REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza drogurilor! Chandler din „Prietenii tăi” a fost operat la stomac de 14 ori

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza drogurilor! Chandler din „Prietenii tăi” a fost operat la stomac de 14 ori

A.F. 24 octombrie 2022 | 00:00 492

Matthew Perry (53 de ani), cunoscut mai ales ca Chandler din celebrul serial „Prietenii tăi”, a făcut mărturisiri șocante despre dependența sa de droguri. El a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani, iar acest episod l-a făcut să își schimbe total atitudinea.


Matthew Perry, foto: Profimedia

Perry susține că, în 2018, aproape că a murit din cauza dependenței sale de opiacee. A suferit nu mai puțin de 14 operații la stomac și a fost internat la dezintoxicare de 15 ori. Dependența de alcool și de droguri i-a distrus viața, dar acum este hotărât să îi ajute și pe alții, spunându-și sincer povestea.

 „Am fost conectat la un aparat numit EMCO, care practic te ține în viață. Pompează aer în plămânii tăi și ajută cu circulația sângelui. Aproape nimeni nu supraviețuiește acest stadiu. Din cinci persoane câte eram atunci ținute de acele mașinării, doar eu mai sunt în viață”, a declarat Matthew Perry, pentru revista americană People.

Starul de la Hollywood a explicat că familiei lui i s-a spus că are 2% șanse de supraviețuire, după ce colonul i-a fost afectat grav din cauza consumului excesiv de opioide. Perry a trebuit să folosească o pungă de colostomie (o pungă de plastic care colectează materiile fecale din tractul digestiv printr-o deschidere în peretele abdominal n.r), timp de nouă luni, pentru că a avut stomacul perforat.

„Terapeutul mi-a zis: «Data viitoare când te gândești să iei droguri, amintește-ți că vei purta o pungă de colostomie pentru tot restul vieții.» Și atunci mi s-au deschis ochii”, a mai spus Perry.

„Sunt recunoscător că trăiesc”

Actorul a fost dependent de Vicodin, metadonă și amfetamine. Vorbind despre rolul său principal din „Prietenii tăi”, el a mărturisit că la 24 de ani, dependența lui de alcool începea să iasă la suprafață. Actorul, care are o avere de 120 de milioane de dolari, a spus că la filmările show-ului se putea descurca. Însă, la un moment dat, lua până la 55 de pastile Vicodin pe zi și „nu știa cum să se oprească”. El a menționat că dependența s-a înrăutățit pe măsură ce a îmbătrânit. Matthew susține că ceilalți colegi din serial, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc și David Schwimmer „au fost înțelegători și au avut răbdare” cu el.

„Sunt recunoscător că trăiesc. Acum sunt destul de sănătos” , a declarat Matthew, care nu vrea să dezvăluie de cât timp nu a mai luat droguri. Perry a vorbit despre problemele sale și în noua sa carte, intitulată „Friends, lovers and the Big Terrible Thing” („Prieteni, iubiri și marele lucru teribil”), care va fi lansată oficial pe 1 noiembrie, scrie click.ro.

Serialul „Prietenii tăi” s-a terminat în 2004

„Prietenii tăi” (titlu original „Friends”) este cel mai de success sitcom american. A fost creat de David Crane și Marta Kauffman, fiind difuzat de NBC, din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul s-a concentrat asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Episodul final al serialului (al 18-lea din sezonul 10 și al 236-lea în total) a fost difuzat pe 6 mai 2004 și a fost urmărit de 52,5 milioane de spectatori americani. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu 1.000.000 de dolari pe episod.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212