REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Lupu îl face praf pe Palaz: A dormit pe banii statului

Mihai Lupu îl face praf pe Palaz: A dormit pe banii statului

M.P., A.F. 7 februarie 2023 | 19:25 2192

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, îl face praf pe consilierul județean Claudiu Iorga Palaz, reproşându-i că a dormit pe banii statului, după ce acesta a trimis către presă un comunicat în care recunoaște că a votat bugetul Direcției de Pază a Județului Constanța, fără să știe practic pentru ce a ridicat mâna în sala de ședințe.

Mihai Lupu il face praf pe Palaz: A dormit pe banii statului

„Un consilier județean care a ales ca scandalurile să-i definească întreaga „carieră politică” uită adesea să ia în considerare consecințele acțiunilor sale. Este un maestru al minciunilor în mediul online pe care le răspândește aproape zilnic.  

Ieri a înfipt mâna adânc în buzunarul partidului din care încă face parte pentru că a dorit să-și vadă numele scris în câteva publicații din oraș cu scopul, evident, de a-i dezinforma pe constănțeni. Fără să dea un telefon la Consiliul Județean și fără să-l intereseze situația reală, Claudiu Iorga Palaz a trimis către presă un comunicat în care recunoaște că a votat bugetul Direcției de Pază a Județului Constanța, fără să știe practic pentru ce a ridicat mâna în sala de ședințe.

Alarmat de situație, cel care a dormit, ani buni, pe banii statului în diverse funcții publice pozează acum într-o “victimă a sistemului”.

Situația este simplă și clară la Direcția de Pază a Județului Constanța și ar trebui să o cunoașteți, domnule Palaz, pentru că datează din anul 2016, anul în care deveneați vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.  

Atunci, Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanța a stabilit, în mod eronat, calitatea Direcției de Pază a Județului Constanța ca persoană impozabilă în materia TVA pentru serviciile prestate în beneficiul instituțiilor publice.

Întrucât serviciile au fost prestate în calitate de autoritate publică, Direcția este exclusă din sfera TVA, pentru că serviciile au fost prestate exclusiv în limitele atribuțiilor conferite de Consiliul Județean Constanța, acestea neputând fi prestate de un alt operator economic din sectorul privat cu obiect similar de activitate.

Îi reamintesc consilierului județean că până la soluționarea definitivă a dosarului, care a fost înregistrat în anul 2017, prin care să se stabilească în mod cert dacă Direcția de Pază a Județului Constanța datorează sumele de plată stabilite prin Decizia de impunere și prin deciziile subsecvente acesteia referitoare la obligațiile fiscale, accesorii, reprezentând dobânzi și penalități de întârziere, instituția nu are datorii la bugetul de stat.

Îi propun domnului consilier județean să își canalizeze energia și priceperea pentru proiecte importante pentru constănțeni.“, a transmis preşedintele CJC, Mihai Lupu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@POPESCU ION....CINE E COFETARUL?
0
0
Lupule, cofetarul tău a angajat toți pensionarii la rajdp, socrul lui finasu etc. Vrabie băiat deștept a scăpat de el,tu l-ai luat...... Ce studii are??? În afară de cocă
0
0
Lupu și cu cofetarul de la Băneasa director la rajdp
0
0
Lupu paznic la oi
1
0
Suyu cek keneften Palaz boku gitsyn.... amână koydumu orospu amcyy
0
1
Spuneți voi,cunoscătorii și necunoscătorii,ai de unde alege oare? Referitor la voturi.
4
0
si tu furi din banii romanilor masonule nespalat.
7
1
Felicitări !!!
5
0
Cu scuze, Palas nu e ala care si-a sechestrat nevasta în casă după ce săracă a aflat că i-a făcut lui fina-sa un copil? Nu e ăla care-i dădea limbi lui Udrea și turna în paharul lui Base? Ăsta este cel cu podul de la Agigea? Si cate sinmai cate? sau este altul?
11
0
Piece of shit mother fucker , the worst fucking scum of this planet that would bring out the worst out of any person. f**u rasa spurcata de ghift ordinar , tias zdobi capul tie si familiei tale. Bagamias p**a in mortii si vii lu palaz mai putin si vomit cand pute a branza stricata
8
0
Cred că ne vor transforma in canibali in loc de zombi cum vor ei.
7
0
Japița ordinară care hărțuia patronii pentru că votase cu partidul lui PDL. Aşa de simpatic e ca aş bea un fresh din oasele lui
6
1
unul mai idiot ca celalalt! ahtiati dupa ciolan
13
0
CLOSETUL IORGU PALAZU….mare jeg uman
13
1
DOMNULE LUPU A TI PROMIS CA DATI STATUL AN JUDECATA,DATORITA TAXEI DE POD DE LA FETESTI.A TI SPUS CA DOBROGENII SUNT DISCRIMINATI,PE BUNA DREPTATE.DE CE NU FACETI UN REFERENDUM PE ACEASTA TEMA?.VA PUTEM SUSTINE SI NOI,CETATENII DIN DOBROGEA.
10
0
Lupule tu ai furat cel mai mult, te-ai imbogatit din contracte cu Statul, din taxele platite de noi.
11
0
Aruncați pisica de la unul la altul mizeria este aceeași nu faceți nimic pentru CT Bătaie pe cașcaval atât
15
0
multa succesuri
8
1
Când spui Palaz spui WC. Niște gunoaie ale societății,informatori ai securității.niste escroci cum rar găsești. Tata lui Palaz.umbla cu un Nissan patrol furat...rosu....știe toată lumea ca și acum îl are după ce a murit...CT-02-AMY...mașina furata... Niște hoți fam palaz Când au fost în funcții nu au făcut nimic zdreanta asta,după aia tipa și urla și face ca toții draci..exact ca Rasauteanu... Ai fost viceprimar,nu ai făcut nimic dar nimic...când ai retrogradat consilier faci numai figuri... Nu ai fost boule la putere,de ce nu te bateți cu pumnul în piept..zdrențe care sunteți și tu și palat.. rușine gunoaielor
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108