REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Maia Sandu acuză că la Chișinău se pregătește dărâmarea Guvernului

Maia Sandu acuză că la Chișinău se pregătește dărâmarea Guvernului

Replica API 1 august 2022 | 00:00 613

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a spus că forţele pro-ruse încearcă să răstoarne guvernul din republică. Ea a afirmat aceste lucri într-un interviu acordat hotnews.ro după vizita sa oficială în România.

"Oamenii oamenii sunt îngrijoraţi şi supăraţi într-o anumită măsură din cauza inflaţiei mari, din cauza creşterii preţurilor la resursele energetice şi există acest sentiment de revoltă.

Pe de altă parte, aceste forţe politice care sunt împotriva Republicii Moldova, împotriva independenţei şi împotriva parcursului european al Republicii Moldova, împotriva democraţiei, modelului democratic de dezvoltare a ţării, evident că încearcă să folosească nemulţumirea cetăţenilor pentru ca să îşi promoveze interesele şi pentru ca să destabilizeze situaţia în ţară", a spus Sandu.

Vorbind despre riscurile de securitate, ea a remarcat că "există mai multe tipuri de riscuri".

"Pe de o parte, cetăţenii Republicii Moldova sunt deja foarte îngrijoraţi şi unii dintre ei au plecat din ţară la începutul acestui război şi orice mişcare spre Odesa, orice mişcare pe partea de sud a Ucrainei, din partea forţelor ruse, creşte această îngrijorare şi chiar panică", a a spus preşedintele.

În opinia sa, "dacă se vor schimba lucrurile şi dacă ruşii vor reuşi să înainteze pe partea de sud a Ucrainei, evident că ne putem aştepta la un flux mai mare de refugiaţi, în primul rând din Odesa, dar şi din alte localităţi şi aceste lucruri evident vor, cum am spus, vor crea o anumită panică şi pe teritoriul Republicii Moldova".

"Pe de altă parte, forţele pro-ruse, dar şi toate aceste grupări criminale şi corupte, pentru că au făcut un front comun şi cu forţele pro-ruse, scopul lor fiind să scape de această guvernare, să oprească procesele de reformă, să oprească reforma în justiţie, în special, folosesc şi vor folosi aceste situaţii pentru a destabiliza situaţia în ţară şi vedem deja anumite încercări în acest sens", a subliniat Sandu. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca noi, romania nu face ceva, va fii din nou rss..moldoveasca,rusia ,granita, cu bolsevicii s**b presi denti avem,,polonia o lua demult..
0
0
celor doi rusofili manipulati de ucigasul putin.
1
0
... sponsorul tau evreu care il tine in poala si pe circarul de la Kiev ! De cand te-au uns globalistii la putere nu ai facut nimic concret pentru cetatenii simpli din Republica Moldova ! Decat bla-bla-bla si manevrele de vanzare a tarii la Bruxelles ! Ar trebui sa iti faci bagajele pt. America , de unde ai aterizat ! De cand esti presedinte , economia s-a distrus de tot ! Si asa era ca vai de ea !
0
0
N-ar fi rau sa pleci acasa, ca ai saracit populatia la un nivel insuportabil.Dar e greu de crezut asa ceva, doar te milogesti ca celalalt userist- globalist- sorosist Zelenski. Esti f. bine sustinuta de oculta europeana si americana.
0
0
SOCIETICUL ciolacu-aurolacu, s-a " imbolnavit " de covid, brusc, exact cand trebuia sa se intalneasca cu Maia Sandu !!! Asa i-a ordonat STAPANUL SATANIST putin !!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272