REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Marfă contrafăcută vândută în Constanța, confiscată de jandarmi

Marfă contrafăcută vândută în Constanța, confiscată de jandarmi

Replica API 5 martie 2020 | 00:00 885

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte.

Marți, 3 martie a.c., ora 15.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Pescărie și Tomis III, au surprins două persoane cu vârste de 38, respectiv 52 de ani, din localitate, în timp ce doreau să comercializeze fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 42 de articole de îmbrăcăminte (geci, tricouri, bluze și blugi), susceptibile de a fi contrafăcute.

Luate la întrebări, nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca sunt suficienti prosti care sa cumpere rahatisuri ,vor fi si smecherasi sa le vanda marfa. Din pacate in Romania si marfurile vandute legal sunt asa de proaste calitativ,ca e cam greu sa vezi diferente intre contrafacute si originale.De fapt nici nu prea vezi originale,ca vorbim de haine,electronice,tigari,parfumuri si altele. Cam totul este facut prost dar legal,se pune eticheta de firma recunoscuta si gata,romanul da bani cacalau pe ceva cu nume frumos dar prost.
1
0
Ba gaborii ulii,toata lumea stie ca blugii si parfumurile sint facute la braila.Voi n-ati aflat? pe contrabandistii d etigari Nu-i vedeti? Incercati Mangalia str Ion Creanga,blC5,ap3,linga Lidl,gara,vind de acasa tigari.le tin la subsol,de aia e inchis cu lacat!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212