REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mangalia a DEPĂȘIT municipiul Constanța la capitolul FONDURI EUROPENE

Mangalia a DEPĂȘIT municipiul Constanța la capitolul FONDURI EUROPENE

Replica API 5 septembrie 2020 | 21:19 4447

Municipiul Constanta stă prost la accesarea fondurilor europene. Mangalia a depășit orașul condus de Făgădău la acest capitol.

"Județul Constanța se află printre primele județe din țară. Dar vorbesc de toate finanțările", a declarat Luminița Mohailov, director general ADRSE. Municipiul Constanța a primit suma predefinită, nu avem depășiri, iar din punct de vedere al implementării are întârzieri. Vorbim de 40-50 milioane de euro. Adică, Mangalia a depășit Constanta.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asistatii social sa nu aiba drept de vot,sunt vulnerabili,..pt o galeata,1 kg de malai, voteaza cu stomacul nu cu capul .
1
1
Da la mangalia este primar pnl care a luat pe dracu bani dar scade in sondaje iar presa pro partid isi face datoria si pt chitac- comanescu asa trebuie sa scrieti pe afisele electorale
3
2
Cati bani luat ca sa nu se mai comenteze la articole?!
1
0
cel mai incompetent , hot, primar , este fagadau! si a batut joc de bugetul imens al orasului, o rusine pt locuitori , pt ca se lasa prostiti cu ajutoare sociale platite din banii nostri ai tuturor! taiati ajutoarele, trimiteti oamenii la munca, tot orasule plin de cersetori si asistati sociali cu pensii mai mari decat salariul minim pe economie! Rusine!
6
0
Decat sa lauzi ce se face in Mangalia,mai bine tragi o basina in cada cu apa si asculti bulbucii. Luati-l voi constantenii pe Raducu la primaria voastra si o sa vedeti ce bine e. Dar daca-l luati,sa o luati si pe managera de la spital,sa faca la Municipalul din Constanta la fel de mult bine ca si in Mangalia. Nu credeti,veniti si vedeti cu ochii vosti,vorbiti cu mangaliotii pe strada,cu cei liberi,nu cu cei carora le e frica sa nu fie maziliti ca spun adevarul.
8
1
Domn primar...nu spuneti nimic de realizari? Sunteti pe locul 1 la datorii in toata Romania ...ati facut bugetul praf...in 2 ani de mandat ati bubuit tot, nimic nu v-a scapat! Aveti procese peste procese pierdute pe bani grei...conturile la banci oprite!! Ce mai ...sunteti o minune de primar...banuiesc ca de aceea toti vin sa va vada ca pe moaste...chiar au ce invata?! Cum sa distrugi un oras si sa te imbogatesti din pacanele si pariuri sportive...CR is the best one!!...la tocat banii..
16
3
si scoala 5? Parca o faceati din fonduri europene. Cu Sorinel mincinosul. Dadeati afara copiii de la Economic. Mangalia arata jalnic. Ce a facut Radu Cristian cu fondurile?
15
4
Fagabou nu a facut nimic pentru oras. Alte orase si sate s-au dezvoltat cu bani din fonduri europene. Fagabou doar minte.
16
3
Fonduri europene, zero! fagadau zero!
17
3
Poate sa-mi i spuna cineva ce fonduri europene a atras mun cta?!
13
2
Cand eu va spuneam ca era mai bine sa fi candidat Radu Cristian la noi
4
4
Ha ha ha! Mangalia nu a depasit nimic! A pierdut aproape toate finantarile europene si a finalizat proiectele cu bani proprii! Acum e in blocaj! Primaria are conturile blocate! Minciuni ieftine de campanie! Radu C. saracul nu stie ce sa mai faca! In sondaje e in cadere libera! Are sub 25%! Toti sefii din primarie isi cauta locuri de munca! Pacat de oras! Succes tuturor candidatilor inscrisi!
17
7
Ce mincinosi sunteti! Pune-ti mai mana la munca sa va castigati existenta si lasati santajul asta electoral. Ce nu va da Fagadau publicitate si il criticati? Credeti ca daca vin altii nu tot asa la muie o sa va luati? Aici cu Fodurile UE lasai-o mai moale ca habar n-aveti voi care este realitatea
14
8
Si Cumpana cred ca o sa ne intreaca...
6
6
Nu sunt europeni? Ca Fagadau si Babu sunt specialisti sa atraga fondurile lor....
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108