REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Marcel Ciolacu anunță suprataxarea marilor averi

Marcel Ciolacu anunță suprataxarea marilor averi

Virgil STOIAN 19 ianuarie 2023 | 12:51 3018

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că va avea loc o discuție cu mediul de afaceri pentru a impune taxa de solidaritate, dar și o suprataxare a marilor averi. Ciolacu arată că multe firme au făcut ”profituri nesimțite” în timpul pandemiei, dar și ca urmare a războiului.

Marcel Ciolacu anunta suprataxarea marilor averi

”Taxarea bogăției și a companiilor cu profituri-record în urma pandemiei și a războiului din Ucraina este o preocupare a tuturor liderilor lumii, dezbătută în aceste zile la Forumul Mondial de la Davos. Asta arată că PSD a acționat corect când a impus în Coaliție #taxadesolidaritate în energie și că este cât se poate de legitimă dezbaterea despre impozitarea marilor averi și a profiturilor exagerate.

Cred cu tărie că în România este nevoie de o taxă de solidaritate pentru tot ceea ce înseamnă averi acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani, prin profituri cu adevărat nesimțite. Astfel, statul va aduna resursele necesare pentru a ajuta atât milioanele de români care se confruntă cu criza costului vieții, cât și companiile românești, în special IMM-urile.

Voi propune mediului de afaceri din România să discutăm cu franchețe despre acest subiect în următoarele luni pentru a ajunge la o soluție fezabilă, care să producă atât mai multă solidaritate socială, cât și mai multă justețe economică!”, scrie Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescu flecușteț Ion avem treabă cu Colacu cel murdarel, el după cum știți consuma des qaqat și se murdărește pe față animalool . Nafar de asta vorbește multe lemne și împroașcă cu qaqat aiurea. Taxați enel și dați afară cwrvele de angajați rromales ce ne chinuie. Mmwuye la toți pupincuristy , capisci flecușteț?
0
0
Popescu Ion si la marile companii taxate cine lucreaza inteligentule ? Chinezi ? Portoricani ?Filipinezi ?Lucreaza romani si in loc sa li se mareasca salariile se da la stat pesedeilor sa isi plateasca bugetarii si asistatii sociali si lenesii care ii voteaza .
2
0
ma uimesc cati p****i scriu aici . se taxeaza marile companii CARE NU SUNT ROMANESTI, spre binele romanilor(mai mult sau mai putin). de aici pana la ce scrieti voi e distanta mare
1
1
Am uitat satzi zic Colacule , satzi fouwt iotzie mwortzisorii tai de nespălat, fa dreacu ceva cu fata aia boratule și doi jet afară cu Enel zdrențele că mi.au mâncat sufletu bagaleashpla pegat la angajații lor prostitwate ce sunt pt niște broscari imputzitzi
4
0
Ok tacsezi pe mqta colacule! Spala.te dreacu pe față că ești plin de quqat! O dai pe mqta la rupt cheasda din solidaritate cum zici tu. Hai syktir
5
0
Ciolanu vrea bani la buget!
3
0
Ca toate firmele au datorii uriase la niste companii din Belize Cayman. Vrajeala.o sa taxati o pl. In primul rand n aveti ce taxa in al doilea rand ati intrat in campanie si mancati bors
5
0
communist cocksucker
5
0
Dar vor si liberalii, sigur ca nu vor, alde v****l Popoecu, Iohanis au legaturi stranse in domeniul benzinariilor, energiei, padurilor. Asa ca nu se va intampla, Ciolacule stai in banca ta, ca maine-poimaine te cheama si pe tine DNA-ul.Se apropie alegerile si urmeaza prigoana rosie!
7
0
Legea 18 nu este abrogată! Aplicați-o și nu este nevoie de nici o taxa de solidaritate.
9
0
Pai și voi,politicienii,sau aveți imunitate?Eu cu voi a-și ancepe,ca să dau exemplu populatiei,ce hoți avem an fruntea tarii.Rusine băgați.
12
1
Pai sa inceapa cu a lui.sau a lui adrian nastase, sau a lui victor ponta ..
11
0
Doar cu anuntul o sa ramana....
12
0
poate taxezi si superaverile bugetarilir de la ANR central si ANR Giurgiu.
19
0
Păi care averi nene Iancule, nu sunt la voi ăștia care tot ați guvernat din 90 și până acum, a-ți devalizat bugetul de stat și ați îndatorat țara de nici a 10 generație de acum încolo nu are cum s-o plătească, aveți un tupeu și o nesimțire fără margini, infractori cu multe conturi în țări bananiere asta sunteți voi pesedisti, penelisti, udemeristi, și toată sleahta voastră.
20
0
taxa de solidaritate cu putorile sau cum ?
13
2
Ar trebui sa impoziteze trei sferturi din pesedei ca toti au facut averi nesimtite .Dragnea ,Badalau , Oprisan,Mazare si citi mai sunt .
18
0
Cei mai multi bani i-a facut guvernarea. Taxele marite, accize, micsorarea valorii pensiilor si salariilor in valoare reala, a dus la profituri nesimtite. Astfel Romania a fost pe plus la cresterea economica, desi economia e distrusa. Si distrusa e siclasa muncitoare din Romania. Asa ce ce rahat mai taxezi Ciolanule?
15
0
Marcele vinde și tu gaura la covrig mai scumpă și se vor strânge mai mulți bani la buget.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272