REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° ConstanÈ›a Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° ConstanÈ›a MarÈ›i, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 6 septembrie 2023 | 00:00 553

Marcel Ciolacu merge la răniÈ›ii de la Crevedia, internaÈ›i în spitalele din străinătate. Oare ce ar putea să le spună? Că îi pare rău că sistemul ticăloÈ™it de atâÈ›ia ani i-a adus în starea asta? Că din cauza fiului unui primar care se crede mare voievod sunt ei acum pe patul de spital?

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plimbarea politrucilor pe unde se intampla un necaz,este o frectie la balustrada scarii. Nu se munceste unde si cum ar trebui si se face parada fara rost pentru lucruri paralele cu agenda populatiei tarii. Traim sub un sistem care nu poate fi numit nici dictatura,nici democratie,un fel de salata de balarii ciudate, urat mirositoare. Monopoluri,oligopoluri,carteluri,economie de piata libera inlocuita cu cea impusa, adica e ceva hidos . Stim insa sa acoperim cu vorbe,ca pisica cu labele din spate.
5
0
ce nu prea e de inteles la noi! averile care se fac ,cu ilegalitati si ocolind legea sunt tolerate de ani de zile, ele se maresc cotizand sustinerea politicului si ...ung pe cine trebue ! deci sunt interese!cand sunt descoperiti in urma unor nenorociri sau numeroase abuzuri reclamate ...asta e , asa afost si incepe ...circ cateva saptamani, cad cateva ...capete dar raman si se ridica altele!
6
0
subventiile partidelor. Despre acesti bani nimeni nu spune nimic. Si nu sunt putini.
7
0
Cat a fost Presedintele Camerei Deputatilor a angajat 200 (doua sute) de persoane in plus. Va asteptati ca ciochistul asta sa asaneze bugetul tarii. Deja a decretat ca nu exista depresiune pentru ca sa;lariile si pensiile cresc. Dar inflatia e de 3 ori mai mare decat cresterile.
10
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
14
2
Dacă nu ar fi hilar, ar fi de apreciat acest gest, gest care nu are nimic comun cu grija fata de suferință nenorociților, probabil pe iată, din cauza incapabilități celor numiți în funcții pe o căruță de bani, sa verifice, sa prevină și sa acționeze în acest sens. Atâta timp cât incultura, analfabetismul, amante, nepoți, beizadele și apropo, am înțeles ca tsntita asta, plătită regește dealtminteri, cu o nimica toată, peste 10000ron, net, lunar era nepoata unuia de la SRI. D-le Ciolacu, nu mai bine te asigurau pe mana cui dai astfel de hat-uri? Sper sa fie o lecție pentru noi toti
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272