REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Magistraţi din Constanța, eliberaţi din funcţie de preşedintele Iohannis

Magistraţi din Constanța, eliberaţi din funcţie de preşedintele Iohannis

Replica API 4 februarie 2021 | 23:42 4367

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din funcţie a zece magistraţi.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a eliberat din funcţie pe: Sofia Luca - judecător la Tribunalul Iaşi, Carmen-Daniela Preoteasa - judecător la Tribunalul Dolj, preşedinte al Secţiei pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale, Andreea Angelica Dinescu - judecător, vicepreşedinte al Tribunalului Sibiu, Daniela Mihaela Barzi - procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - structura centrală, delegată în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Giurgiu din cadrul acestei structuri specializate, Zita Kiss - judecător la Tribunalul Satu Mare, Bogdan Florin Constantinescu - judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Vâlcea, Iulia Casian - judecător la Tribunalul Constanţa, Viorica Muşat - judecător, preşedintele Tribunalului Ialomiţa, Lucia Şotîngeanu - judecător la Judecătoria Târgovişte, Monica Mioara Costea - judecător la Curtea de Apel Constanţa.

Cei zece magistraţi au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a pensionării, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand dai justitia pe mana pizdelor nu e de mirare ca ai cea mai mare infractionalitate
2
1
bine ca nu sa atins de iepure
2
1
Ba johanis,baga la puscarie borfasii iorgus penalul fuckin zanfir taranul noparit,gasca lui,plus pitiponcul cristian radu,tapinarii sefi ai mangaliei.Restul de bouari pesedisti,sa dati banii furati la doctori,mirletzilor analfabeti si hoti!!! ia-le pensiile egurilor penale de magistratii melcilor,care deabia stiu sa lege doua vorbe,dar au doctorat in furat!
3
4
fara munca , fara raspundere , au strans banuti destui si se hodicnesc dupa atata efort intelectual!
7
1
Sa te ... la guritza .. Cand ma vezi pe strada, ma saluti cu plecaciune si aici, mi-o xugi din radacina . Vezi ca o sa ramai fara vedere ...
1
5
pentru rahatii comentaci usristo kakacisti si penalisto pulisti ati luat-o in gura .partidele voastre de kkat sunt zero barat .sunteti otaviti .muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee familiilor voastre.
6
7
ba joahanis,da.i afara si ia.le pensiile la aia care l.au albit pe zanfir iorgusex primarul mangaliei,mazare si alti borfasi notorii!
13
4
Dumnezeul justitiei constantene
4
1
@14,44...sugi pooola... Pizdist idiot.... Ai luat-o in gurita... Nu mai ai locul caldut... Te scalzi in cacat...
3
13
Legile strambe au fost date de PiZeDe...Cum vrei sa ai legi bune cand tu pui unul ca Gigi Becali la comisia juridica??? Daca ai votat ciuma rosie sau ti-a fost lene sa mergi la vot taci si inghite..
8
18
Ah..., datorita pensionarii...!!! Pe cind eliberati din functie, datorita A B U Z U R I L O R pe care l e fac???? Gen, Mazare,Albu,Mario Iorgulescu, Huidu...,cap de ghium Gabriel Oprea...,etc..
18
2
astazi mai sunt la munca,de maine inchideti partia de la paltinis ca cine bossul la shii...prostimea la munca
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108