REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Medvedev, despre vizita liderilor UE la Kiev: „Mâncătorii de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul”

Medvedev, despre vizita liderilor UE la Kiev: „Mâncătorii de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul”

Replica API 16 iunie 2022 | 14:34 1617

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, fost premier și președinte, i-a atacat joi, într-un mesaj publicat pe Twitter, pe liderii europeni care au mers în vizită la Kiev. Vizita „nu va aduce Ucraina mai aproape de pace”, spune Medvedev.

Liderul rus i-a ironizat pe cei trei lideri europeni, Macron, Scholz și Draghi, care împreună cu președintele României Klaus Iohannis au mers joi la Kiev. Medvedev a folosit o insultă rasistă și disprețuitoare legată de stereotipurile bucătăriilor celor trei națiuni UE.

„Europenii mâncători de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul. Fără folos”, a scris Medvedev, pe Twitter.

Fostul președinte al Rusiei spune că liderii europeni vor promite Ucrainei aderarea la UE și armament vechi, se vor „aprinde” cu horincă și vor pleca acasă cu trenul „ca acum 100 de ani”.

„Totul este bine. Cu toate acestea, (n.red. vizita) nu va aduce Ucraina mai aproape de pace. Ceasul ticăie”, a mai scris Medvede.

Emmanel Macron, Mario Draghi, Olaf Scholz și Klaus Iohannis au mers joi la Kiev, unde vor avea discuții cu oficialii ucraineni și președintele Volodimir Zelenski. Cei patru lideri au mers și la Irpin, locul unde rușii au masacrat populația civilă.

Macron a spus că el și ceilalți lideri europeni au venit la Irpin pentru a-și arăta „respectul” pentru „eroismului” ucrainenilor în fața invaziei ruse, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Medvedev mananca sloboz
1
0
e totusi ceva mai bine decat sa fii mancator de rahat si sa nu fii invitat sa vizitezi Kyev. si totusi sa vrei sa o faci.
0
0
Mwe cu kkt Ucraina si Zelensky!!!
1
1
asiatic.cica fan deep purple.cica partz
0
0
Si de ce i-ar verifica? Oligarhii rusi nu dau doi bani pe rusii de rand, cu atat mai putin pe popoarele asiatice care au fost subjugate invaziv, iar acum au intrat in componenta Rusiei, respectiv TOATA RUSIA, la est de Moscova a fost "anexata" ilegal. Efectiv s-au dus peste saracii aia, care oricum supravietuiau cu greu frigului siberian si au bagat sabia in ei. Astia sunt satanistii rusi! Popoarele alea cand vor fi eliberate, le-au transformat in ZOO de oameni, slugi ai oligarhilor. Intreaga Siberie e un GULAG rusesc imbibat in canibalism. Istoria nu minte, nu se uita, nu se iarta!
9
0
Chiar acum cand cititi asta, undeva prin Rusia, cel putin un rus transeaza un corp de om "disparut in conditii misterioase", pe care il pregateste frumusel de gatit si il ofera copiilor rusi ca si mancare. Pentru ca Putin, la fel cum a facut si Stalin, i-a lasat fara mancare pe cei din jurul Siberiei, ca sa bage destui bani in dezvoltarea de munitie, armament si echipament militar, in esuata lor invazie din 24 februarie. Este evident ca "traditia" canibalismului a ramas in cultura rusa, s-a transmis generatilor urmatoare, la fel vor face si copiii lor si nu vor fi prinsi, nu-i verifica nimeni.
8
0
E plin de stiri legate de canibalismul din Rusia, plus ca multe cazuri sunt ascunse presei. CANIBALISMUL ESTE IN CULTURA LOR, rusii au fost si vor ramane canibali, un popor blestemat de Dumnezeu, care a consumat carne de om, au ucis, au violat toti "vecinii", nu si-au iubit aproapele, au aruncat cu pietre in ei si povestea e lunga. Au capturat ortodoxia ruseasca si si-au pus agenti asasini KGB ca patriarhi, deci contrar Cuvantului Domnului. NU categoric! Niciodata apropierea Romaniei de Rusia pe "criterii crestine". Niciodata! Rusia a invadat Romania de 12 ori in istorie. NEVER AGAIN!
10
0
Mesaj cu puternic impact emotional. Sustinatorulor A U R si aia SOS Sosoaca, vreau sa va deschid ochii, sa nu cadeti in pacat, ca inchinarea la chip cioplit si fanatismul religios sunt obiceiuri pagane si anti-ortodoxe, sunt INCALCAREA GRAVA A CUVANTULUI DOMNULUI! Deci, daca aveti uneori senzatia ca vreti sa-i sustineti sau votati pe rusofilii din A U R, SOSoaca etc, cautati imagini pe google "russian cannibal couple 2017". E OK capul ala de om cu portocala in gura si cu alte portocale in jur, in spiritit culinar, pe masa? Mai vreti apropiere de Rusia pe criterii ortodoxe? Rusii sunt satanisti
10
0
Vladimir Nikolayevich Nikolayev born March 16, 1959 is a Russian murderer from Novocheboksarsk. He is best known for the cannibalism of his victims, and of distributing and selling their flesh to others in disguise of exotic animal meat.
3
0
lebar? pardon, salam de sibiu. plus carmol ca udatura.
0
0
"A Russian cannibal couple is reported to have skinned their victims alive post the supply of sedatives and then preserve their parts in a saline solution. The city police have arrested the couple - Natalia Baksheeva and her husband Dmitry Baksheev. The authorities are of the opinion that there is likelihood that the couple is responsible for deaths or disappearances of as many as 30 persons in the area about five hours from Sochi, the media reports said. A glass jar with a canned hand, fragments of the human body in saline solution and frozen meat parts of unknown origin have been recovered."
4
0
"The Russian famine of 1921-1922, also known as the Povolzhye famine, was a severe famine in the Russian Soviet Federative Socialist Republic which began early in the spring of 1921 and lasted through 1922". "This famine killed an estimated 5 million people, primarily affecting the Volga and Ural River regions and peasants resorted to cannibalism."
10
1
Cannibal Island: In 1933, Nearly 5,000 Died In One Of Stalin's Most Horrific Labor Camps. ISTORIA NU MINTE, my friends! Mai ales cand ai dovezi video, audio si foto cu canibalismul din Rusia.
10
2
"Cannibalism was widespread during the Holodomor in 1932 and 1933, multiple acts of cannibalism were reported from Russia's Volga, South Siberian, and Kuban regions during the Soviet famine of 1932-1933."
10
2
Google images - "Cannibalism russian famine 1921" ca sa vedeti cam ce mananca rusii!
10
3
Stii vorba aia, cand esti satanist rus, Dumnezeu iti da peste bot.Iar acum am venit eu, sa fac Voia Domnului si am sa aduc la cunostinta cititorilor ca rusii au consumat carne de om in perioada celor doua razboaie mondiale, dar si inainte. Din sursele mele, inca se consuma carne de om in Rusia, in zonele s**b dezvoltate din jurul Siberiei, dar este ceva tabu. La fel cum nici incestul nu este pedepsit de lege in Rusia, deci te poti culca cu propria mama, doar daca nu devine scandal public. Ce mananca rusii, Medvedev? Cautati pe google "Cannibalism russian famine 1921" si dati la images-imagini
11
2
Dar voi mai Medvedev, mancatori de ce sunteti ? De vodca in primul rand !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468