REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Magazinul eMAG de pe Tomis, SPART de cel puțin 3 ori în ultimii ani!

Magazinul eMAG de pe Tomis, SPART de cel puțin 3 ori în ultimii ani!

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:00 2552

Odată cu impunerea măsurilor pentru evitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, care au dus la izolarea locuitorilor Constanței în case, hoții din locuințe dar și cei de buzunare s-au văzut lipsiți de obiectul muncii.

Lucrul acesta i-a făcut să se reprofileze, astfel că furtul din magazine a devenit cea mai bună variantă pentru a-și asigura ”traiul” de zi cu zi. Una dintre țintele predilecte ale acestora se pare că este magazinul eMAG din Constanța, care are un istoric destul de zbuciumat în privința furturilor. De data aceasta, ”intrarea” în magazin s-a făcut prin spargerea ușii cu un baros, cei doi infractori reușind să fure câteva telefoane.

Conform anchetatorilor, luni, 27 aprilie, în jurul orei 5.25, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile). Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Magazinul eMAG a fost spart prin deconectarea sistemului de alarmă

Vă reamintim că același magazin a mai fost jefuit în anul 2017, de către doi tineri care au deconectat sistemul de alarmă, mulțumindu-se să plece doar cu un aparat de ras electric.

Hoț prins după imaginile furnizate de ziarul Replica

Amintim și faptul că, la finele lunii februarie 2016, cotidianul Replica a furnizat imagini cu un hoţ care fura din același magazin eMAG, situat pe Tomis, cu rugămintea ca persoanele care-l recunosc să sune la Poliţie. Pe baza acestor imagini, infractorul a fost prins în scurt timp.

Citește și: Hoţi profesionişti: Magazinul eMAG de pe bulevardul Tomis, DECONECTAT de la sistemul de alarmă!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avem si noi meseriasii nostri
0
0
Ati omorat LIMBA ROMANA cu aceste comentarii!!!!!!
5
0
Bilangiule de sub mine ,marfa se duce la Varna,acolo se vinde,lumea joaca inchis
0
1
destept hotii aia! ba hotilor,toate telefoanele,laptopurile au identificare dupamplaca de basa,se cheama mac.,cum intrati pe net,puteti fi reperati.Amatori de chilipiruri,o sa aveti politia la usa si ramineti si fara nbani,si fara telefon,desteptilor!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108