezastru ne aflam . Infractionaliteatea gulelor albe nu ar exista fara complicitatea politicienilor . Ori atunci cand sefi din toate structurile statului sunt numiti , nu se poate ajunge decat la asa ceva . Si chiar daca se simuleaza un examen , castiga tot cine trebuie . INCOMPETENTA SI CORUPTIA SE AFLA LA COTE DE NEIMAGINAT PENTRU OMUL DE RAND . Aud mereu scuze , ba ca nu avem aparatura , ba ca ce avem nu corespunde , ba ca nu avem suficienti inspectori care sa mearga in teren . O firma mica a unui om fara relatii este calcata de toate structurile statului . Ne mai miram de ce Romania este in halul asta
12
1
Totul e pe politic!
9
0
Poate sa vina si robocap la pachet cu superman e prea tarziu sa mai schimbi ceva incompetenta si coruptie la greu acolo
15
1
Sărăcuța, arată ca după o operație estetică de lifting nereușită.
12
7
DESPESCU SA-SI DEA DE URGENTA DEMISIA DACA VRETI SA REZOLVATI CEVA
20
1
O “adevarata” profesionista. A lucrat 2-3 ani in operativ dupa care a stat mai mult plecata din tara. Probabil ca habar nu are cum arata un hot si ce inseamna o politie judeteana. E pusa pe pile. Nu m-ar mira sa fie din Buzau.
20
1
DEZASTRU TOTAL
8
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
6
10
la rutiera incepeti cu aia de la cam 11 acolo unde Marcan face ce vrea sau ce i se dicteaza la telefon. voi veni cu amanunte si dezvaluiri
15
0
comisar. Aici ar trebui un Alimanescu dar Europa nu mai permite impuscarea hotilor. Ati putea sa va influentati insa de la generalul rus al MI, care a injumatatit cadrele, pe principiul ca daca se ocupau de afaceri, nu mai aveau nevoie si de serviciu la stat. Culmea, personalul injumatatit a facut treaba tripla! Pentru inceput, as promova pe cei tineri si cu scoala adevarata. Succes.
9
1
Tu marele șef la rutieră ,ai greșit grav și dacă cereai ce se cere la o oprire a unui auto, clar acei copii erau in viața! Tu ești cel mai vinovat ! Sa îți iau rutiera in ...pl numai pe japca și de smekeri nu se atinge nimeni , coclitilor
11
2
IPJ este cel mai corupt IPJ din Romania. Spaga se duce la Bucuresti. Dosarele de la sectia 3 stau de 5 ani si Gluga se face ca nu stie. Spaga la raderele din Eforie si Mangalia se strange tot la Bucuresti. Talhariile si spargerile di Constanta raman fara autori. Sefii de sectii fac petreceri si se pozeaza ca interlopii.
18
4
Macar puneați și voi una mai frumoasa! Că oricum tot din umbra se conduce nu era nevoie de marioneta asta!
8
3
Unde ați mai găsit o și pe asta? Numai vedete la ct Dancu gluga acum asta , vai mama lor de vedete! De unde au bugetarii de polițai vile si jeepane? Din 5mii lei? ...poliția r*mâna îmi vine să râd când aud de ea ..
8
2
Sa speram ca această doamne nu este alta glugă de a lui despescu și dgipi care s au ocupat doar de distrus oamenii competenți și au pus marionete în functii
20
0
Dacă o femeie e la conducarerea Poliției CT cadrele cu funcții ar trebui să meargă la bucătărie pe litoral Când vezi că unul ca Glugă dă mereu pe lângă nici unul din jurul lui nu a avut curaj să-i zică că judetul CT e debandadă Aceeași oameni sânt in spatele unei femei in conducerea poliției Dacă nu există o comunicare reală va fi la fel că înainte las-o așa că merge așa pană la evenimentul următor Pe timpul comuniștilor r*mânia era una din cele mai sigure țări din Europa fiindcă în instituția Poliției erau oameni bine pregătiți și responsabili Dovada numărul de turiști străini de atunci englezi nemți francezi suedezi cehi polonezi etc Azi e poliția amenzilor la unii cu mașini vechi Bolizii pe lângă polițiști sânt ca elefanții se fac că nu-i văd In toată r*mânia legea e pentru sărăcia Mafia cu bogăția Statul de drept e faliment
14
0
ptiu are doar 43 de ani? arata den 50
12
8
din moment ce a lucrat în cadrul ambasadelor clar are tangente, dacă nu rădăcini cu "serviciile", interesantă alegerea, clar nu se urmărește limitarea consumului de droguri și nicidecum destructurarea dealerilor
16
0
O fi din seria de angajari pe baza de pasa. Probabil este foarte ascultatoare ma mir ca nu a iesit la pensie la cum arata.
12
1
Ii urez bafta, dar nu cred ca v-a reusi ceva. Doar v-a fi compromisa. Mafia e mare! Isi v-a strica CV-ul. Eu nu as fi acceptat.
14
2
Atata timp cat numirile se fac politic, nicio speranta. Cat timp politia romana va fi aservita politic, nicio speranta. Punct!
14
0
Dna comisar sef seamana cu Marina Voica de acum 7-8 ani ! Dar sper ca afacerile bijduvenilor sa nu ni le perturbe !
12
3
Degeaba schimbi seful, daca ceilalti angajati raman acolo!
19
1
Foarte bine ,sa incepem aceasta schimbare cu arestarea fostului sef al Politiei Rutiere Constanta,care l-a facut scapat pe criminalul drogat si pe tac-su si punerea sub acuzare ptr complicitate la crimă,abuz in serviciu ,complicitate la trafic de droguri( doar i-a lasat sa plece cu masina in care s-au gasit droguri ), etc .Doamna Vlangăr l-ati săltat pe fostul sef de la rutieră? Martori? Uite seful de sindicat de la Europol ce declarat public in mass media,cu sub8ect si predicat , ca seful de la rutiera l-a facut scapat pe criminal.Daca acest corupt ,complice la crima v-a scapa basma curata,inseamna ca si dvs,alaturi de Benone,Despescu si Predoiu sunteti si voi partasi la crima de la 2 Mai prin mușamalizarea cazului
23
6
Adevarul ca Gluga e un taran p***t. Din Valcea dintr-un sat prapadit. Are fatau ala de taran care creste gaini in cotet. Din lene si prostia lui au murit oameni. Bai nene esti platit, cat ai program fa ceva
23
6
Gica sa-ti iau mintea la ......strung....
5
1
Daca vine de la Suceava e clar…paduri,contrabanda cu tigari… e la fix
17
1
Nu te obliga nimeni sa imbraci haina militara a Statului, daca o faci, o faci pentru Jurământul depus, pentru lege,pentru cetateni ( ca statul suntem noi) si pentru r*mânia. Bafta
14
4
Succes doamna, poate e nevoie si de o mana de femeie chiar si sa ii caute la oua( o sa le si placa la pensaati si fatalai:))) pe toti politistii corupti , căpușele si prietenii lor.
26
4
Cat de repede i s a prtomis functia de Chestor, de 1 decembrie sau in martie?
22
4
Idioti prostanaci dobitoci cretini corupti pana in maduva oaselor politistii romani
22
12
Da, să încercăm și cu o femeie...!
21
4
Atat cat timp prostituatele isi practica meseria in Campusul Univerisitar Ovidius asta zice multe despre acest oras institutii ale statului politie cele de invatamant si gradul de nepasare al oamenilor si un bun indice de oras care sa il ocolesti .
29
1
Poate noul comisar sef al ctei va demonstra ca o femee POATE .sa i dam crezare si sa asteptam schimbari si curatenie in POLITIE .Vrem si noi sa fim aparatio sa fim in siuguranta sa stim ca copii nu mai sunt ademeniti si cooptati in tot ce e rau . Putina DISCIPLINA SI IMPLiCARE RESPONSABILITATE SI farta CORUPTIE .DE ce in alte tari se poate si la noi nu ????
22
8
Sa lamurim ceva stimabililor. Misiunile externe sunt mult prea relaxante fata de ritmul de aici. Daca va bazati pe acel suflu, suntem pierduti din start. Nu se va face nici un pas in fata atata timp cat noi contorizam numarul de amenzi si de dosare si suntem dojeniti de despescu cu d mic ca nu avem rezultate. Bai conducatorilor expirati nu mai cereti oamenilor sa aduca amenzi si dosare, cereti.le sa gestioneze fenomnele specifice zonei lor....sau nu se vrea si facem lucruri de fatada? Se apropie Despescule si la tine...vine decontul...o sa te duci dupa aia pe care le.ai fabricat dosare cu dna.ul. Se apropie si la sipi...baieti nu ati cautat unde trebuie vulnerabilitatile si uite ce s-a intamplat... Se apropie si la voi PM-ul...stiti voi de ce...;)
17
3
Vino și la Cernavodă sa faci ordine să aduni proxenetii,interlopii ,bețivii și drogații din Cernavodă.Eu de când sunt comandant nu am trimis niciun peste din acvariul orașului la puscarie.
22
4
Bine ca ramai în ipj. Era nevoie la parcul auto de o gluga de coceni
28
2
pai cu martoaga aia de Dinca Marin ce faceti?
25
0
Bine asa !!!! Se vb. ca revine seminția lui Catana. Adica juniorul.
4
3
Cine va recomanda? Familia! Bine, dar aici nu scrie nimic. Nu scrie unde ati studiat si la ce rezultate ati ajuns. Aici scrie doar una suta lei. Putin, foarte putin! Ma rog....cu ce incepeti? Cu o romanta. Zii! La umbra nucului batran......Inima i un telefon Inventat de Cupidon.....Gogule, ce facem cu suta? O retinem. Si cu Marlen Ditrih? O numim sef de orchestra. Sa cante prohodul Politiei Romane cand se va stinge lumina. Daca cineva crede ca la o orchestra de afoni daca schimbi dirijorul membrii orchestrei vor putea sa interpreteze Bach se inseala. Poate ca vor fi fraieri care sa cumpere bilete si sa umple sala stiind ca dirijorul este plin de diplome si cursuri dar vor ramane dezamagiti si de dirijor si de orchestra. Problema e ca nu ai de unde sa iei alta orchestra. Mai sunt cativa violonisti si un tobosar profi dar sunt platiti mai p***t decat aia de la suflatori si acum li se rupe de reforma. Sunt deja dezamagiti si vor sa cante dirijorul daca tot are diplome de participare.
40
0
Problema nu este la vârf, în toate instituțiile sunt adevărate rețele ale corupției credincioase actualului șef, viitorului șef , șamd . Aceste rețele (mâna de lucru) trebuiesc distruse , ei fac treaba murdară, peste tot e la fel.
24
8
Foarte bine! Poate doamna ii intreaba de sanatate si pe rutieristii din Mangalia, d-alde Cralev si Bozolan! Ca pare ca Gluga si s****n nu prea i-a "deranjat"!
27
4
Sper din tot sufletul sa vada ceea ce este de vazut si nu ceea ce ii vor arata ! Diferenta intre ceea ce spun si ceea ce fac este imensa! Ii doresc mult succes, cu toate ca realitatea ultimilor 10-15 ani ne-a aratat ca acest sistem este corupt si incapabil sa raspunda asa cum ar trebui!
20
0
POLITIA ROMANA NU MAI ARE NICI UN FEL DE CREDIBILITATE.ODATA CE ESTI NUMIT PE CRITERIU POLITIC,ESTI MARIONETA LA ORDIN.TARA A AJUNS PE MANA GOLANILOR. ASTIA SUNT ADEVARATII INTERLOPI,CEI CE AU AJUNS LA CONDUCERE TARII.AU DIPLOME DE FACULTATI,PE CARE NU LE AU FACUT.VAI MAMA NOASTRA.SUNTEM UN POPOR COTROPIT DE ANALFABETI SI PROSTIE.
36
3
Poate reusim sa scapam Constanta de clanurile de la Braila care fac trafic de droguri si prostitutie!
36
1
Domnule ministru acestea sunt actiuni disperate si de fatada. Limba engleza, scolile si functiile inalte nu o vor ajuta pe doamna inspector sef sa descalceasca metehnele si organizarea comunista a ipj care dateaza din anii 60. Declaratiile sforaitoare nu vor pune organizatia numita MAI pe picioare. Uriasul cu picioare de lut patineaza si este gata sa faca implozie. Domnule ministru chiar nu vedeti ca ministerul arata ca o piramida cu varful in jos? Prea multi directori, prea multi sefi prea multe structuri inutile, prea multi secretari de stat, prea multe agentii, prea multe directii directii generale si tot felul de structuri inutile. Evaluarea si restructurarea trebuia inceputa de acolo din cladirea unde veniti la serviciu. De exemplu pe despescu de ce nu il evaluati? Cat il mai tineti? Dar pe Arafat? Nu ajung la dvs vocile oamenilor onesti si cu experienta? Schimbarea daca nu este facuta cu cap va face ipj total nefunctional cu efecte dezastruase pentru societatea civila.
23
3
Doamna Vlangar, o femeie educata, cu misiuni externe la activ, experienta in munca de cooperare internationala. Nu inteleg numirea in functia asta, de la director la CCPI
20
5
Ma uit si vat in roz de acum , odata cu numirea doamnei . Ca sa poti sa schimbi ceva ce dainuie de zeci de ani , trebuie sa fii nebun . Nici nu va apuca domana sa faca radacini ca va fi numita acolo unde nu deranjeaza . Miscarea asta , este doar pentru a linisti apele , dupa care viata revine la normal . Hai sa nu fim atat de optimisti cum vrea predoiu sa credem
38
3
Șeful de la circulatie cms Vâlsan Dumitru nu poate să se deplaseze nici 10 ml.Cum poate el opri în trafic șoferii și cum se deplasează daca nu se poate mișca?
20
5
Bagi mana in ea si o faci papusa!
8
12
Meseria aceasta se face cu dedicatie. Cred ca a vrut sa spuna "dedicare". Sau se gandea la Adi Minune? Multumesc politiei romane pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Cred ca a vrut sa spuna "mi-a acordat-o". Adica la singular. Chiar a facut aceste gafe de exprimare? Sau reporterii au "inflorit" textul?
31
0
Forta Mariana, tot poporul te sustine. E vorba de incompetenta acolo, or sa fuga ca potarnichile. Au fost introduse multe cadre noi incompetente care nu se puteau angaja altundeva
16
7
Gluga taci din gura.Ai dosare penale la sectia 3 de 3,4 ani si nu sunt trimise catre parchet .Nu ti faci treaba nici tu nici colegii tai si stii bine.La sectia 3 miroase a coruptie si incompetenta de la o posta.Pleaca din sistrm ca esti praf
30
4
Marioneta...hahaha
10
9
Dupa 9 zile si a dat in final DEMISIA !Gluga de coceni !Succes Dna Sorna Vlangar , daca nu puteti sa face ti fata , plecati singura ,sa nu fie nevoie de altceva !
35
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212