REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 9 decembrie 2023 | 00:00 814

Marcel Ciolacu își toarnă cenușă în cap: NU știu unde se risipesc banii în sistem! NU am acces la date în timp real. Păi dacă el nu știe... noi de unde?! De ce mai e premier dacă se plânge de așa ceva? Să ne lase atunci și să vin altul care știe cum se risipesc banii!

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un covrigar mwist analfabet emblema psd ales de jumatate de tara formata din cocalari ,pomanagii ,ciorditori ,coarde si alte specimene .Astia care va mai duce putin capul plecati cat mai repede ca numarul de cocalari nesimtiti e in crestere.
2
0
Asta macar e sincer. Tot p***t, dar sincer.
0
2
Ba stii sau macar banuiesti unde se duc miliarde,si nu o bancnota de cinci lei! Ca ti-e frica sa spui,asta e credibil. Doar in filme mai vezi oameni cu principii,eroi. In realitate,e cam care pe care,imponeri prin forta,stapaniri prin aplicari de coercitii directe sau macar aluzive,ca prin frica sa se tina populimea in stare de supunere. Adevaratele democratii sunt cele pentru care se munceste zilnic,se fac sacrificii,nu se limiteaza la uciderea unui sef de stat si declararea ca prin asta gata,se trece la o viata super. Cine vede ce se intampla ,,sus'' si stie ca s-a aflat ca a vazut,se pazeste. Nu de alta,dar cei care afla ca stii,stiu si ei unde invata copilul tau,unde face nevasta cumparaturi,unde stai,alte date pe care le pot folosi cumva.
4
0
Bai fratilor este este o p.anarama , un covrigar , cum poate sa spuna ca nu stie , !!!!!!Lasa ne !
7
2
pe calatorii, la capusele apropiate, se prapadesc banii. romani p****i, de-i votati!
5
0
nu stie ce sa facut cu banii tarii ,vrajeala mare ,cand vorbeste urmareste sa puna botul romanasul credul la gogoritele lui ,ei politicienii arunca mata unul la altul si nu o retine decat omul de rand, voteaza apoi se jeleste la ...r*****a!
6
0
Banii se risipesc in buzunarele pesedeilor .
9
0
Cum poate ajunge aces analfabet functional,acest impotent dpdv economic, fara pis de cunostinte sa fie PM acestei Tari??? Clasa politica de k***t pe care ne-o meritam !!!! Din pacate !!
10
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
8
0
e prea ocupat sa fure, altceva nu stie ciolacuR malacul cu sosete imputite si cu par scarboss in gura
15
2
Romanii au exact ce au ales. In continuare,va fi la fel. Nimeni nu este interesat ca Romania sa aiba parlament si guvern,presedinte,compuse din oameni dedicati tarii,patrioti si cu inalte percepte morale,educati. Toti se bucura ca romanii aleg de bunavoie in asa fel,incat sa fie bine pentru altii,nu pentru romani si Romania.
15
1
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
12
2
sa ingrasat saracu de nul mai incape camasa devine din ce in ce mai unsuros gelatinos si poate emana si un miros
14
1
du.te bai covrigarule...du.te
14
2
Acest TI.GAN MALAC, IMBUIBAT si PARVENIT, NU A LUCRAT NICIODATA IN VIATA LUI !!! De unde vreti sa stie cum se risipesc banii romaniei PESEDISTE, cand el nici macar nu stie cat de greu se castiga banii !!!
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108