REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai nou, vrăjitoarele și tămăduitoarele își racolează clienții pe internet

Mai nou, vrăjitoarele și tămăduitoarele își racolează clienții pe internet

Replica API 21 mai 2022 | 14:04 1906

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele sunt din ce în ce mai prezente pe internet. Fie că au site-uri proprii sau își promovează activitatea de pe un cont pe rețele de socializare cele mai în vogă, ghicitoarele nu își mai desfășoară de mult activitatea prin metodele deja uitate de vreme.

Tik Tok și Instagram sunt platformele preferate de către vrăjitoarele proaspete în „industrie”. Ritualuri pentru dragoste, fertilitate, bani, spor, câștig material sau chiar pentru examenu auto, prezentate în filmulețe de un minut, fac deliciul în rândul utilizatorilor de Tik Tok.

„Har” promovat online

Dacă în cadrul clipurilor sau chiar pe site-urile personale, vrăjitoarele dau detalii sumare și universal valabile, pentru citirile „personale” încep să apară tarifele. Listele sunt lungi, produsele diverse, iar prețurile variază în funcție de necesități. Plățile se fac prin transfer bancar, iar ghicitoarele pretind discreție maximă, la detaliile transferului, clienții fiind îndemnați să completeze „alimentare cont”.

Iată discuția unui reporter Replica de Constanța cu o ghicitoare în cărțile de tarot, din județul Constanța:

Reporterul Replica:„Bună ziua, cum se procedează, dacă îmi doresc și eu o citire?”

Ghicitoarea: „Serviciile și tarifele mele sunt postate pe profil. Vă rog să vă alegeți citirea ori citirile care vă ajută și să îmi spuneți numele lor. Eu vă las, după ce îmi spuneți citirea, ibanul și numărul de telefon. La detalii scrieți „alimentare cont”. Dovada plății o confirmați pe whatsapp, sub care scrieți numele complet și tipul citirii. După dovada plății eu trimit tot pe whatsapp, sub formă de filmulețe citirea în maxim 36 de ore.”

Pe lista de servicii de care vorbea prezicătoarea se regăsesc următoarele:

-Crucea celtică generală-45 lei

-Citire dragoste/carieră-40 lei

-Viitorul relației-30 lei

-Intențiile lui/ei-25 lei

-„Mă iubește?”-25 lei

-„Se întoarce?”-20 lei

-Întrebare specifică cu răspuns complet-15 lei

-Carte de oracol-5 lei

Odată picați în capcanele ghicitoarelor, drumul de întoarcere e imposibil de găsit. Vrăjitoarele „descoperă” blesteme și farmece ce nu pot fi dezlegate de nimeni altcineva. Armele înșelătoriilor le stau numai lor în mâini și nimeni nu vă mai poate scăpa de „necazurile” ce s-au abătut asupra dumneavoastră.

Psihologii recomandă evitarea acestui gen de ritualuri

Psihologii avertizează că practicile de genul celor menționate reprezintă un adevărat pericol pentru oamenii slabi de înger și deși blestemele nu există cu adevărat, implementarea unei idei de genul ăsta în subconștient pot aduce chiar la autodistrugere și depresii severe.

Andreea CARAGAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
andreea cararatza, oare chiar ai contactat sau ai scris din birou articolul?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614