REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Magia sărbătorilor plutește în... parcul Oleg Danovski! Video

Magia sărbătorilor plutește în... parcul Oleg Danovski! Video

A.L. 29 noiembrie 2022 | 00:00 2910

Constanța îmbracă hainele de sărbătoare, pregătirile pentru mult așteptatul Târg de Crăciun fiind în plină desfășurare. Deschiderea acestuia va avea loc pe data de 30 noiembrie, vizitatorii putându-se bucura, începând cu ziua de miercuri, de experiența încântătoare, însoțită de acordurile colindelor și mirosurile îmbătătoare ale preparatelor tradiționale, specifice acestei perioade.

Pregătirile pentru târgul de Crăciun, ce va avea loc în perioada 30 noiembrie-25 decembrie, în Parcul Oleg Danovski, sunt în toi. După ce organizatorii au promis publicului de anul acesta „cel mai spectaculos parc festiv organizat, vreodată, în orașul de la malul mării”, curiozitatea și nerăbdarea se află la cote maxime.

Atmosfera târgului se așteaptă a fi una feerică, pornind de la luminițele și decorațiunile ce vor împodobi parcul, până la standurile cu produse artizanale tematice și momentele artistice, printre care se enumeră și spectacole pregătite de reprezentanții minorităților.

Spre marea plăcere a celor mici, târgul va fi împânzit de atracții precum trenulețe, un carusel, ateliere speciale și decorațiuni desprinse din episodul biblic al Nașterii lui Iisus.

Mirosul de vin fiert, scorțișoară și multitudinea de dulciuri va pluti în aer, cadrul festiv fiind întregit de răsunetul colindelor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt Magie Varsata: bun mesajul dar te cam grabesti sa nu iti pierzi ideea si scrii aiurea?Lasa-le naibii de compuneri ca idiotii sunt spalati de TV si pe ce nu s-au spalat ,ce sa le mai zici de creier
2
0
Salveaza vietati since forever
1
0
S-a varsat magia...pe jos, chiar langa o masca FPP2 si o izoleta...Cand dam in judecata statul si pe aia care ne spuneau ca salveaza vietii dansand in sincron?Craciun? Ca G Washington pe 25 DEC trecand Husdon River pe un ger teribil...Asta da CRACIUN sa facem si socoteli nu ?
2
0
Ce tiganie ,kitch ! Ai bulit si asta, chitcane!
3
0
cum arata cel din Sibiu si Craiova si cum arata asta
3
0
a venit circul, cu mizerie, praf si gropane, nu va e ma rusine cum arata orasul asta?lasa, ca va schimbam la alegeri
10
0
pluteste in noroi
11
0
Plutește? . . ." serpuieste" ! O mizeriem
10
0
Pluteste ca un rahat pe apa!
13
1
Imi aduc aminte ca nea Chitac anul trecut punea jandarmii sa controleze certificatul verde iar miile de parinti nevaccinati erau nevoiti sa plece in plansetele copiilor care nu intelegeau decizia aberanta a unor politicieni mizerabili...
14
3
Un fiasco total ,va spun de pe acum !!!
19
1
Bun bun dar de ce nu faceti la parcul de la primarie ? Cap de pluta din primarie ca ai mai mult spatiu acolo.. Si ai si toalele cu apa curenta ...la parc la mircea ati facut bodega de lucs in loc de wc public...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920