REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna "un al treilea război mondial"

Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna "un al treilea război mondial"

Ana Maria LIPAN 11 iulie 2023 | 00:00 940

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat sâmbătă, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un "al treilea război mondial", transmite EFE, citată de observatornews.ro. 

Medvedev avertizeaza ca primirea Ucrainei in NATO ar insemna 'un al treilea razboi mondial'

Într-un mesaj pe canalul său Telegram, Medvedev a afirmat că preşedintele american Joe Biden, după ce "a fugit ruşinos din Afganistan" şi apoi "a distrus economia europeană" şi a livrat sute de tone de arme Ucrainei, "a declanşat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia".

Medvedev a susţinut că Biden face acest lucru pentru a "domina şi îngrădi alte ţări"

"Ca urmare a acestui fapt, regimul de la Kiev distruge ceea ce a mai rămas din ţara sa. Acum, după ce a epuizat toate resursele, (Biden) promite muniţie cu dispersie şi îi tentează din nou pe neonaziştii de la Kiev cu perspectiva NATO, a cărui realizare înseamnă un al treilea război mondial", a insistat fostul preşedinte rus.

Recurgând la insultele sale obişnuite, Medvedev a susţinut că Biden face acest lucru pentru a "domina şi îngrădi alte ţări", dar şi pentru că "este un bătrân bolnav, care suferă de demenţă severă", care "nu ştie ce face".

"Sau poate este vorba de cu totul şi cu totul altceva? Poate (...) tocmai s-a hotărât să iasă din scenă cu graţie, provocând un Armaghedon nuclear şi luând cu el pe lumea cealaltă jumătate din umanitate", şi-a încheiat Medvedev atacul asupra lui Biden.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rusii nu sunt in stare sa cucereasca ucraina si tu te intrebi daca bat ei nato ?
1
1
incearca sa ia mwia cu kkt dar nu reuseste ca are si putza si gura mica. Se agita cu armata lor de betzivi kkti pe ei de frica. Parca razboiul trebuia sa se termine in 2 saptamani. Mwie putin cu mult kkt !!!
3
2
ce spune el, poate fi adevarat. este pregatit nato sa se bata cu rusia si aliatii sai?
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468