REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Marius Budăi, despre majorarea pensiilor în acest an

Marius Budăi, despre majorarea pensiilor în acest an

Replica API 17 februarie 2022 | 23:20 973

Ministrul Muncii Marius Budăi a declarat miercuri, la Antena3, că nu vrea să intre într-o polemică cu Florin Cîțu pe tema pensiilor, el neputând spune concret dacă în acest an se vor majora.

„Aceste lucruri se discută în coaliție, se analizează și se anunță. De-asta suntem prezenți noi PSD la guvernare să ne batem pentru cetățenii români. Asta vom face în continuare. (...) Nu vreau să aduc așteptări pe care să nu le putem îndeplini și atunci când vom avea ceva de comunicat, vom comunica. Nu mă puneți în postura să le promit ceva bunicilor sau chiar copiilor, dacă vorbim de alocații, ceva care ulterior să nu fie adevărat”, a spus Marius Budăi.

Președintele PNL a reacționat luni, 14 februarie, după ce Comisia Europeană a transmis, la solicitarea presei din România, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu poate fi renegociat decât în condiții excepționale, precum dezastrele naturale. Florin Cîțu a subliniat că este de acord cu majorarea pensiilor și salariilor românilor, atât timp cât există resurse la buget care să susțină un astfel de demers.

„Bineînțeles (că sunt de acord cu majorarea pensiilor și salariilor – n.r.)! Dacă se poate face şi sunt resurse, din punctul nostru de vedere, susţinem cu cea mai mare tărie.

Noi vrem să ajutăm şi pe cei angajaţi în sectorul privat, de aceea venim cu aceste măsuri, nu doar pe pensionari şi pe cei din sectorul bugetar. (..) Să fim foarte atenţi, mărirea de pensii sau de salarii din sistemul bugetar vine din taxele pe care le plătesc cei din sectorul privat, de aceea este datoria noastră să îi ajutăm şi pe ei”, a afirmat șeful liberalilor, Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anulati pendiile speciale
8
2
Pai alea deja s-au majorat! La poolime nu se poate niciodata!
4
2
budigai voua va convine ca aveti cel putin 20.000 lei pe luna. sa va luati cosciug
3
3
Anulati pensiile speciale.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108