REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Marcel Ciolacu anunță creșterea impozitelor pentru angajatori şi scăderea celor pentru angajaţi

Marcel Ciolacu anunță creșterea impozitelor pentru angajatori şi scăderea celor pentru angajaţi

Virgil STOIAN 16 ianuarie 2023 | 00:00 1171

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că în 2023 va crește impozitarea pentru angajatori și va reduce impozitarea pentru angajați.

Marcel Ciolacu a declarat pe pagina sa de Facebook că echitatea socială rămâne prioritară în 2023. Soluția social democraților este reducerea impozitării angajaților și creșterea impozitelor pentru angajatori.

”Statul trebuie să fie primul care vine în ajutorul românilor care muncesc din greu! Echitatea socială este menirea noastră să o facem. Asta înseamnă că va trebui să reducem impozitarea muncii și va trebui să mărim impozitarea capitalului.

Sunt lucruri normale în toate țările europene. Nu există să ai venituri excepționale și statul să nu ți le impoziteze” a anunţat Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Sunt lucruri normale în toate țările europene. Nu există să ai venituri excepționale și statul să nu ți le impoziteze” a anunţat Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială" zice caricatura asta ajunsa sef de gasca la partid. Pai, nu cumva in categoria "veniturilor exceptionale" ar trebui sa includa si pensiile nesimtite, si banii cu lopata primiti de trantorii din parlament si salariile alea de zeci de mii de euro lunar pe la ASF si alte sinecuri de partid???
4
0
Cretinul asta, care pretinde ca ia masuri sociale doar ca sa mai stranga ceva banuti la buget ca nu le mai ajung banii de pensii si salarii care mai de care mai speciale, nu intelege ca fiecare crestere a impozitarii firmelor se va regasi in cresteri de preturi. Ca patronii nu sunt niste filantropi sa suporte cresterea impozitelor din profitul lor, tot in carca populatiei se vor rasfrange aceste cresteri de impozite!!!
4
0
Fwtwtengat de zburatoare borata. Da nu mai bine va supra impozitati voi cu 80 salariile voastre, ca sunteti niste putori spagagiste care nu fac nimic. Si daca tot vrei sa faci ceva, mai cotizeaza si din spagi.
2
0
Astia mai sunt cum sunt dar tineretul care vine din urma e vai mama lui, vai de tara asta , toti vor bani multi si fara munca
4
0
cat de javra poti sa fi ,iar ne minti partd de hoti, jigodis dracului
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272