REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Marcel CIOLACU a DESCOPERIT Vama Veche: E un FENOMEN! VIDEO

Marcel CIOLACU a DESCOPERIT Vama Veche: E un FENOMEN! VIDEO

Replica API 31 august 2021 | 00:31 1927

Marcel Ciolacu s-a aflat, zilele acestea pe litoralul românesc, nu în vacanță, ci în vizită de lucru. După o serie de întâlniri, la mese rotunde sau nu, cu ai săi colegi, Ciolacu a susținut și o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre adversarul său politic numărul 1, premierul Florin Cîțu, și despre demisia sau demiterea acestuia. În cadrul conferinței, reporterul Replica i-a adresat președintelui PSD mai multe întrebări, la care a răspuns, scurt, dar la obiect.

După ce l-a ironizat pe Florin Cîțu, în timp ce se afla la restaurant, în Vama Veche, alături de colegii săi, premierul a avut o postare, aruncând câteva săgeți partidului aflat în opoziție. ”Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD„, a spus Cîțu. Întrebat cum comentează afirmațiile, Ciolacu a declarat: ”Cine spune asta? Un prim ministru condamnat penal, care a făcut pușcărie în America?! Nu știu la cine se referă. Ar trebui să se uite în oglindă domnul Cîțu, înainte să trimită astfel de săgeți”.

Ciolacu: Vama Veche e un fenomen

Întrebat de unde i-a venit ideea de a-l ironiza pe premier, Ciolacu a evitat răspunsul, precizând că ”mi-a plăcut foarte mult la Vama Veche, e un fenomen”.

Ciolacu mizează pe Rafila pentru funcția de premier

Cum proiectul prioritar al PSD-ului este depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, reporterul Replica l-a întrebat pe șeful PSD cine ar fi cel mai potrivit să ocupe această poziție. ”Cel mai potrivit, din punctul nostru de vedere, trebuie să fie un reprezentant al PSD, deoarece a câștigat alegerile. Și, cum spunea domnul Orban, cine câștigă alegerile, propune și primul ministrul”, a răspuns Ciolacu, făcând referire la Alexandru Rafila.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mwe PZD si sustinatorilor
11
4
au fost la baute la georgescu
11
1
Cum in vizita de lucru la Vama Veche. Nu are bani, trebuie sa faca vacanta pe banii statului ?
18
2
In ce lume a trait acest individ cu calus in gura pana mai acum 2 ani.nu a iesit din vagauna lui iar acum de cand e TATUC peste psd a descoperit vama. Gretos abject teribil personaj.bes in m a t a de j e g
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468