REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Maria Grapini duce cazul Caracal la vârful UE: europarlamentarul a cerut în scris o anchetă Europol pe rețelele de trafic de persoane

Maria Grapini duce cazul Caracal la vârful UE: europarlamentarul a cerut în scris o anchetă Europol pe rețelele de trafic de persoane

Replica API 23 august 2019 | 03:15 396

Maria Grapini

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a transmis o scrisoare președintelui Parlamentului European, David Sassoli, în care solicită deschiderea unei anchete la nivelul tuturor statelor membre, prin Europol, pentru depistarea și eliminarea rețelelor de trafic de persoane, potrivit Mediafax.

„Stimate Domnule Președinte, în calitate de membru al Parlamentului European vă solicit să propuneți Comisiei Europene, în regim de urgență, să deschidă o anchetă la nivelul tuturor statelor membre, prin Europol pentru depistarea rețelelor de trafic de persoane. Recentul caz al Alexandrei și Luizei, două fete din România, a arătat încă o dată că există trafic de persoane între statele membre. Din păcate țara pe care o cunosc cel mai bine a devenit furnizor de copii traficați pentru unele state din vest”, se arată în scrisoarea transmisă de Maria Grapini președintelui PE, publicată pe Facebook.

Europarlamentarul PSD a afirmat că nu va putea nicio țară să rezolve problema traficului de persoane de una singură, fiind nevoie de unitate la nivelul UE.

„Nu va putea nicio țară singură să rezolve traficul de persoane atât timp cât acesta este transfrontalier. Avem obligația ca Parlamentul European să intervină prin agențiile specializate în depistarea rețelelor și în eliminarea lor. Aștept domnule președinte să-mi comunicați decizia pe care o luați legat de situația extrem de gravă din spațiul Uniunii Europene, legat de criminalitate și traficul de persoane”, a adăugat Grapini.

La începutul lunii august, europarlamentarul social-democrat afirma că nu crede în varianta confirmată de INML și propunea ca procedura să fie reluată pe un cadavru de animal, pentru a demonstra că arderea acestuia este completă. Ea anunța, totodată, că va cere anchetă la nivel european privind traficul de persoane.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
caru cu prosti si cele 7 minuni la caracal,
1
0
Asta a cazut din carul ala plin de la Caracal!
4
0
Adica Grapineasa spune ca Guvernarea P.S.D--ALDE inpreuna cu politia romana si structurile de securitate ale statului Roman nu pot sa destructureze retelelor de trafic de persoane din Romania? si doamna asta este un europarlamentar roman nu un ziarist sau postac.
3
0
Face foarte bine. Suntem cica in UE,deci daca cineva are probleme,restul trebuie sa ajute. Porblema noastra este ca procurorii,judecatorii,politistii si chiar securistii sunt impanziti de colegi incompetent si corupti,asta ducant la starea de complete nesiguranta a populatiei. Ajutorul celor de afara care nu sunt pupincuristi Kovesisti sau iubitori de interlopi romani este binevenit. Chiar ar trebui sa fie si comunicari transparente,fara jena,sa stie toata romanimea cum se platesc cu salarii mari niste mafioti .Curatenie in institutii,altfel inseamna ca suntem ciuciu.
2
3
babornita ciorditoare se afla iar in treaba,dupa ce ca nu face nimic.Nu sinteti voi ba pesederastilor tatii hotilor,o stie toata tara,europa si lumea? Sper sa dai la doctori toti banii aia furati,si cit mai repede.Sa te vad la tembelizor cum cersesti bani!
3
0
"doamna" asta analfabeta, in DEFECT de europarlamentar, cere EU sa vina sa sa ii faca curatenie in propria curte pentru ca POLITIA romana e incompetenta! PENIBIL!
5
0
vaca asta ce a facut de cind sta cu curu pe scaunul de europarlamentar pina acum ca tipa cu amnistia si gratierea si eliberarea puscariasilor ca e si ei oameni .imbecila asta analfabeta ne face de ris
6
0
Daca pol romana nu poate are dreptate sa vina alti sa ancheteze
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108