REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ministrul interimar al justiției, despre extrădarea lui Radu Mazăre: Conform atribuțiilor, așteptăm documentele de la instanța de judecată

Ministrul interimar al justiției, despre extrădarea lui Radu Mazăre: Conform atribuțiilor, așteptăm documentele de la instanța de judecată

Replica API 9 mai 2019 | 02:14 424

Ministrul interimar al Justiției a anunțat, referitor la extrădarea lui Radu Mazăre, că instituția pe care o conduce poate demara procedurile numai după ce instanța ia o decizie în sensul aducerii în țară, conform stiripesurse.ro.

"Ministerul Justiției demareaza procedurile numai dupa primirea de la instanta competenta a documentelor. Așteptam documentele de la instanta de judecata in acest moment. Conform atributiilor, Ministerul Justiției astepta documentele de la instanta de judecata. Datoria mea sa dispun toti pasii necesari in baza atributiilor care ne revin", a declarat Ana Birchall la Antena 3.

Poliția Română a sesizat Curtea de Apel București, cu privire la arestarea lui Radu Mazăre în Madagascar, instanța urmând să analizeze dacă sunt întrunite condițiile extrădării.

Ulterior, Curtea va informa Ministerul Justiției, care va cere autorităților din Madagascar extrădarea fostului edil.

Surse judiciare au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că, in momentul in care a fost arestat, Radu Mazăre era impreuna cu iubita lui din Constanta, Mihalache Roxana Valentina.

IGPR a anunțat că Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar pentru 6 zile, ca urmare a condamnării la 9 ani de detenție în România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu numai ca la hotii pesedei nu putem sa le dam cacatul la lins ! Mai manipuleaza si stirile si nu zic adevarul !!! In cazul hotului de mazare vine adevarul pe bucatele. Porcul de melescanu stia ca malgasii vor sa scape de hot da nu l-au cerut !!! Hai replica ca puteti !!! Oricum sefii vostri de acum intra la parnaie . Priviti telegraful care o sa-l primeasca pe mazare cu flori !!!
4
0
La modul extrem de lent in care se misca justitia, documentele care trebuie intocmite pentru extradarea lui Mazare vor fi gata la Pastele Cailor !
4
0
acu acu ca nu ii atent pupatil in rect.voi mincatori de rahat.nu va lasa sa io decalotati nemernicilor.latrai sa spumege.
1
4
PSDisti au depus o coroana,fara comentarii;TIT Brailoiu,fara comentarii;Nicusor Constantinescu, fara comentarii;Stroe,fara comentarii se pare ca PSDisti sunt deranjati de parerea oamenilor care le-au dat puterea sau nu ii intereseaza.Votati PSD si ciocu mic nu ne mai deranjati cu parerile voastre gandim noi si ptr.voi.
4
1
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu pensii speciale si care este plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII.
6
2
si nevasta-ta ne-a supt pula in grup l-a partid , i-am dat banii dar nu ne laudam , boule ! ti-a dat si tie din bani ? sa nu mai vina ma-ta ca e stirba , sa vine fiica-ta , a invatat ceva de la ,ma-sa , animal intretinut !
1
3
ana birchal care-i sugea pula prostului de geoana are ordin de la hotul daddy sa nu-l aduca pe mazare acasa. Si nu-l aduce. Pun pariu !!! Muie dragnea infractorul caruia ii tataie curu, muie pesede !!! Cu cacat !!!
7
3
la beci Radule ! , multi ani !
7
3
sa-i sugeti pula ! atat puteti sa-i faceti , nu va veni in tara !
5
10
Radule vino si vomita tot veninu din tine,poate se vindeca si C-ta.Si poti lua o alifie mai performanta si pentru Poarta Alba sa-i dai si prietenului tau Nicusor Porcu.Si tu vei fi salvatde SIIJ Adina Florea si ICCJ Delorga.
8
4
Gargara PSD-ista! Dupa legile slugoiului tudorel toader si grija psd-ului fata de HOTI o sa-l vedem la p-uli vara pe mazare adus cu catuse in tara! la fel cum l-am vazut pe DRACnea condamnat, cand toata Alexandria stie ca a furat de la gura copiilor si ca femeile alea au lucrat tot timpul la CJ! Hot la HOT trage.
9
2
Arestarea este o smecherie a avocatilor fiindca redactarea finala a hotararii judecatoresti nu e redactata si v-a dura cel putin 6 luni pana v-a fi gata. Fara aceasta nu exista motivatie de extradare deci Raducu v-a fi liber sa-si aranjeze azilul pe undeva.
9
0
Raducule, iubirea mea , te astept la Puerta Blanca. Adu si o crema.
11
4
Un cacat....parca am mai vazut filmul asta si cu Elena Udrea
17
1
Incet incetisor ca poate trec cele 6 zile si scapa. Documentele sa treaca din mana in mana pana in fund.
10
4
Fostul ministru Tudorel Teodor a reusit prin Interpol aducerea in tara. Acest a facut multe pentru constanta. Sa il condamni numai pe baza de denunturi ale fostilor " prieteni " fara probe legea actuala permite este scandalos dar legal
4
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272