REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MANICHIURISTELE din City MALL, SANCȚIONATE de POLIȚIȘTI

MANICHIURISTELE din City MALL, SANCȚIONATE de POLIȚIȘTI

Replica API 11 martie 2021 | 00:25 14176

Polițiștii constănțeni au mers în mall miercuri seara, dar nu pentru relaxare, ci pentru a verifica dacă sunt respectate măsurilor de prevenție. Aceștia au fost surprinși de reporterul Replica în City Mall la stand-ul unde se oferă servicii de manichiură.

Angajatele de aici nu purtau masca corespunzător, ci o aveau sub bărbie, fapt pentru care s-au ales cu avertisment.

Oamenii legii efectuează zilnic astfel de controale. Polițiștii fac apel la populație să respecte toate măsurile necesare prevenirii răspândirii infectării cu virusul COVID-19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică.

În momentul în care au observat polițiștii, angajatele și-au așezat masca corespunzător.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In toate locurile publice compozitia aerului contine celule umane moarte pe care nici macar nu le poti matura, inclusiv in alimentara si unde vreti voi. Dezinfectatul in public e un concept abstract, idealist. Mai bine faceti baie si traiti sanatos ca sa nu fiti bolnavi.
1
1
Pai si acum unde isi mai fac bombardierii unghiutele?
0
0
Auzi tu tocmai voi i-ati surprins acolo ca printr-o coincidenta. Asta miroase a sifonare, turnatorilor comunisti de ziaristi amatori cu facultatea la seral.
5
0
In primul rand nu este igenic.Cum sa fie in spatiu deschis si la intrarea in mall? Cat de prosti sunteti sa aprobati asa ceva? Prostavanii si cei mai mari vinovati sunt cei care au dat aprobari sa deschida acolo.Unde ai apa curenta acolo? Cu ce cacat dezinfectezi? Cu ce speli copitele de pe jos? Unde zboara toate copitele pilite? Cine dracu a mai pomenit la intrare in mall sa fi intampinat de copite moarte taiate si pilite? Unde ati vazut asa ceva la intrari in mall- uri afara? Restul este vrajala ieftina.Au planuri de amenzi.Sa vedeti abuzuri si amenzi iar.Cretinoizii.
16
4
Ce ma oblugi masca?
7
4
"manichiuriste"? Mai bine spus niste ratate fara pregatire!
9
10
Ce sa faca si politia , se mai leaga si ei de niste fete care castiga si ele o paine in curentul ala din holul de la mall. Dupa ce ca si asa mai lucreaza un sfert de populatie sa ii mai sanctionam si pe aia.
16
2
nu merge treaba nici cu manichiura si nici la frizerii, femeile nu se tund decat foarte rar si barbatii ori au masina de tuns si se tund la zero, ori isi lasa par lung, nu mai merge treaba pe nicaieri, cine sa-si mai faca unghiile
10
2
scoateti ciorile din malluri, vin cu tot familionu si nu poarta masti. extrema dreapta hai pe ciori
19
4
De fapt cei mai multi poarta masca de ochii politiei,chiar si atunci cand logic nu ar fi nevoie. Politistii se bucura ca au pe cine amenda,de cine sa se ia,ca sa-si justifice existenta,pentru ca de adevaratii raufacatori nu au curaj sau poate chiar nu au voie sa se ia. Romanii au impotriva lor pe interlopi,militieni,jandarmi,procurori,securisti. Cateodata sa intampla minuni in care unii sunt aparati de militie sau justitie,insa asta se vede clar ca e ca la LOTO. Bine de cei ce se hotarasc sa paraseasca tara asta fara viitor,fara speranta ,nesigura si ostila celor cinstiti .
18
0
Fetelor luati-va un bodygurad de 60 de ani ca politienii nu vor mai avea curaj sa intre peste voi.
2
0
asa cum cei din horeca sunt contrlati zilnic asa trebuie sa faca si cu saloanele de infrumusetare ca astia chiar nu sunt contrlati deloc
8
5
Tr sa le dea amenda, cum la locul fe muncs sa ti faci manichiura,asa ceva...
4
6
I-au surprins cand isi faceau manichiura
7
4
Doar cu manicuristele,la priveghi de albinosi intelectuali interlopi,se asigura perimetrul,ca sa nu le strice muzica de mezeluri ,dragi organe -eroii nostri mai sunt niste babe teroriste in piata la tomis 3-vand plante aromatice din gradina ,va e frica de intelectualii cu ghiul care plang salamul,va dorim prnsie mare si anticipata
17
3
Bravo omule ai dreptate!! Salon cu finalizare esti genial!! ASTA DA IDEE DE AFACERE!!
14
2
Dc astia au facut taraba cu manichiura in mijlocul mall-ului l, eu fac salon de masaj, cu finalizare, la vedere! Sigur voi avea clienti, caci de angajate nu ma plang, e plin judetul de parasute
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468