REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 15 octombrie 2023 | 00:00 631

Ciolacu face declarații spumoase după limitarea plăților cash: Nu am sacoul făcător de bani, dar în maşină am bani. Oare ce înseamnă pentru Ciolacu bani? 300-400 de lei? Nu de alta dar cei de la PSD sunt obișnuiți cu milioane de lei în mașină. Alooo, domnu' Buzatu... se aude?

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai stergeti postarile adevarate !!! Mwie cu kkt !!!
1
0
romanasului ii plac specimentele astea , pune botul ,da cu pixul si apoi asteapta ...primavara, vin urzicile, stevia , loboda, apoi dudele, rosiile si castravetii, cartofii si muraturile ,dar sunt scumpe si le cumpara la...bucata !saracu colacu abia ia ajuns banii sa si cumpere de mancare, e vai de el cu salariul si indemnizatia de bugetar , munceste si ...vorbeste din ...greu!
4
0
Mare plasa vom lua cu Covrigarul asta , daca nu suntem atenti !
4
0
Daca "Statul nu e Crucea Rosie" atunci cetatenii de ce sa va ma legitimizeze?Ei au de dus o Cruce si nu e Rosie? Bai tzaran parven ,poti sa iti pui pe tine orice costum vrei sa il intorci si pe Gianni Versace inapoi la viata sa te imbrace si tot un taran esti! Toti politicienii si ele bineinteles sunt ca niste tarani (tot respectul pentru taranul roman) imbracati in Chanel! Foametea si lacomia se numeste "CLASA POLITICA" ,NU DOAR IN ROMANIA !
11
0
Oameni de doi bani, fără viziuni, fără discernământ, fără coloana vertebrală, fără cuvânt. Minciunile țin loc de buna ziua. Umilința la care acești borfași ajunși acolo unde habar nu au cu ce se mănâncă funcția pe care o dețin, își permit, în nesimțirea caracteristica, și în speranța voturilor asistaților sociali, au ajuns sa creadă și ei aceste minciuni. S au întrebat cumva, de ce oare somitatile, r*mânia nu duceipsa de asa ceva, nu au loc printre ei? Clar, nimic nu se va îndrepta în tara asta iar pensionarii, unul câte unul își vor închide conturile cu viata, sperând la un trai mai bun. Păcat, nu meritam aceasta bătaie de joc
11
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
13
2
Un derbedeu un covrigar de Buzau mincinos!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272