REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mai multe cadre DIDACTICE de la Liceul Ovidius, INFECTATE cu COVID-19

Mai multe cadre DIDACTICE de la Liceul Ovidius, INFECTATE cu COVID-19

Replica API 14 septembrie 2020 | 11:20 8535

Sorin Mihai, inspector școlar general și cel care coordonează Inspectoratul Școlar Județean Constanța, împreună cu George Niculescu, prefectul județului Constanța, au sustinut luni, 14 septembrie, o conferință de presă cu tema deschiderii anului scolar 2020-2021. Conferința a avut loc la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" Constanța.

La conferință au mai fost prezenți și Cristina Schipor, director executiv DSP Constanța, Carmen Serbănescu, coordonator al structurii Siguranța Școlară din cadrul IPJ Constanța, dar și Anamaria Ciobotaru, directoarea unității de învățământ. „Profesorii trebuie să asigure un mediu de siguranță pentru copii. Începe anul școlar în scenariul I în marea majoritate a unităților școlare și sperăm să rămânem așa. Îmi doresc să rămânem așa” a declarat George Niculescu, prefectul Constanței.

„Acum, școala devine oglinda noastră. Am încredere că vom depăși acest moment și mai mult decât atât, suntem convinși că vom avea un parteneriat cu părinții și elevii, foarte bun” a declarat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.

10 cadre didactice infectate cu Covid

Cristina Schipor, directorul executiv al D.S.P. a declarat în cadrul conferinţei că oraşul Constanţa dispune de suficiente cadre medicale. „Orașul Constanța este acoperit cu cadre medicale, în acest moment sunt 106 cadre medicale. Mai prost stăm în mediul rural, dar se va remedia", a precizat aceasta. În plus, "zece cadre didactice din cadrul preuniversitar și patru din cadrul universitar sunt infectate, iar trei contacţi sunt carantinaţi", a mai adăugat Cristina Schipor.

Potrivit informaţiilor noastre, cele mai multe cadre infectate cu coronavirus ar fi de la Liceul Teoretic "Ovidius".

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
2
0
Cum adica la cate cazuri depistate cu COVID se inchide o institutie de invatamant?,la un singur caz confirmat se inchide scoala si se trece la dezinfectie,iar eu cred ca vor fi multe cazuri de COVID prin scoli pentru ca oameni au fost in concedii,s-a dat drumul la nunti,botezuri si alte chefuri prin restaurante asa ca conditii de raspandire a virusului la scoli prin copiii sunt,totusi eu sper sa ma insel si sa treaca iarna asta fara sa se inchida scolile,bine ca nu sunt PSDisti la guvernare pt.ca aia au declarat ca COVIDul nu exista ci ca este o inventie a PNListilor.
1
0
Doi prosti
1
0
Stiti, in campionatul national de fotbal, daca o echipa nu participa la meciuri pentru ca are imbolnaviri cu, covid, echipa este sanctionata material si pierde la masa verde. De unde aceasta golanie care se intampla la liceul Ovidius? Deci toata vara nimeni nu a avut nimic si acum pe toti i-a apucat covidul ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru a se incepe anul scolar in bune conditii si a nu bloca accesul acestor copii la invatamant ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru scoala online, in conditiile in care Lic. Ovidius nu are acces la internet ? A fost dezinfectat liceul inainte d
0
2
Cine au fost terchea berchea Angelescu, Sirbu, Solomon sau sotii Oprea ? Toate nimicurile le aud aici pe replica. Bine ca promovezi toti profesorii betivani de la Lic Mircea
2
4
Ce mari somitati au fost Frecus si Butuceanu ? Niste nulitati. Profi adevarati de fizica a avut Lic Mircea, pe vremea mea erau profi de mare valoare, Angelescu, Sirbu, Solomon, sotii Oprea, oameni care au fost dascali pt multi olimpici internationali ! Hai, ma lasati cu Frecus !
10
4
Nu va jucati cu vietile oamenilor. Nu e o tragedie inghetarea anului scolar.
8
1
Mai prost stam in mediul rural dar se va remedia - gata neam linistit bate idioata asta de 3 ori din palme si se remediaza
5
0
Mare noroc ca s-au pensionat cei doi mari profesori de fizica ai liceului din anii '90: Valentin Frecus si Laurentiu Buttuceanu. Primul a fost director al liceului, pentru o buna perioada de timp, fiind un tip total neimplicat in problemele elevilor, rece, inutil. Al doilea a fost doar profesor. Un tip si mai rece, glacial de-a dreptul. Un om respingator si urat din toate punctele de vedere. Deci este mare noroc ca s-au pensionat, altfel ar fi fost primii infectati. Virusul la virus trage...
11
4
La Pedagogic v-ati gasit sa sustineti conferinta de presa? Sunteti culmea! Ati intrat in cladirea unde invata clasele step by step? Acolo nu sunt toalete la etaj, spatiul este degratat, insalubru! Copiii, in aceasta institutie, sunt in pericol.
6
1
Un guvern de incompetenti. In 9 luni nu au reusit sa testeze toate cadrele didactice, sa aduca masti si solutii dezinfectante! nimic nimic!!! Gandul lor este doar la alegeri anticipate sa ajunga rapid la ciolan
18
3
DSP minte cu nerusinare..au si cei de la DSP 4 bolnavi..cum reiese din declaratia directoarei...cica asimptomatici..stiu sigur din surse sigure ca cel putin un angajat DSP este la oxigen..ce pretentii sa mai avem la ceilalti
9
3
Copii de gradinita sunt tinuti cel mai mult in colectivitati , si de regula sunt adusi si preluati de persoane varstnice..
6
0
In discutiile purtate ieri cu reprezentanti ai Liceului s-a spus ca este vorba de un singur cadru didactic despre care a si vorbit presa. Va rugam sa dati o stire oficiala pentru a lua cu totii hotarari legate de copii nostri! Care este algoritmul dupa care se decide inchiderea unei institutii de invatamant? La cate cazuri se decide asta? Domnul Prefect sa vina cu o declaratie oficiala!
10
1
Ne omorati copiii ! Asasinati cadrele didactice ! In lupta voastra pentru castigarea Alegerilor Locale ... calcati pe cadavre ! A S A S I N I L O R !!!
27
7
idiotii mei, muriti dupa 27. votati si dupa muriti dava drecu. oricum 4 ani nu am nevoie de prosti ca voi si paan atunci se fac odraslele voastre mari
10
4
sa mori tu si cum pot Profesorii sa asigure un mediu de siguranta pentru copii? Sunt platiti sa faca un numar de ore nu sa stea sa se joace de a doctorul, jandarmul si sa aibe si rol de parinte pentru 20 30 de copii in acelasi timp helooooo treziti va
24
2
Scoala nr. 7 de la Broracei este inchisa datorita unei educatoare proaste care avea Covit si a venit vineri la scoala la o sedinta cu parintii !!!
20
8
ramai fara cuvinte atunci cand vorbeste din putzul gandirii despre medicina aceasta contabila schipor , cu studii la batranete facute la saguna... cum este posibil ca cineva care nu este de specialitate , sa conduca dsp , sau sa se refere la probleme medicale la fel cum isi dau cu pararea cei care asteapta pe holurile de la spital sa intre la vreun cabinet medical...?!? cred ca nici prin Africa este posibil asa ceva.
20
2
mancati ca de obicei kkt ... care sunt cadrele didactice de la ovidius infectate?!...in afara de ceea ce se stie deja public.
9
8
Liceul "COvidius"
21
1
Haos peste tot
19
1
Haosul din educatie este cauzat de Anisie si Sorin Mihai, acest incompetent si mincinos inspector. Anisie este protectoarea si sustinatoarea acestui fatalau. Un idiot cu bostanul ala gol. Norocul lui prietenul nevestei actuale, ca asa a ajuns la ISJ. Iar bovina aia de prefect care este sluga la makidoni este ceva ingrozitor. Doua curve proaste in cocina purcelei Ana Ciobotaru.
28
7
Mai adu niste carantinati!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108