REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

A.F. 22 octombrie 2023 | 00:00 395

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

„Lăsaţi-mă să fiu propriul meu arbitru, nu mă obliga să îmi iau o pâine cu card. Eu muncesc pentru 100 de lei, celebra sută a domnului Ciolacu. Domnule, lasă-mă să fie toată suta aia a mea, nu mă obliga ca din suta aia, de fiecare dată când îmi iau o pâine, să dau pe la bancă, pentru că nu este gratuit, banca îmi ia un comision.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca taceati, si voi si el...
0
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
3
0
MARE PARANARA DE OM ESTE BETIVUST ASTA SECURIST DE LA PSD !!! PLATA CU CARDUL LA COERCIANTI ESTE GRATUITA PT TINE MAI BETIVANE !!!
1
0
Foarte corect. Din pacate,gloatele tac malc,nu ies in strada pentru propriile drepturi si libertati. Mai degraba asculta trompeta teroristilor si ies nu sa strige impotriva Hamas,ci impotriva evreilor. Haitele de islamisti radicalizati ,care vor sa-si impuna regulile si in Europa,se bucura de tembelismul multimilor nauce ,care in loc sa-si vada de cum sa mentina democratia vie,fac pe plac tuturor ticalosilor. Da,dreptul de a dispune de banii munciti se discuta acum,in tara noastra,care cica nu vrea dictatura de nici un fel. Pe bune? Populatia dezbinata deja,este calcata sistematic pe cap,sufocata de nemernicii de la putere.
3
0
Terente tu estii mare Escroc PSD-social.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108