REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Mihai Lupu, preşedintele CJ Constanţa: Am dispus controale la unitățile medicale din subordine

Mihai Lupu, preşedintele CJ Constanţa: Am dispus controale la unitățile medicale din subordine

Replica API 15 noiembrie 2020 | 17:37 2122

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îngenuncheate de durere în urma incendiului de la Piatra Neamț. Totodată, acesta a subliniat faptul că dorește să se axeze pe îmbunătățirea sistemului medical constănțean.

"România a fost îngenunchiată aseară de o nouă tragedie. Incendiul de la Piatra Neamț este o profundă dramă nu doar pentru că 10 suflete s-au pierdut, ci și pentru că ascunde nenumăratele neputințe ale sistemului medical românesc. Timp de 30 de ani am fost martori cu toții la agonia acestui sistem. Reformele au întârziat să apară, spitalele regionale s-au construit doar pe hârtie și în tot acest timp, oamenii au avut de suferit.

În această dimineață, am dispus controale amănunțite la unitățile medicale din subordine. Am cerut tuturor managerilor de spitale un raport detaliat cu privire la procedurile pentru situațiile de urgență. Obiectivul meu este să fim cât mai eficienți, să luăm toate măsurile necesare și să putem să evităm astfel de tragedii. În paralel, eforturile mele se vor concentra, așa cum bine știu toți constănțenii, nu doar pe îmbunătățirea sistemului medical actual, care tocmai a primit finanțări în valoare de peste 12 milioane de euro, ci și pe dezvoltarea spitalului regional, atât de necesar pentru sănătatea constănțenilor. Niciun efort nu va fi prea mare, pentru că avem obligația morală să facem tot ce ține de noi, astfel încât tragedii precum cea de ieri de la Piatra Neamț să nu se mai repete. În încheiere, doresc să transmit condoleanțe familiilor îndurerate. Mă rog pentru sufletul celor pieriți în incendiu și mă rog pentru sănătatea acestui erou, medicul ATI Ioan Cătălin Denciu, un exemplu de sacrificiu și de iubire pentru aproape", a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da urat mai esti, mai Lupule
0
0
Muie lupule, muie pnl pe 6 va dam la muie la toti penelacii hoti si prosti.
1
1
Bai Lupule panic la oi cum plm ai iesit Tu Presedinte sa-mi bag pixu, Tu care ai venit din Moodiva ai furat OIL Terminal tot ce ai putut ai mai pacalit ca pui oameni in functii cheie si le-ai luat banii cum plm ai ajuns Tu Presedinte, asa prosti sunt Constantenii...
2
1
Un ospatar care nu stie decat sa umple paharele sefilor. Mare om de afaceri ... si ce sa mai zicem de om politic! Politica plina de incompetenti !
1
2
Ati ingenunchiat o tara intreaga pentru interesele voastre electorale. Sunteti niste copii care au primit jucarii de oameni mari. Libertatea si sanatatea nu se negociaza imbecililor. MUIE PNL. Jos Coruptia.
3
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
5
4
acum coruptia numai ucide imputitilor???
6
4
Nu de controlul tau avem nevoie, nesimtitule, bagati bani in spitale.
11
4
si tu sa ajungi ca ei
5
5
Sa o mierleasca
3
6
mancami ai pula de borfasi penelisti
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468