REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mărturia fostului ministru PSD Florian Bodog, aflat în vizorul DNA la Senat: În realitate este vorba de o răzbunare personală

Mărturia fostului ministru PSD Florian Bodog, aflat în vizorul DNA la Senat: În realitate este vorba de o răzbunare personală

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:00 228

Florian Bodog, sursa foto: cotidianul.ro

Fostul ministru PSD al Sănătății în 2017-2018, senatorul Florian Bodog, spune în apărarea sa, după ce DNA îl acuză de abuz în serviciu și fals intelectual în legătură cu angajările de la minister, că are convingerea că totul este o răzbunare personală a unei foste angajate dată afară de el și că DNA nu l-a chemat niciodată să dea declarație.

„Subsemnatul am aflat de intrumentarea acestui dosar în care sunt vizat din presă, toate informațiile importante din dosar fiind făcute publice 'pe surse' pentru a-mi afecta imaginea, subsemnatul nefiind niciodată chemat în față organelor de anchetă pentru a-mi exprimă punctul de vedere și pentru a clarifica toată această situație prezentată într-un mod foarte denaturant', spune Bodog, potrivit raportului Comisiei Juridice a Senatului, care l-a audiat în acest caz. După audierea, senatorii juriști au decis să propună plenului Senatului să nu ceară urmărirea penală a lui Bodog.

„Faptul că se încearcă doar discreditarea subsemnatului rezultă și din modalitatatea în care s-a desfășurat anchetă. Practic, în trei săptămâni s-au administrat toate 'probele' și s-a și luat măsură de a sesiza Senatul. Cu toate că în dosar se arată că organele de urmărire penală s-ar fi sesizat din oficiu am convingerea că în realitate este vorba de o răzbunare personală din partea doamnei... funcționar public cu funcție de conducere din cadrul Ministerului Sănătății, această fiind, de fapt, cea care a formulat sesizarea penală. După cum ați obsrvat din filele dosarului de urmărire penală, această este singură persoană audiată, în afară de consilierii personali ai subsemnatului”, mai afirmă Bodog în apărarea sa.

Comisia Juridică a Senatului a menționat că în perioada în care a fost ministru, Bodog a hotărât îndepărtarea din minister, din cauza unor nereguli care i-au fost aduse la cunoștință, a persoanei despre care el spune că acum se răzbună.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108