REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mai mulți copii ai străzii au TERORIZAT constănțenii! S-au transformat în HULIGANI și au trecut la AGRESIUNI!

Mai mulți copii ai străzii au TERORIZAT constănțenii! S-au transformat în HULIGANI și au trecut la AGRESIUNI!

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:16 549

Minorii lăsați de izbeliște continuă să reprezinte o problemă la nivelul județului Constanța! Cei mai mulți ajung infractori, cum este și cazul a doi băieți, de 14, respectiv 15 ani, care fug din centrele de plasament și, împreună cu alți copii ai străzii, fură și tâlhăresc.

foto cu rol reprezentativ

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi minori, cu vârste de 14, respective 15 ani, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în intervalul 14 noiembrie – 3 decembrie a.c., cei doi minori, unul domiciliat în localitatea Cobadin (Șaban Elvis), celălalt în Constanța (Neculai Liviu Florin), ar fi săvârșit faptele pe raza municipiului Constanța, persoane vătămate fiind o femeie, în vârstă de 75 de ani (în zona Cireșica), un bărbat, în vârstă de 54 de ani (pe Aurel Vlaicu), precum și doi minori de 12, respectiv 14 ani, cărora le-au sustras, prin acte de violență, un portofel, respectiv telefoanele mobile. Precizăm că unul dintre minori se afla în autobuzul 2-43, iar celălalt în parcul de la Oleg Danovski. Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi minori pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanțe, iar la data de 7 decembrie au prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele lor mandate pentru 30 de zile, fiind introduși în CRAP. În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi minori. Există informații că ei ar fi fost ajutați de mai mulți copii ai străzii. Și ei sunt parte din gașcă și fug mai mereu din centrele de plasamet.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimeni nu face nimic ptr ei --Macar centre de corectie cu regim de puscarie sa -i educe nitel --mamele lor sa fie obligate la max 1 copil
0
1
noi suntem de vina. trebuie sa ne unim si sa luam atitudine.
2
0
Intai de toate, invata dracului sa scrii bai analfabetule iar pe urma poti sa-ti iei acasa ''ciorile'' sa le cresti!
3
1
Bravo Clujului...bravo lui Boc
4
4
Bagamiaspulainvou de nationalitati conlocuitoare nenorocite!!! Moarte tiganilor si machidonilor sin politie, sri si alte deconcentrate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
1
Daca le bag o trompeta intra in coma...mama lor de paraziti..
2
3
De vina sunt animalele care lea dat viata , Oameni buni ce sa invete . . . au vazut numai rele ce asteptari aveti ? au vazut numai batai plus multe altele . . . in jungla au crescut ca in jungla se comporta .
7
2
Viitorul tarii. Ei nu au viitor si culmea tocmai eu fac parte din viitor. Nashpa.
5
1
Aia sunt niste puradei din poze la scola de corectie
7
0
Lagar de munca fortata cu salarii medii , dupa 6 luni angajati in santiere sa prinda experienta si dupa inca un an doi ii veti vedea in Norvegia muncind pe 3000 de euro. Votati Legiunea la urmmatoarele elegeri
17
1
nu poti sai bati ca are drepturi si faci parnaie
15
2
sa se nfiinteze stagiul militar obligatoriu...ca acolo are cine sa-i cuminteasca..l-e vine mintea la cap
21
7
Pentru asta de sub mine,stai linistit,o sa v-a intoarca ei,mai aveti 3 luni si ceva maruntis!Raman doar aia care stiu sa faca ceva,de sclavi la Amazon,sau toilet cleaners nu mai are nevoie Anglia!
23
5
Traiesc de 5 ani in Londra si sunt plin de bani, nu ma mai intorc niciodata
13
15
gata. ii fac fetite acolo.
15
1
Acesti tineri nu au nici un viitor . Lipsa de implicare a autoritatilor se reflecta prin tot ce vedem si auzim . Grav este ca acesti tineri vor ajunge adulti si ca faptele lor pot deveni mult mai agravante .
20
0
a locui in constanta este ca si cum ai locui in cartierele marginase ale islamabad-ului. Hoti,cersetori,caini,criminali,violatori,tigani la ghicit si furat,trafic criminal ,morti la volan,pe treceri,autoritati corupte si nepasatoare , gropi,fara trotuare,iluminat slab, blocuri care arata mai rau decat cele din prypyat.Este un oras mort,murdar cu oameni care nu trag apa la wc,si au gucci pe ei . am parasit aceasa comuna tiganeasca si va spun ca e cea mia buna alegere pe care am putut sa o fac ,acum simt ca am o viata. Parasiti cta si lasati-i sa se ucida intre ei!
56
5
Ai mare dreptate omule!!!! Dar ar fi mai bine ca acest vaccin sa se numeasca AK47!
47
1
Deoarece se poate considera o molima musai inventat vaccin anticioroi!
60
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108