REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Marcel Ciolacu: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria „păcănelelor“

Marcel Ciolacu: PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria „păcănelelor“

Replica API 15 iunie 2020 | 00:00 1055

PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria "păcănelelor", afirmă preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

"Nimic pentru relansarea economiei, totul pentru păcănele! Aşa arată adevărata viziune liberală despre guvernare: nu contează interesul ţării, ci afacerile lor! N-au fost de acord cu deschiderea spitalelor pentru bolnavi! Sau a bisericilor! N-au fost de acord ca hotelurile să-şi poată redeschide o parte a restaurantelor pentru turiştii cazaţi! Dar au redeschis săli de jocuri şi cazinouri! PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria păcănelelor. Că doar de aceea şi-a luat Orban consilier din zona afacerilor cu pariuri", a scris liderul PSD, duminică, pe Facebook.

Ciolacu acuză PNL că "joacă ţara la păcănele".

"Au vrut să vândă rapid cele mai profitabile companii de stat, Hidroelectrica, Romgaz sau CEC, dar PSD a reuşit să blocheze prin lege tunul dorit de Cîţu. Cum să laşi un iresponsabil să dea clienţilor politici - pe tavă! - firme cu un profit cumulat de aproape 1 miliard de dolari în 2018? Nu era doar împotriva interesului economic naţional, ci şi contrar curentului european. Germania a blocat prin lege orice preluare externă, iar Franţa a obţinut acordul Uniunii Europene pentru a naţionaliza la nevoie corporaţii strategice. I-am oprit pe cartoforii Orban şi Cîţu să joace la poker profitul ţării. Oricum PNL s-a îndestulat în pandemie cât pentru zece vieţi! Ajunge!", a completat preşedintele interimar al PSD, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand aud comentariile unora, dau dreptate lui Darwin ca omul se trage din maimute. Cum poti sa fii atat de debil cand vezi ca partidul din fruntea tarii nu are nici o treaba cu guvernarea, in afara de hotie, minciuna, taieri de pensii si salarii, iar pe tine sa te frece grija ca aia sunt rosii, comunisti si alte aberatii. Au unii probleme grave la mansarda, ii freaca menta ca pe Marte nu exista PnL-isti decat faptul ca peste cateva luni masa, tacsu, bunica-sa o sa moara de foame si ca werner ne-a vandut padurile din zona Sucevei, Covasna, Harghita, etc la austriacul de la care a luat banii gre
1
0
Nu-l simpatizez , dar are perfecta dreptate !
1
0
Ooo... Unde era "marele specialist" !! Invata sa vorbesti, blanosule, INTERIMATULE, fa-ti ordine in partidul tau de hoti si TRADATORI, de mincinosi si penali, de inculti. Da! Deputatul MITRALIERA.... cu scanarea, masurarea temperaturii... ha, ha,... Mai este si medic de profesie...!? Rasu-Plansu! Despre ce vorbim !? Toate hahalerele in partidul ciumatilor, rusinea societatii..... PLATITI din BANI PUBLICI, din taxele si impozitele noastre, sa faca CE romanii adevarati care muncesc cinstit, pe bani mult mai putini ??
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212