REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mega Image securizează produsele lactate cu sistem antifurt. Video

Mega Image securizează produsele lactate cu sistem antifurt. Video

Cristina BĂRBUCEANU 30 ianuarie 2023 | 00:00 3643

Probabil nimeni nu se aștepta ca în anul 2023 să găsim produse lactate băgate în cutii antifurt în supermarket-uri. Astfel că, la Constanța, în anumite supermarket-uri, cașcavalul, mozzarella, parmezanul au fost puse în cutii speciale de către comercianți, pentru a nu fi furate de clienți. Însă, la Cluj, considerat un oraș cât se poate de civilizat, și mai multe produse au fost asigurate antifurt. 

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoCașcaval pus în cutie antifurt

Produse lactate sub cheie la Constanța

Criza economică din ultimii ani a afectat grav țara noastră, iar acesta nu este un secret pentru nimeni.

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoCașcaval pus în cutie antifurt

Astfel că oamenii au început să renunțe să cumpere produsele, să le spunem premium, cu care erau obișnuiți, cumpărând acum varianta mai ieftină al aceluiași produs. 

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoUn alt retailer a pus cașcavalul în cutii antifurt

Însă, retailerii cred că cei care nu își permit produsele „premium”, le vor fura. Așa se face că, în anumite supermarket-uri din Constanța, aparținând marilor retaileri, deci nu vorbim despre magazinele de cartier, anumite produse lactate au fost puse în cutie pentru a nu fi furate de oamenii fără prea multe posibilități financiare. 

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoTot cașcavalul e asigurat antifurt

Mergând prin supermarket-uri, am constatat că mai multe produse erau puse în cutie.

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoMozzarella e și ea pusă în cutii

Vorbim despre: cașcaval, mozzarella, parmezan, care sunt acum dotate cu sistem antifurt.

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoParmezanul se afla tot în cutie

Desigur, putem considera acest lucru o mare ofensă la adresa constănțenilor, dat fiind faptul că putem înțelege de aici că marii retaileri ne consideră niște hoți…

Video 1:

La Cluj se poate și mai rău

Dacă noi ne mirăm că la Constanța cașcavalul, parmezanul și mozzarella au fost băgate în cutii antifurt, se pare că la Cluj retailerii au mers într-o altă extremă.

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoLa Cluj, și șunca e asigurată antifurt

Mergând prin supermarket, un localnic a observant că mult mai multe produse erau băgate în cutii, și anume: pasta de dinți, ciocolata, untul, șunca, brânza topită, în condițiile în care Clujul este considerat un oraș cât se poate de civilizat.

Mega Image securizeaza produsele lactate cu sistem antifurt. VideoPasta de dinți e și ea asigurată antifurt

Așteptăm să vedem și la Constanța ce surprize ne mai pregătesc retailerii marilor lanțuri de supermarket-uri.  

Video 2:
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai bine dădea pe cartela ce tot atâta încuiat?! Cartela PSD face lumină .. in frigider ... Moaștele lu Colacu pupați
1
3
sa pui antifurt la un produs de 15 lei inseamna ca este o aiureala in mintea agentului de paza care face prostia asta!
4
1
este ca cel putin jumatate din populatia romaniei este in saracie; avem cea mai mare polarizare a veniturilor din ue - inca o nota p*****a pentru toti cei care ne conduc de 33 de ani; deci este normal sa fure pentru ca asta este tot ce mai pot face ca sa supravietuiasca in mizeria in care traiesc; ma mir ca nu s-a facut asta pana acum; probabil inflatia - facuta de guvern - si explozia preturilor la energie si toate celelalte - facute tot de guvern - i-a impins la furt pe scara mai mare acum
4
0
Romanii sunt tinuti in saracie in mod deliberat de treizeci de ani. Se poate asta,pentru ca romanimea e usor de manipulat,de dus cu presul si doza de lasitate este la nivel maxim. Romanilor le poti impune orice. La inceput se face un pic de galagie aiurea,apoi lumea tace si se supune,de frica pulanelor,a sistemului represiv activat impotriva celor cu gandire si comportament liber,sa zicem de tip aproape occidental. Da,e saracie mare,e foame si se consuma sute de mii de tragedii,dar nu e problema,cat timp avem fotbal,manele,prostioare.
8
2
Paznicii dorm?
6
2
Lucruri normale! Nu vrei paguba , le bagi in casete cu piuitoare! In toate lumea se fura, mai putin in tarile arabe , ca acolo inca se pare ca iti taie mana! Daca s-ar aplica si la noi "Sharia", am avea numai ciungi pe strada!
12
0
Eu la mega nu-mi fac piata . Au preturi nesimntit de mari
15
3
Mai bine securizati fructele si legumele mucegaite, ca sa nu le mai atingem!
22
1
La ce preturi sunt la Mega , in curand vor securiza si chiflele de paine...
21
1
Ce tot vreți bah? V-am mărit salariile, v-am dat ajutoare, tot nu va convine?
7
8
Ciocan Alexandru zis Nas din constanta fura din mega image salam cașcaval etc,salamul il baga si in el sa fie sigur ca iese cu el.cu respect
10
3
Aia cu pensii nesimtite de 30000 de ron pe luna de unde fac cumparaturi? Aia o duc bine noi prostimea calculam pana si laptele. Nici o alta tara din lume nu plateste pensii nesimtite din taxe si impozite. Lumea sta la coada.
22
2
asta e, suntem o natie de hoti, ca furi un ou, ca furi un bou, cei care nu vin cu mana goala de la munca stiu ce zic... sew fura ca la balamuc
17
5
Masura asta trebuia luata de ani de zile. Esti sarac si n-ai lovele, nu intri in magazin. Astia de ciordesc de pe rafturi, merita sa li se taie mainile.
20
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614