19.4° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
19.4° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Madonna, de nerecunoscut, din cauza filtrelor, pe Tik Tok

Replica API 10 august 2022 544

Madonna, 63 de ani, a publicat un clip, pe contul personal Tik Tok, în care pare să recite refrenul celebrei sale piese, Vogue, mixată cu melodia lui Beyonce, Break my soul.

Este binecunoscut faptul că Madonna a apelat la mai multe intervenții estetice pentru a-și păstra trăsăturile din tinerețe, unele dintre artificii neavând rezultatele dorite.

Ținută Versace și bijuterii cu diamante

Astfel, pentru a afișa un ten impecabil, într-o lumină favorabilă, artista a apelat la deja cunoscutele filtre ale aplicației web, acestea contribuind și mai mult la modificarea aspectului legendarei cântărețe.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În afara unei lumini optimizate, filtrul i-a mărit genele, i-a uniformizat tenul feței, a aplicat ruj într-o manieră ideală și a adăugat steluțe și lumini.

Totuși, Madonna nu a renunțat la detaliile care i-au consolidat și consacrat imaginea de divă, de-a lungul deceniilor de activitate spectaculoasă.

Artista e îmbrăcată cu o bluză semnată Versace, cu ace de siguranță enorme atașate în partea frontală, o multitudine de coliere de diferite dimensiuni și cercei cu diamante.

Remixul poate fi comandat pe mail

Anterior postării, atât Beyonce cât și Madonna au promovat remixul celor două piese. În imaginea de promovare, Beyonce apare întinsă, în timp ce Madona stă în picioare și mângâie un cal transparent, în interiorul căruia pot fi văzute fulgere.

În prezent, remixul poate fi achitat și primit prin email, nefiind disponibile informații despre încărcarea acestuia pe platforme de streaming precum Spotify sau Apple Music.

Madonna, de altfel, pare să își mute comunicarea pe Tik Tok, platforma fiind mult mai permisivă. În primăvara acestui an, atunci când a dorit să transmită live pe Instagram, artista a descoperit că i-a fost blocat contul.

Madonna a rămas uluită atunci când a descoperit că i-a fost interzis accesul în direct pe Instagram, de vină fiind seriile de poze provocatoare, în care diva în vârstă de 63 de ani apărea cu părțile intime la vedere, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

care nu poate accepta ca timpul nu iarta pe nimeni!
0
0

Monden

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620