REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Milionarul Bela Tănase a intrat în panică: ar putea rămâne și FĂRĂ bani și FĂRĂ blocuri! VIDEO

Milionarul Bela Tănase a intrat în panică: ar putea rămâne și FĂRĂ bani și FĂRĂ blocuri! VIDEO

Replica API 16 mai 2020 | 00:06 15753

Curtea de Apel a suspendat, recent, definitiv, autorizația de construire eliberată în 2017 pentru cele două imobile din fața blocului S6, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Între timp, se judecă cererea de anulare a actului administrativ care a stat la baza începerii lucrărilor pe spațiul verde, după tăierea a zeci de arburi, în martie anul trecut. După ce judecătorii nu i-au mai dat voie să continue lucrările, patronul societăţii Cambela Prod, Bela Tănase, a intrat în panică: din cauza săpăturilor, malul se poate prăbuşi, locuitorii din zonă fiind în pericol.

Locuitorii blocului S6 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța s-au luptat să salveze spațiul verde din fața imobilului în care locuiesc. O parte din teren a fost retrocedat încă din 2009, ulterior investitorii au obținut și restul terenului, iar de prin 2015 au început demersurile pentru ridicarea a două blocuri. Curtea de Apel a suspendat, definitiv, în urmă cu câteva luni, autorizaţia de construire, până la finalizarea dosarului prin care se cerere anularea actului. Numai că, urmare a săpăturilor nefinalizate, malul s-ar putea prăbuşi.

Cambela a cerut expertiză, vrea să facă lucrări de conservare!

În momentul în care instanţa a dispus suspendarea autorizaţiei, stadiul construcţiei era următorul: s-a realizat săpătura generală cu sprijiniri pe malurile dinspre nord şi est; s-a realizat perna din piatră spartă; s-a turnat stratul de egalizare peste perna din piatră; s-a montat armatura de la partea inferioară a radierului. Cambela Prod a venit cu pretenţii, după ce a aflat că nu mai are voie să construiască. A solicitat, în cadrul unei proceduri de asigurare dovezi, efectuarea unei expertize având ca obiectiv stabilirea măsurilor necesare şi imediate de conservare a lucrărilor de construire efectuate în baza autorizaţiei suspendată, pentru imobilul D+P+4E cu destinaţia de locuinte colective, de pe Lăpuşneanu 183B.

Locuitorii din zonă, în pericol din pricina săpăturile: malul se poate prăbuşi!

Săpătura deschisă rămasă reprezintă un pericol pentru pietonii şi locuitorii care tranzitează zonă, a relatat Bela Tănase, în instanţă. De asemenea, sprijinirile realizate pe cele două laturi amininte mai sus, fiind provizorii, lucrează în timp, iar malul se poate prăbuşi, afectând astfel clădirea vecină de pe latura de nord. Groapa rămasă deschisă poate deveni un focar de infecţie prin depozitarea deşeurilor din zonă. Aşa că, cere permisiune pentru a efectua lucările de conservare a lucrărilor, pentru ca locuitorii din zonă să fie în siguranţă. Termen în dosarul deschis de Cambela Prod are termen 27 mai a.c.

Tănase construieşte în toată Constanţa!

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu. Vrea să investească şi în Palazu Mare. Cambela Prod este aceeași societate care trântește un bloc și în zona Abator, tot pe spațiul verde. Inițial, proiectul a fost pentru 8 etaje însă, a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism pentru supraetajarea cu 2 etaje. Se cere anularea şi acestei autprizaţii.

VIDEO:

Citeşte şi:

Instanța a OPRIT tâmpenia administrativă care i-a permis Cambelei Prod să construiască blocuri pe Lăpușneanu!

Cambela Prod 'trânteşte' bloc cu 10 etaje în zona Abator! Iniţial, autorizaţia era pentru 8 niveluri

Cambela Prod vrea să ridice un bloc în coasta Oficiului Registrului Comerțului. Primăria nu-i dă voie!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mmmmmmmmmmmmmm
0
1
Ssaaaaaaaaaa
0
0
aia de are nepot campion la tras cocaina pe nas
6
3
NISTE SCARBE MACHEDONII ASTIA. CEVA DE BINE NU CITESTI IN PRESA DESPRE MACHEDONI. PACAT CA NU V-AU STRIVIT COMUNISTI IN ANI 50 CA ASA SCAPAM DE VOI.
10
5
Cine este machedoanca care si-a prins sotul cu educatoarea in hotel?
6
2
Mda, nu ne zice nimeni si noua cine e Petruta?!?
6
3
au inveasti numai curve. una si una. dar ei se mandresc cu ele. cresc copii altora si se fac socri cu mandrie. cine naiba credea ca se va ajunge asa la machedoni?!
10
5
dar cine natia ma-sii e Petruta asta? zici ca e din bolintin de vale. de acolo unde se fac carutele cu coviltir.
9
6
si pana acum au fost 1400 de vizualizari.adica de la 5365 de vizualizari. machedonii dau refresh la articol ca nebunii. petruta asta face rating, nu gluma. asa cunoscuta e? ce inseamna sa fii dama de companie in zilele de azi !!!!
12
4
decat prapadita aia de petruta. e si dobitoaca. machedoanca de la bjdova, cum de altfel sunt toate de prin zonele alea. mai mult de-o munca in salon de manichiura nu e in stare. daca o duci la o munca normala nu rezista nici 2 zile ca nici nu stie sa lege 2 cuvinte in limba romana.
13
2
CEL MAI TARE CUPLU E BELA CU PETRUTA. SE SI POTRIVESC. EL CA LUCEAFARUL BLAND SI PETRUTA CA ANA LUI MANOLE.
12
2
Mai, dar cine e Petruta asta??
0
5
ai uitat de marea creatoare de moda, Damasaru.e plina cta de astfel de femei. mai sunt alti atarnache ca tararache-company.gasca formata din lipitori pentru un cocktail la rude cu stare materiala, plus de gasca de 45 de ani in sus, femeile mondene ale machedonilor din generatia 68. alea sunt asa underground ca acum sunt mari soacre, dar cu picea rupta in doua. performanta e machedoanca care si-a prins sotul cu educatoarea in hotelul lor. acum posteaza pe facebook ca marea familie indragostita, dar ei sunt praf. te doare capul cu machedoancele astea
15
1
Pe notarita aia pe care a prins-o barbata-su cu altul la Paris o cheama Laura Mantu, o curva ordinara care umbla in gasca cu alte curve ca ea Lili Palavoti,Anca Gaga, toate niste vagaboante care si-au pus tate,cur si buze.Toate sunt bune pentru produs si atat.De altceva nu sunt in stare.
11
4
cine se scuza, se acuza. machedoane, nu era nevoie de explicatii. chiar daca esti un om fara cusur. petruta, tot o centurista ramane oricat ai vrea tu sa pari gentleman.
12
4
Nu numai ca e un om fara cusur acest Naci Bela nici el si nici petruta nu se decadeau sa umble unul cu celalalt! ca sa stie toata lumea asta traumatizata! comentati aici sub anonimat pentru ca ati avut copilaria traumatizata pentru ca multi dintre voi abia va duceti traiul mizer si va roadeti unghiile de invidie! trist pentru voi toti! mana la munca! NACI ESTE SI VaFI EMBLEMA PENTRU TOTI!!!! ca pe voi nu va duce capul si traiti frustrati nu este vina nimanui! plecati capul si acceptati-va soarta!!!
6
2
Jekurile astea put a zer !
13
4
se tepuiesc intre ei, traiesc din datorii la banci, manglesc pe unul-altul, dar ei tot se autodenumesc oameni de afaceri de succes.
19
5
makedonii au subiect de discutie. dau refresh la articol ca sa vada ce sa mai comenteaza ca subiect de barfa. vai de mama voastra. asta ati stiut sa faceti toata viata.
18
3
ca se fut, nu e mare lucru ca si barbatii machedoni sunt niste prosti prin trufia lor.problema e cand incep sa-si traiasca marea viata si isi descopera mari revelatii, isi lasa familii, incep sa se victimizeze, se cred mai inteligente decat calculatorul cuantic. in general procedeaza asa cele crescute si traite pana in anii 90 in zona tulcea. educatia le lipseste cu desavarsire datorita parintilor inculti care au recurs doar la infractiuni in codul fiscal pentru fala. nu inteleg de ce toti machedonii aia sunt cunoscuti prin poreclele lor si nu prin numele de familie, gugiala, sale, naci...
17
3
naci bela, nu doar ca este un om deosebit cu un caracter si cu o bunatate rar intalnita, este si un familist convins, alaturi de sotia sa minunata! Sa va fie rusine , tuturor celora ce sub anonimat scrieti despre un om pe care nici sa-l priviti nu aveti onoarea! mi-este efectiv scarba ce minti bolnave au acces la internet
15
11
dc nu ii controleazanimeni
13
2
Nu le ia dupa el... Maine, poimaine, veti citi ca a crapat, macinat de cancer sau de alta boala necrutatoare. Nimic nu ramane neplatit in aceasta viata. Vii parasutat de niciunde, venetic, nedorit, si ridici bloc la cativa metri de ferestrele unor oameni care nu ti-au facut nimic. Machidonii astia scarbosi, avizi dupa bani, sunt cei mai saraci oameni, de fapt: au doar bani. Atat! Mi-e sila de ei!
14
4
Bai, de rafte ce mai stiti? Am auzit ca e pe vale. Are vreo 2 mil de coco datorii. Care ai bani la el, i-ati gandul. Nu mai are nimic pe numele lui. Hai v-am pupat!
5
3
Cu complicitatea cui credeti ca, construieste? Cu a noastra a tuturor. Din cauza nepasari noastre astfel de specimene au prins curaj. Prin nepasarea si acceptarea tacita a faradelegilor facute de astfel de persoane, s-a ajuns aici. Tu intorci capul, el intoarce capul, altu incaseaza o spaguta si uite asa ne trezim cu monstri. Nu uitati, coruptia ucide!
10
2
Omul are asociat tare la Anaf si sustinere la guvern . Cunoscatorii stiu ca o sa il lase in curul gol Mihai.
8
1
nenorociti!
9
2
Un exemplu de locuitori mazare fagadau au vandut ct . Adica fagadau a dat autorizatia si mazare a vandut au umplut ct de beton
9
2
Nu, chiar nu e vorba de machidonime sau turcime sau moldoveni. Acest om este cancer viu pentru economie, societate si viitorul constantei. Judecat si sa ii toarne pe toti de la curul lui. Poate asa mai iau unii niste ani bonus... Hai toarna tot ca oricum proiectul asta e dus... toarna milionarule de hartie igienica
15
5
astia o fac si virtual, asa atractie au unul fata de celalalt. s-au emancipat machedonii, o dau si virtual. pana acum 30 de ani traiau cu wc in fundul curtii. ra-ti ai dreaq de machedoni tampiti. la machedoni se poarta "prietenii" de familie ca la petruta. se viziteaza si si-o trag ca elefantii. ce dementi.
20
4
nu numai alea din neamul samata sunt pui de curve.toate machedoancele au in gena lor un dram de curvie.zici ca-s tinute in cusca pana la varsta de 30 de ani.se fut ca nebunele, isi lasa barbatii, fug de acasa dupa care se intorc.alea ale lui samata au spart norma in ceea ce priveste curvia.o mai fac si pe ileana cosanzeana. si nu numai ele.sunt o gramada de cupluri care procedeaza asa. debandada e in floare in familiile machedonesti.culmea, copii le calca pe urme.pai ce sa invete copii de la mamele machedoance cu silicoane si ser in buze in varsta de 45-50. exemple cu silicoane sunt o gramada
23
6
NACHI nu te supara ca esti o scursura la fel ca tactu i secatura de padurar,mata o panarama in tinerete se tavalea cu yurghitii,tu ai stricat casa lui Sale,mai mullt in neamul Bela stelica sofer turnator la securitate fiisuu Hauu un prost nu primea socrii in casa o lichea crezi ca data mergi la bisericii si facii milostivenie lui dr Mindea stefan scapi de pacate mai ordinarule tepele care le dai in moldova si calitatea betonului GUnoiule javra ordinara
29
9
ce te miri ca astia toti din neamul samata sunt prostalai. mai e ala cu nevasta care i-a mai facut un copil cu altul din bucuresti si acum cand o vezi pe strada zici ca e cel putin maica-tereza. machedoancele le-au intrecut pe mucance, iar ei, barbatii machedoni niste dobitoci. rad de nevestele altora, dar ale lor si-o trag cu altii de nesatisfacute. la machedoni divortul a devenit sport national. mai e notarita aia care a aflat barba-su ca e cu altul la paris si dobiitocul de barbac-su inca o tine de sotie. bah tembelilor , va futeti ca iepurii intre voi. muistilor.
35
4
cum mama naibii sa stii ca tot orasul stie ca bela iti fute nevasta si tu tot sa iesi cu ea la nunti si botezuri. adevarul este ca femeie arata de filme porno, dar pe degaba daca ti-o gaureste alul cu tine in casa. da-va-n plm de machedoni depravati. cione
34
7
decarteaza naci bela la familia samata de rupe. fututul costa. si inca mult. bmw-uri si alte chestii
28
4
Armanamea construieste oricand ca are bani din lapte cas urda
12
1
NU VA MAI UMFLATI IAR AICI CAND SUNTETI ANONIMI , LA FIECARE ARTICOL FACETI ASA !!!!!!
6
17
CE PLM CONSTRUCTIE ALA E TEREN DIN DOSARUL RETROCEDARILOR
12
1
cu complicitatea gruparii mazare.au distrus orasul.
19
1
Acest dezvoltator este doar preputul unor investitori straini, care il au la mana si trebuie sa joace dupa pwla lor. Un pamflet care trebuie sa vanda ca sa supravietuiasca. Oricum, schema lui e sa traga de timp sa mai suga finantatorii de niste bani de o iesire la un restaurant. BANI CLAR NU AU acesti impostori, milionari de carton care asteapta ca Romanul de rand sa faca un credit. Aceasta specie de antreprenor fals al constantei este pur cancer al societatii.
20
4
de la prostii care dau banii inainte sa fie blocul gata
18
1
Machidoni lacomi, nesimtit si imputiti. Merita lichidata aceasta etnie mizera..
27
7
De unde au atatia bani ???
25
5
Asa trebuie procedat cu toate blocurile care se vor construite pe spatiile verzi aferente altor blocuri.
29
2
...sunt terenuri din afacerile cu Mascariciul ...cel care a distrus spatiul verde si a betonat tot orasul Constanta...
37
3
Maimutoi oportunisti ......
29
2
Doamne ajuta sa fie oprit si sa se-ntoarca la staulul..... lui sa construiasca acolo. Constanta trebuie scoasa din ghearele acestor specimenene....
36
2
Doamne ajuta sa il opreasca cineva pe asta. Sa construiasca afara din oras nu pe fiecare petic de pamant din oras. Niste banditi si aia din primarie ca accepta asa ceva, dar daca il are pe dl babu acolo ce vorbim.
44
3
speccccccccie rara
23
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272