REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mazăre, pupat şi îmbrăţişat de bătrânii care au împlinit 80 de ani: "De ce nu ne dansaţi domnule primar?" - vezi video!

Mazăre, pupat şi îmbrăţişat de bătrânii care au împlinit 80 de ani: "De ce nu ne dansaţi domnule primar?" - vezi video!

Replica API 6 septembrie 2012 | 00:00 136

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa a găzduit miercuri, 5 septembrie, zeci de persoane care au atins vârsta de 80 de ani. Octogenarii au primit din partea autorităţii locale câte o floare şi un plic cu suma de 300 de lei. În momentul în care primarul Radu Mazăre a intrat în sală, vârstincii l-au aplaudat cu patos.

"Le urez un călduros " La mulţi ani!" din tot sufletul meu. De 12 ani de când facem întâlnirea aceasta, doar o singură dată am lipsit, dar întotdeauna am ţinut să fiu prezent, să pot să vă urez personal la mulţi ani. Cred că aşa este normal, ca primarul, indiferent de cine este, să aibă grijă de oamenii care au muncit, au crescut copii, cresc nepoţi şi care defapt au cam construit oraşul acesta", a spus Radu Mazăre. La intrarea în sală, o vârstincă l-a luat la rost pe primar pentru faptul că nu a mai găsit şi o altă soluţie pentru a le înmâna banii, ea fiind foarte bolnavă. "Ar fi bine dacă am trimite prin poştă la adresa respectivă, cu confirmare de primire, pentru că altfel o să mă certe că nu şi-au primit banii. Haideţi să facem şi procedura asta, ca să nu mai fiu certat, pentru că eu vreau să fac lucruri bune şi mă ceartă. Nu îmi place când sunt certat în momentul în care vreau să fac lucruri bune", spus primarul. Octogenarii au fost strigaţi în ordine alfabetică pentru a se prezenta în faţa scenei. Câţiva au avut ocazia de să-l îmbrăţişeze pe primar şi să îl pupe. " De ce nu ne dansaţi domnule primar?", striga după el o bunicuţă din rândul 3. "Aş vrea să ne întâlnim şi când o să împlinesc eu 80 de ani, ca să-mi dea şi mie primarul care o să fie atunci bani şi flori", a mai spus Mazăre.

Oana MUÅžAT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272