REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mai mulți studenți de la Ovidius se relaxează la Predeal, pe banii universității

Mai mulți studenți de la Ovidius se relaxează la Predeal, pe banii universității

Andreea POPA 31 ianuarie 2023 | 00:00 4244

         Fenomenul concediilor mascate în cursuri de formare profesională a luat amploare în ultimii ani. Dar iată că nu doar funcționarii publici beneficiază de astfel de sejururi pe banii statului, ci și studenții din cadrul Universității Ovidius Constanța, mai exact cei din anului I, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, care se bucură de un sejur în Predeal, pentru desfășurarea cursului de schi. Pentru 4 nopți de cazare, cu 3 mese pe zi, pentru aproximativ 80 de studenți, Universitatea Ovidius a scos din buzunar suma de 61.425 de lei.

Mai multi studenti de la Ovidius se relaxeaza la Predeal, pe banii universitatii

Universitatea Ovidius a achiziționat servicii hoteliere pentru un număr de aproximativ 80 de studenți din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, pentru cursuri de schi la Predeal. Firma ofertantă este Lacoli Prodimpex SRL, din Predeal, cea care administrează Hotelul Piatra Craiului, de 3 stele.

Mai multi studenti de la Ovidius se relaxeaza la Predeal, pe banii universitatii

Societatea este deținută de Cocoș Ligia, fiind vorba despre soția fostului primar din orașul Predeal, județul Brașov.

Mai multi studenti de la Ovidius se relaxeaza la Predeal, pe banii universitatiiHotel Piatra Craiului, Predeal

Acesta a rămas fără funcție în anul 2017, din cauza unei condamnări pentru abuz în serviciu. A fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, el fiind acuzat că, alături de 12 consilieri locali, a atribuit preferențial în 2011 locuințe ANL unor familii, deși aveau un punctaj mai mic decât alte persoane înscrise pe listă.

Mai multi studenti de la Ovidius se relaxeaza la Predeal, pe banii universitatiiLiviu Cocoș

Însă a fost șomer doar 4 zile. Acesta a obținut un post în instituție, fiind numit consilier personal al Primarului Orașului Predeal. Numirea s-a făcut prin dispoziția nr. 121 din data de 26 iunie 2017, salariul acestuia fiind stabilit 2.393 lei brut, plus spor de condiții periculoase sau vătămătoare de muncă în valoare de 293 de lei.

În 2022, Cocoș a obținut un post în Consiliul de Administrație de la Parcul Industrial Metrom.

Mai multi studenti de la Ovidius se relaxeaza la Predeal, pe banii universitatii

În 2021, societatea Lacoli Prodimpex SRL, din Predeal, a obținut o cifră de afaceri de 1.158.257 lei, un profit 207.652 lei, dar și datorii de 212.725 lei, și 8 angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de rahat, jurnalist de carton, studenții plătesc taxa de școlarizare, mergem pe banii noștri, pentru un curs din programa universitară. Noroc cu ma-ta ca i-am dat bine eu și câțiva colegi sa ne plătească taxa, sa mergem și noi la relaxare 3-4 zile, am făcut cheta sa o luam și pe ea. Pune mâna pe pix și foaie și prezintă soluția!
0
0
Un articol ambigu și derutant , odată spune ca studenții se vor relaxa la Predeal și după aia revine și spune ca de fapt este curs de ski pentru studenții de la Educație fizica și sport . Pai femeia lui Dumnezeu , dacă este materie de facultate , cum crezi ca se poate învață skiul … on line ? Ori de fapt vrei sa dai in patronii de la Hotel , cine sa te mai înțeleagă ce vrei ? Spune cu subiec și predicat ce vrei prin articolul asta ( sa nu mai meargă nimeni la cursul de ski și cu asta basta , vor face pe web cursul
1
0
RICA invata un pic istori informeazate dupa care poti vb despre Ceausescu. Asa cum a fost a construit o tara astia nu au bani nici sa o dea cu var daca intelegi ce spun si inca ceva astia fura de 30 de ani si inca mai au ce fura. Nu stiu daca intelegi ceva din socetate de azi si nu sunt nostalgic. Iar daca te documentezi sa vezi ce oameni a avut pe lianga el si ca ministri ai sa vezi ca au fost doar oamen de top cu carte nu ca dupa 90
0
0
Ar fi un lucru foarte bun daca ar fi pentru studentii de top de la zi si s-ar face in mod transparent pe medii. Poate asa s-ar ridica nivelul de invatamant si cred ca ar motiva.
0
0
Ar fi un lucru foarte bun daca ar fi pentru studentii de top de la zi si s-ar face in mod transparent pe medii. Poate asa s-ar ridica nivelul de invatamant si cred ca ar motiva.
0
0
Toti bani studentilor fara pile si cu restante sunt redirectionati la ce care sunt mai p****i pregatiti dar au pile>nu va mai mirati ca facultatile din Ro nu sunt recunoscute.Astia de la Predeal nu sunt pregatiti pt ce trebuiau sa invete!PUNCT
6
0
Scrieti deapre materatul didactic de unde se incaseaza burse de 3000. Amalia Vancea, va suna cunoscut? Dan Loredana, director juridic? Plus plozii multor cadre didactice,directori,directorasi....sef serviciu investitii,sef serviciu PSI...multi.....
4
1
de belit pu la la urs.
8
0
student admis cu dosar cu sina...prostul înainte și diploma după el.
8
1
aprozarele de hartii colorate, pompos numite universitati, dau tunuri financiare de 30 de ani, in ultima perioada au cam ramas fara masa de semianalfabeti , ii atrag cum pot... nici macar inscrierea la facultate FARA a avea bacul luat nu mai ajuta! Aveam licentiati/e care vand cartofi in market, aici s a ajuns. Dar ei saracii, pe bune nici examen de treapta 1 nu trec.
5
1
Hotel ales cu spaga. Pe langa bonuri de vacanta mai primesc avantaje. La fel ca pr timpul comunistilor primesc avantaje. Ceausescu a fost un cizmar care repara cizme murdare de noroi. A ajuns presedinte pus de rusi ca sa controleze rusii.
5
5
unii se prind greu, s a subtiat laptele si s a scumpit! totul in afaceri de genul asta e o facatura politica si praf in ochii multimii!
5
1
Mai a*****a, mai mamica, esti cretinoida? Ce vrei cu mizeria asta de scriitura?
7
4
Ce chestie. Pleacă studentu, dar nu pleacă angajatu. E prima dată când se întâmplă asa ceva în Ro-mânia. S-au țăcănit ăștia. Sunt niște anomalii la ro-mâni de rămâi trăznit.
14
1
Sunt în " team builbing"ce dracu nu va ți prins?
9
4
se fac "afacerile" si banii in tara asta de kkt in ultimul hal de coruptie si mizerie morala
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920