REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marin Dincă, adjunctul șefului IPJ Constanța, a început activitatea. Ce servicii va coordona! Video

Marin Dincă, adjunctul șefului IPJ Constanța, a început activitatea. Ce servicii va coordona! Video

Mirela PASCAL 29 mai 2023 | 00:00 3209

Inspectoratul General de Poliție a organizat,pe 20 aprilie, concursurile pentru ocuparea funcțiilor de adjuncți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Este vorba de două funcții, una pe ordine publică, iar cea de-a doua pe Investigații Criminale. Comisarul Șef Marin Dincă a reușit să promoveze examenul, devenind astfel adjunct pe ordine publică. Din 18 mai și-a preluat atribuțiile și va coordona structurile de poliție rutieră, Serviciul Ordine Publică, Biroul de Siguranță Școlară, Biroul de Protecția Animalelor și o parte din subunitățile de la nivelul IPJ Constanța.

Marin Dinca, adjunctul sefului IPJ Constanta, a inceput activitatea. Ce servicii va coordona! VideoMarin Dincă

Pentru funcția de adjunct pe linie de ordine publică Marin Dincă a avut concurență, în persoana lui Stere Pintilie, din cadrul IPJ Tulcea – Poliția orașului Sulina. Acesta din urmă a luat nota... 1. Marin Dincă a reușit să ia nota 7,25. Deși a  luat concursul pe 20 aprilie, abia pe 18 mai și-a preluat atribuțiile.

Marin Dinca, adjunctul sefului IPJ Constanta, a inceput activitatea. Ce servicii va coordona! Video

Din data de 18 mai a fost numit, în baza actului administrativ emis de către eșalonul superior și trebuie să spun că mă bucură enorm. Este mare lucru că la acest moment suntem în echipă completă. Domnia sa este adjunct cu atribuții pe linie de ordine și siguranță publică. Va coordona structurile de poliție rutieră, Serviciul Ordine Publică, Biroul de Siguranță Școlară, Biroul de Protecția Animalelor și o parte din subunitățile de la nivelul IPJ Constanța. Este evident un plus pentru comanda IPJ Constanța. Vorbim despre volumul de muncă și pe de altă parte, despre un ofițer cu experiență profesională. Vine din poziția de Șef al Poliției Municipiului Mangalia, unde și-a desfășurat activitatea până în luna mai și unde lucrurile au mers mai mult decât în regulă”, ne-a declarat Constantin Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța

La Mangalia, va fi împuternicit un șef

Astfel, urmează ca la Mangalia să fie împuternicit un șef, până atunci conduce adjunctul.

”Vom analiza și vom împuternici un ofițer acolo (n. red. la Mangalia), pentru că trebuie să asigurăm funcționalitatea subunității respective. Vom face asta în cel mai scurt timp, adică undeva până la 1 iunie. La momentul de fata, atribuțiile Șefului Poliției Municipiului Mangalia sunt preluate, în virtutea atribuțiilor de serviciu, de către actualul adjunct al Poliției Municipiului Mangalia”,a spus Glugă.

Marin Dinca, adjunctul sefului IPJ Constanta, a inceput activitatea. Ce servicii va coordona! VideoConstantin Adrian Glugă

Video:

Marin Dincă, șef al Poliției Mangalia

Vă reamintim că Marin Dincă a mai încercat și la sfârșitul anului 2022 să promoveze în funcția de adjunct al IPJ Constanța, însă atunci a eșuat lamentabil, obținând o notă puțin peste 4. Iată că de această dată a reușit să promoveze concursul. Acesta a mai fost adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în anul 2020.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108