REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Medicul Virgil Musta avertizează: Paștele ar putea fi compromis

Medicul Virgil Musta avertizează: Paștele ar putea fi compromis

Replica API 28 februarie 2021 | 23:08 4690

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara trage un puternic semnal de alarmă în privința desfășurării sărbătorilor Pascale din acest an: ”Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră”.

„Sistemul este aglomerat la maximum”

„Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Și așa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii și personalul medical este obosit.

Iar cauza creșterii este una evidentă: lumea nu mai respectă regulile ca înainte, ca acum un an, restricțiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obișnuit deja cu pericolul și uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale și suferință extremă.”, a spus Virgil Musta pentru wowbiz.ro, citează bugetul.ro. Dacă vrem să ne vedem cu rudele, ar trebui să respectăm integral normele anti-COVID, a avertizat Musta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta si vreti. De aia inventati valuri si tulpini.
1
0
Bai betivule in ce faza te afli?.Duceti va in pula mea de nulitati
2
0
Mare porcarie asta nu exista sunt este un virus de la radiatiile 5G care coaguleaza sangele etc si dai in tromboza dar nu e ce mananca kkt astia atata sa sperie lumea ce naiba ... Rusii au fost destepti si au facut test post-mortem pe pe o persoana care se spunea ca de la covrigul19 asta ... si chinezi stiau la fel ca sunt de la Radiatiile 5G asa ca sperie lumea aiurea astia
3
3
N-o problem facem bairamul
0
0
pai nici pastele de anul trecut a fost compromis, dar credeti ca Teodosie tine cont? ala nu tine cont de nimeni
5
1
Sa vedeti ce valuri in calduri va dam noi.Cu al treilea cacat de coit19 emis de voi.Sa vedeti ce iesim noi in strada, ca nu mai terminati cu previziunile vostre.parca esti baba- Vanga ai facut tu cacat cu bici previziuni.sa va moara familiile care mancati cacat cu val 3 ,val 5.Ati nenorocit economia,tara asta.Criminalilor de neam si tradatori de tara! Jos Arafat! Jos Guvernul! Jos Dictatura medicala!
4
4
CHESTIA CU VALURILE ASTEA.. NU PREA MA PRICEP.... DE 64 DE ANI DE CAND AM VAZUT RASARITUL SOARELUI LA CONSTANTA, NU AM VAZUT VREODATA TREI VALURI UNUL PESTE ALTUL! NICI MACAR DOUA! ELE VIN UNUL DUPA ALTUL! DAR, SE VEDE TREABA CA ALTII AU PRINS ASA CEVA: VALUL DOI PESTE VALUL UNU SI PESTE VALUL TREI...
5
3
chiar nu se poate tovarase, bag de seama ca ai uitat ca anul asta pastele este pastele comunist si pica de 1 mai,asa ca mucles cu toti basbuzucii tai arahat,rafila,seful rahat cu mot de case hot
3
2
Iar medicul asta "SPECIALIS" in previziuni sumbre. Sa ii dam joc de glezne! Dupa munca toti baietiii la bbq si o berula si asta e !
5
2
Hai fugi de aici. Chiar de indobitociti de tot ? Scoala,afaceri,sanatate,sarbatori.... Nimic? Nu cred ca lumea mai rezista asa.
8
2
beneficiara , daca te deranjeaza adevarul gol golut!
2
0
Jane eu cred ca esti Jana...iar comentezi pe langa subiect frustato..Suge mai bine tu
1
1
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
4
3
Pai nu asta planuiti voi masonilor demult? Desfiintarea pastelui a craciunului si altele..
9
3
HAI SIKTIR
4
4
Iesi n mortii mati
8
4
hai ca deja ne pregatiti pt valul trei. Se vede de la o posta. O sa ne inchideti de Paste...n-o mai dati de gard atat
16
5
Javrele globaliste si neo-marxiste vor sa ne inchida bisericile si sa ne rupa de traditii,de religie si familie.
17
3
Cum naiba nu a fost compromis procesul electoral de la alegeri?!!!!!
21
3
Boschetar esti tu cu tot neamul tau
14
4
oschetarilormai stati dreq acasa.poate vA mai rareste covidul,prea v.ati inmultit ca sobolanii,toti tiganii si cocalarii!
5
13
Mata e compromisa
17
8
Mai du-te-n plm de jeg
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468