REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Maria Grapini a EXPLODAT la adresa lui Sigfried Mureșan: 'El este doar cu dezinformarea la zi'

Maria Grapini a EXPLODAT la adresa lui Sigfried Mureșan: 'El este doar cu dezinformarea la zi'

Replica API 6 iulie 2019 | 01:08 492

Europarlamentarul Maria Grapini a izbucnit după ce colegul său din Parlamentul European, Siegfried Mureșan, a acuzat că România a ratat ieri președinția Parlamentului european pentru ca PSD nu are un candidat valabil, scrie stiripesurse.ro

"Acest Vasile Mureșan( Siegfried) care le știe și le face pe toate!

Am văzut dezinformările date presei ieri,multe! Ma refer doar la una: spune ca România a ratat ieri președinția Parlamentului european pentru ca PSD nu are un candidat valabil! Nu spune nimic de faptul ca România a ratat președinția Consiliului( despre care se tot vorbea) pentru ca nu avem un președinte credibil!

Să vedem cum va lua România președinția Parlamentului peste doi ani și jumătate, cand, în urma marilor negocieri revine PPE-ului! Știm de pe acum că va fi un german, dar despre asta Vasile Mureșan nu sufla o vorba! Putem spune că delegația României în PPE( liberali+usr+pmp) nu are nici un candidat valabil?? Nici măcar pe Vasile Mureșan?!,,,

El este doar cu dezinformarea la zi!", scrie Maria Grapini pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciumafaia asta de Grapini e buna numai de femeie de serviciu , unde a mai gasit-o si borfasul de Voiculescu , hotul ce nu a dat inapoi inca banii furati , 60 mil Euro !!! ? Ea e idioata PE , o caricatura de om.
6
0
Si acum PSDistilor findca stiti pe cine ati trimis in europa aduceti bomba asta acasa si chemati pirotehnisti inainte sa explodeze si mai tare si sa darame parlamentul european"sau de asta ati trimiso acolo".
7
0
Bolsevika !!!
8
1
Karikatura asta de graphini, latra ca cateau a la stele ca sa vada stapanul care-o hraneste, turnatorul voiculescu, ca-si merita tainul, ca se ridica la standardul stapanului: de HOT si condamnat penal!
10
1
Pentru ca figurati pe lista, multi nu au votat PSD la europarlamentare. De ce nu v-au retras, Doamne !Mare deserviciu faceti Romaniei si limbii romane .
8
3
Vasile,toata lumea stie ca sunteti niste tonti !
8
2
EU CRED CA VOI SUNTETI NISTE TONTI
5
5
Bai daca sunt o boarfa normal ca am tupeu de bagabonta ciumata
10
5
Mare tupeu de boarfa proasta mai are si analfabeta asta!
18
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212