REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Mai mulţi indivizi PERICULOŞI îşi făceau de cap pe străzile din Constanţa şi intrau în casele oamenilor!

Mai mulţi indivizi PERICULOŞI îşi făceau de cap pe străzile din Constanţa şi intrau în casele oamenilor!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:00 296

Cu antecedente penale

Cu antecedente penale

Trei indivizi au ajuns în arest, după ce oamenii legii le-au documentat activitatea infracțională. Ei au spart mai multe locuințe, dar și sedii comerciale, însă nu sunt la prima abatere. Sunt cunoscuți ca indivizi destul de periculoși, fiind condamnați în mai multe rânduri.

Trei bărbați, Amet Perușa, Ali Samir și Ismail Mustafa, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras un aparat de uz casnic. Prejudiciul estimat la 400 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.Totodată, polițiștii constănțeni au mai stabilit faptul că bărbații în cauză ar fi autorii unei tentative de furt calificat, în data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, când ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei, în vârstă de 84 de ani, din Constanța, fără a sustrage însă bunuri.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanțe, fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 3 decembrie a.c. au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele lor mandate pentru 30 de zile. Așa cum este precizat mai sus, indivizii sunt cunoscuți cu antecedente penale.

Spre exemplu, Amet Peușa, care este din Cobadin, a fost condamnat de mai multe ori pentru furturi și tâlhării, inclusiv în 2014, când a primit 5 ani de închisoare. El este cunoscut pentru modul brutal în care acționează, preferând să agreseze femei pe stradă, pentru a le tâlhări. Așa cum bine se poate înțelege, nu ieșise de mult timp din închisoare și s-a reîntors la ”treabă”. Nici ceilalți doi nu sunt ușă de biserică, ajungând, de mai multe ori, în atenția oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cobadinu este pe primu loc in furturi...se fura in cobadin si din case si din curti suntem terorizati de hoti nu se mai poate trai in cobadin si nu numai tigani fura in cobadin mai sunt si romani care se ocupa cu asa ceva dar politia nu face nimic le este frica sunt mana in manaNe este frica sa mai plecam de acasa ca intra si fura sparge casele...Sa se faca o lege ca nu se mai poate sa ii bage in puscarie pe viata.
1
0
Deportati pe Insula Serpilor.
2
0
Sunt tolerati de statul roman ..justitie in alte tari erau impuscati de mult avand la activ atatea infractiuni ..
4
0
sa li se dea pedeapsa pe viata
4
0
la infractori , purtati-va frumos cu ei in puscarii, U.E. face ...minuni , dar pentru altii!!!!
1
0
Astia care este tara lor originala afara ecject in tara lor valabil pt toti sa stea fiecare la el acasa
3
0
Daca nu au anumite preferinte politice,cat ar fi de periculosi sunt ocrotiti. Din pacate,prezenta periculosilor a devenit deja ceva cotidian,natural in Romania. Mai avem foarte putin sa fim ca in Bogota,in cartierele traficantilor,dar la noi pe plan national,peste tot.Lumea nici nu prea mai declara abuzurile,de frica,din justa neincredere in autoritatile statului mai degraba partenere cu abuzatorii decat aparatoare ale cetatenilor.Ca atare,e plin de gunoi nedeclarat,de lozinci si de romani care fug din tara asta inclusiv din cauza fricii,ca refugiatii din Siria,doar ca la noi e cica pace.
3
0
La spart piatra si facut sosele.Ce atita toleranta pentru derbedei.
18
1
Cobadin, pepiniera de infractori.
11
0
la sapun cu ciorile astea
13
2
Lasati-i in pace,soimii PSD-ului sunt viitorii pesedisti,sunt viitoul de aur al partidului stat.Sa li se dea cel mult doi ani de puscarie in sufragerie sau puscarie la hotelul partidului.
14
1
Ba da chiar nu se face nimeninimic cu aceste scursuri ? Ajung la inchisoare pe banii nostrii stau la mancarica , caldurica. Sa faca sapun din ei si gata.
29
1
Ba da chiar nu se face nimeninimic cu aceste scursuri ? Ajung la inchisoare pe banii nostrii stau la mancarica , caldurica. Sa faca sapun din ei si gata.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369