REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Maria Andria, experiență neplăcută la un restaurant

Maria Andria, experiență neplăcută la un restaurant

Valentina CAMARA 30 ianuarie 2023 | 00:00 452

Maria Andria le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare prin ce experiență neplăcută a trecut la un restaurant din Brașov alături de mama ei, logodnicul și doi prieteni din Cipru. Ce a pățit artista când s-a întors în România.

Maria Andria, experienta neplacuta la un restaurant

Maria Andria a fost nevoită să treacă printr-o situație neplăcută din cauza unui angajat al unui restaurant. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat cu lux de amănunte.

Prin ce experiență neplăcută a trecut Maria Andria la un restaurant

Maria Andria este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, artista a postat un mesaj pe Facebook prin care le-a mărturisit internauților că a mers la un restaurant din Brașov alături de mama ei, logodnicul și doi prieteni din Cipru.

Cântăreața susține că a simțit frustrare, răutate și rasism din cauza unui angajat al localului, asta pentru că nu a vrut să le ia comanda în limba engleză. Cu toate astea, atitudinea neplăcută a ospătarului nu s-a oprit aici.

    „Prietenii mei, vreau să vă povestesc dezamăgirea mea după întoarcerea în România... Am revenit în România după doi ani și am trăit niște experiențe triste. Am venit în țară alături de mama, logodnicul meu și doi prieteni din Cipru și am mers la Brașov, câteva zile. Într-o seară, am decis să mâncăm la un restaurant renumit din centrul orașului, iar acolo am simțit efectiv frustrare, răutate, rasism, din partea unui angajat. Prietenii mei nu știu deloc limba română, nici logodnicul meu, așa că au făcut comanda în limba engleză. Răspunsul ospătarului a fost că nu îl interesează, că nu ia comanda în limba engleză și ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”, a scris Maria Andria pe Facebook.

Ce a mai pățit artista

Maria Andria susține că pe nota de plată au fost trecute și alte porții de mâncare pe care ei nu le-au comandat. Artista a ținut să precizeze că și în București a avut parte de o astfel de situație.

„Nu mai spun că, la final, pe nota de plată, s-au regăsit porții de mâncare pe care noi nu le comandasem. Nu vreau să fac rău nimănui, ci doar să atrag atenția! Suntem oameni cu toții, indiferent de limba pe care o vorbim, de sex, etnie, orientare sexuală și așa mai departe. Ce ne costă să fim mai buni? De ce trebuie să ne atacăm? Am pățit-o apoi și în București, la fel s-a întâmplat. Pot să mă gândesc și altfel, oamenii poate chiar nu au învățat engleză și nu știau cum să iasă din situație... Fiți buni, dragii mei”, a adăugat artista.

Artista a trecut prin clipe destul de neplăcute din cauza angajatului de la restaurant. Maria Andria a ținut să le povestească totul și internauților, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212