REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marian Mezdrea tânărul mort în club la Mamaia, se drogase

Marian Mezdrea tânărul mort în club la Mamaia, se drogase

Replica API 21 noiembrie 2014 | 00:05 538

Dosarul a fost preluat de DIICOT

Dosarul a fost preluat de DIICOT

Marian Mezdrea

Concluzie şocantă! Tânărul de 23 de ani, din Bucureşti, care a decedat în faţa clubului Le Gaga din staţiunea Mamaia, în noaptea de 26 spre 27 iulie anul curent, nu consumase numai băuturi alcoolice, ci şi droguri. Detaliile au fost specificate în urma rezultatelor toxicologice care au fost efectuate de către Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, potrivit surselor noastre. În plus, dosarul va fi înaintat către DIICOT Constanţa pe data de 21 noiembrie anul curent. Reamintim că Marian Mezdrea venise la mare pe 25 iulie, cu mai mulţi prieteni, alegând să petreacă în clubul Le Gaga.

După ce a postat pe facebook un status prin care dădea de înţeles că se simte bine, tânărul s-a prăbuşit la pământ, fiind scos pe braţe din club şi dus la piscină, unde a fost stropit cu apă. La ora 04.50 dimineaţa, prietenii săi au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să-i facă nimic, întrucât acesta intrase în stop cardio-respirator. Ulterior i-a fost confirmat decesul. De atunci au tot fost speculaţii legate de faptul că a consumat băuturi alcoolice, energizante şi nu a mâncat, la care s-a adăugat şi oboseala „nopţi nedormite - plajă” în urma cărora inima i-ar fi cedat. De asemenea, anumite persoane vorbeau pe Facebook despre faptul că era cunoscut ca şi consumator de droguri, însă la acea dată prietenii lui s-au scandalizat, negând aceste aspecte. Numai că, la aproape patru luni de la deces, au apărut şi rezultatele finale, motiv pentru care de anchetă se va ocupa şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108