REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Marvis zis BOMBĂ, din Constanţa, a încercat să dea ŞPAGĂ 800 de EURO unui POLIŢIST. Video!

Marvis zis BOMBĂ, din Constanţa, a încercat să dea ŞPAGĂ 800 de EURO unui POLIŢIST. Video!

Replica API 23 februarie 2021 | 00:25 7773

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, au prins în flagrant, luni, 22 februarie, o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de 800 de euro unui agent de poliţie din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian – I.P.J. Constanța. Potrivit informaţiilor nosatre, este vorba despre Năsturaș Panțu, zis Marvis Bombă, cunoscut pentru "grozăviile" pe care şi le promovează pe internet, atât pe pagina sa de Facebook, cât şi pe TikTok.

În fapt, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, polițistul a depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta, împreună cu ceilalți trei pasageri din autoturism au fost conduși la sediul postului de poliție, în vederea luării măsurilor legale privind circulația pe drumurile publice. Ulterior, unul dintre pasagerii din autoturism i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițistul a formulat imediat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Astfel, tot luni a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia bărbatul depistat în timp ce conducea fără drept a oferit agentului de poliţie suma de 800 de euro (promisă anterior de pasager), în scopul de a nu lua măsurile legale care se impuneau împotriva sa.

Arestat preventiv

Persoana în cauză a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța pentru cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Ca urmare a audierii, procurorul a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, după care a fost propus spre arestare. Magistrații Tribunalului Constanța au admis propunerea procurorilor. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Video

D.M., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uni tineri sunt buni dar si foarte multe gunoaie printre voi asa ca taci ! Cunoastem marfa !
0
0
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
1
0
7,62, platit de cei care l-au educat.
3
0
Daca tasu ar fi folosit prezervativul masa nu mai fata un handicapat.
10
0
Nasturas filibash panturas MARVYS BOMBA SUPERTROMPA
3
0
Bun de pula Bomba asta.
8
1
politistului dar... dar mai sunt si politisti precum ala din clipu CAND UITI CA ESTI POLITIST?! googaliti titlul si vedeti clipul! cand te crezi... si vine unul care te face sa-ti iei cuie pt cosciugul carierei in M A I
3
1
sa te cheme Nasturas si sa mai ai si muia aia. Vai de plm.
13
0
Cine pula mea e si cacatu' asta? Fata de labagiu pueril!
20
1
Ce sa mai. Invidoosilor. Lasati l in pace. In maxim 10 ani il vedeti la furat in europa.ai de mama lor de jmecheri.conduce el cu miliarde la ora se filmeaza si e ciumeg.tragic este ca sunt persoane care il apreciaza,probabil tot la nivelul intelectual al lui.daca il pui sa scrie AI INTELES sigur o sa scrie AI ANTELES.
12
2
Dupa figura se poate observa ca personajul de mai sus are IQ negativ
22
0
Asta n a vazut 800 de euro in viata lui .
19
0
Cine e si belitul asta? Asta nici sa ajunga la cta de la el din sat
20
0
o alta scursura, nu te mai mira ciocan ,atat, ca e plin de ei.
14
0
Astia sunt pericol public pe drumurile publice omara alti oameni ne vinovati puscarie gata
21
0
Cine naiba mai este si soarecele asta plouat? De unde ii scoateti fratilor?
21
0
Mai bine directiona banii catre o operatie estetica, ca prea are o figura de lache flausat.
18
0
BOMBA zis si ZREANTA PENALA
17
0
arbeit macht frei!!
16
2
Viitorul tarii , vai de mama noastra !
17
0
Parca e fratele lui Florinel Coman de la FCSB! Si ala tot fara permis!
19
0
Ce fata de 2.5 ani cu suspendare are asta. Daca viitorule e frumos ca tanarul asta vom dispare ca natie. Pacat cat au muncit bravii nostri conducatori, pentru neamul romanesc. Mai ales astia postdecembristi .. lovi'ar rusinea de nenorociti!
17
1
Marvis e ciumeg forta garantez pentru el!
2
27
Noi tineri santem viitoru tari
5
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108