REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Maria Cușu și-a făcut de cap alături de Costin Gheorghe și Giani Kiriță, în clubul Nuba. Video

Maria Cușu și-a făcut de cap alături de Costin Gheorghe și Giani Kiriță, în clubul Nuba. Video

M.P., A.F. 30 aprilie 2023 | 00:00 10137

Chiar dacă 1 Mai nu a sosit, vedetele și nu numai au luat cu asalt cluburile din Mamaia! Artiști cu nume s-au înscris pentru a urca pe imensa scenă a clubului, iar Irina Rimes a deschis balul. Alături de ea s-au simțit bine vedetele autohtone precum Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Costin Gheorghe, însoțit fiind de Maria Cușu, și mulți alții.

 

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. Video

Un bal unde și-au făcut intrarea, pe cai mari, Mario Fresh și cu iubita lui, Alexia Eram, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Dani Oțil cu soția lui, Gabriela Prisăcariu, Tinu Vidaicu, Ramona Olaru, etc.

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. VideoRamona Olaru

 

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. Video

Localul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de petrecăreți care au dat festivalurile de pe litoral pe nebunia din cluburi. Evident, nu au lipsit băuturile fine.

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. Video Iar șampania scumpă a fost la loc de cinste, ”asezonată” cu artificii.

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. VideoGabriela Oțil

Modelul a îmbrăcat un corset extrem de decoltat, asortat cu o pereche de blugi și un machiaj impecabil.

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. VideoDani Oțil

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. Video

Alexia Eram și iubitul

Costin Gheorghe a fost însoțit de Maria Cușu, fiica afaceristului constănțean Dumitru Cușu, alături de alți prieteni, precum Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță.

Maria Cusu si-a facut de cap alaturi de Costin Gheorghe si Giani Kirita, in clubul Nuba. Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor fi luati la raspundere toti cei care aveau tauri fictivi , crutoane etc …toti fraudeaza in continuare uniunea ! Rog autoritatile sa intervina , astea numai probleme creeaza !
11
1
Bijduvenii provin din fostul sat Bujdova din Bulgaria, iar cei din Ciamurlia de Sus, lupu venii, provin din fostul orașul Lupova-Bulgaria. Ca-n triburile barbare din timpul Imperiului Roman. Nu este nici o deosebire între unii și alții. Doar anii și vremurile.
10
3
da... ta-su ospatar in '76 aduna resturile de ciorba le revindea.Ca era de burta de sub burta o vinde si pe ma-sa sa faca bani.Acum nu-i mai ajungi milonarului parvenit la nas... turnator la securitate,periculos.A luat pe nimic i-a dat-o Vraja Ma-sa,a facut c***t din restaurantul,o hidosenie,un mastodont de p***t gust. ei sunt toti mandri de realizarile lor de beton.Vraja marii cadou,primit moca pt turnator,apoi in Mamia nu dadea salariile,muncitori la n***u,fara carti de munca platite zeci de ani, asa se fac melioanele cinstite de hoti cinstiti.Mai bati o baba,o ameninti ii iei casa in Piata Grivitei asa face milionarul cu m********i lui din justitie scapa si el si tot neamul lui.la m*******i si la altii muncesti cu ziua in restaurantele lor zi de zi,sclav in plantatie,la n***u.Cate zile a muncit fi-sa zi de zi la n***u si neplatita?
23
6
Anunță că și la Astoria și la Dacia Sud s-au deschis grădinițe numai pentru bărbăței de până în 35 de ani. Criteriul de înscriere în grupe școlare este pe bază de mușchiuleț și fu-tăcioși. Restul, doar privesc. Condiție generală - să fie ascultători și să nu iasă din cuvântul "educatoarelor".
13
2
Da Alin parca sunt rude cu Scupra kuralistul care le știe pe toate .
11
2
Cel mai bine lasa tu comentariile si vezi ti de bolile tale !
15
1
Care e faza cu "asta" de tot scrieți de ea ?!
13
1
Asta este rezultatul a 33 de ani de subdezvoltare, coruptie uriasa si lipsa de educatie cronica. Media promovează numai lături care au făcut bani din șpăgi și turnătorii de pe timpul comuniștilor.
28
2
Într-un oraș civilizat, bijduvenii NU ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
27
2
un cokalar bătrân.vrea prospături.purisan cu mintea-n pomi.Și Ținitilă i-a dat viteză când a văzut ca nu-l duce scăfârlia.Un pensionar dezechilibrat psihic
22
1
Pentru maimutoii care tot scriu despre donchi pufleni : el si cu datorii tot un brend ramane , pe cand voi sunte ti niste jegosi nespalati ! Datoriile care le are in nici un caz nu o sa le platiti voi …
3
21
Tare as vrea sa stiu citi din "vedetili" ashtia nu trage pe.... Nas
14
1
Cum plm sa mai scada astia pretul la energie sau combustibil, cand e binenin Romania?
14
2
Are 6 milioane numai la banca ! Omu e bomba pe roti ! Termen de funie maxim 2024 !
15
2
La piața chilie le place pe la spate cu cocolino
11
1
makkedonii și makkedoancele din Medgidia niște inculți. TOȚI! când au ajuns în Constanța și au văzut tramvaiul au zis ca e calul lui Ștefan cel Mare. huooo
33
2
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul cu-rții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
34
2
Maria Cușu a rămas cu Costin Gheorghe, iar Stelian Carabaș cu Pelé. Asta DA soartă.
27
2
pe urmele lui Carabas, un biet atarnache. El chiar nu isi da seama ca toti rad de el pe la spate, il vad ca pe un lingau si un lache flausat.
27
1
Nu stiu unde se machiaza personajele din foto dar l-am recunoscut doar pe Bendeac
27
1
makedoneshti? Nu ne mai slabiti cu trishtii astia?!
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468