REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 6 decembrie 2023 | 00:00 732

Ciolacu: 'Nu ai ce să mai cauți în spațiul public dacă ești trimis în judecată. Am și eu reclamații, dar sunt degajat'. Păi atunci spațiul public românesc, în special cel politic... ar fi gol. Așteptăm atunci să vedem ce se întâmplă cu reclamațiile acelea... dar și cu promisiunea lui Ciolacu.

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici se baneaza numele v****l,cred ca e unu care cotizeaza
2
0
SORINA DOCUZ ESTE AMANTA COVRIGARULUI , O STARLETA , FOSTA NEAVASTA A UNUI PRIMAR DE SECTOR , FOSTA NEVASTA AL ALTUIA SI ACUM COVRIGARUL O OLARESTE !
4
0
Ca sa fii tratat nedrept in spatiul public,adica sa dea gloata cu noroi,e simplu. Au mai fost cazuri. Nivelul foarte scazut la care se afla marea majoritate a romanimii de azi,face posibila manipularea chiar si de catre unii fara mare pricepere in ale psihologiei si tehnicilor de comunicare. Niste cacatisuri pe social media,un articol cacacios,cateva ragaieli ale unor dibitoci numiti influencari si gata,poti fi sigur ca orice mare personalitate poate fi contestata. Daca e vorba doar de politicieni,e si mai usor. Sa aiba unul o idee buna si imediat este facut praf de restul,care stim ca sunt in majoritatea lor asa incat au adus Romania in halul in care este.
1
3
politicienii sau afirmat prin vorbe mestesugite, cuvinte potrivite ce intra la inima adeptilor, cei care gandesc si analizeaza omul si vorbele se trezesc prea tarziu ,sunt cazuri cand afla repede realitatea dar procentual putine si asa ajungem unde suntem si vom fi la fel!
4
0
haideti sa scapam de figurantul asta.
5
0
Nea Marcelino ne vedemla vot
4
0
De ce va tot tineti scai de putere cand voi nu aduceti nimic ca valoare Romaniei, ba chiar o trageti la fund? Chiar sunteti nerusinati, faceti din n***u roz, bagati vrajeala la greum dat tot hoti, imbuibati si tradatori de tara sunteti. Daca ar exista Justitie in Romania, erati de mult disparuti din societate si cu complicii vostri din media: Latrine, Rromanica TV, Irealitatea Isterica TV.
7
0
ANALFABET FUNCTIONAL
10
0
toti asa zisii politicieni cu papagal si mult tupeu se fac aceptati de majoritatea romanilor, iar cand simt ca au fost trasi cu presu scriu la replica ca si mine sai votam si vom vedea a zis unul orb iar ologul a luato la fuga spre urne cu orbul de mana
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108