REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ministrul Transporturilor, audiat la DNA

Ministrul Transporturilor, audiat la DNA

Replica API 23 octombrie 2019 | 01:08 373

Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va fi audiat la finele săptămânii la sediul DNA în legătură cu scandalul de la TAROM și CFR S.A., au declarat surse judiciare.

Surse judiciare au declarat că procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au citat pe ministrul Transporturilor să se prezinte pentru audieri la finele săptămânii, Răzvan Cuc urmând să dea explicații cu referire la scandalul de la TAROM și CFR, informează Mediafax.

Luni, la sediul DNA a fost audiată Mădălina Mezei, fost director TAROM, iar marți a fost chemat pentru explicații fostul director general al CFR, Constantin Axinia.

Ambii l-au acuzat pe ministrul Transporturilor că i-a demis din funcții nejustificat, respectiv Mezei că a fost dată afară de la conducerea TAROM după ce Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, iar Axinia a acuzat că a fost concediat după ce a refuzat să semneze un contract indicat de ministru.

De altfel, pe 1 aprilie 2019, ministrul Transporturilor a fost audiat la sediul Direcției Naționale Anticorupție în calitate de martor. Atunci, Răzvan Cuc a declarat că este vorba de un dosar deschis anul acesta pentru perioada în care a fost secretar de stat la Transporturi, dar a refuzat să dea mai multe detalii. "E vorba de un dosar deschis în cursul acestui an pentru perioada în care eram secretar de stat la Transporturi. Mai multe detalii nu vă pot oferi fiindcă este o anchetă în curs. Nu e vorba de niciun dosar de corupție, e vorba de niște denunțuri care au fost făcute de anumite persoane, am intrat în calitate de martor, am ieșit în calitate de martor", a declarat la vremea respectivă Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a fost secretar de stat la Transporturi, numit în octombrie 2015, până în luna mai 2016.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si PNL si USR sa puna in practica exact asa cum au promis anularea pensiilotr speciale! Nu tapate, coafate, aranjate si ursul merge mai departe! Nu. Asta ati spus asta sa faceti: 1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat. Punct. Si nu le mai plangeti la magiostrati de mila ca pe justitie stam cel mai prost. Si-n plus si-asa au salarii extraordinari de mari si-i mai scoateti si-n plenitudinea varstei la pensie..Bataie de joc, ajunge!
2
0
pai ce sa faca omul ? Degeaba a zis la denea. Nu-i ramane decai solutia asta !!! Poate se sesizeaza cineva. Ceea ce nu cred pentru ca toti sunt mana-n mana la hotii !!! Muie cu cacat hotilor !!! Iar chestia cu ip-ul e o vrajeala ieftina.
3
0
Cucule pasare sura, o sa cazi nitel in p--a.
3
0
Daca omul este vinovat - sa raspunda!
5
0
Vad ca insisti cu acuzatiile.. Daca ai probe si nu declari, esti acuzat de tainuire. Daca nu ai, iar nu este bine. Vezi ca astia te gasesc dupa Ip-ul tau, chiar daca initial ai impresia ca esti ascuns in spatele calculatorului. De DNA vorbesc. Poate nu stiai.
1
5
MIHAELA SONEL si BRUCHENTAL ANTONIA deabia astept sa fiti si voi audiate de DNA pentru toate furaciunile pentru angajarile fictive pentru aminitari si luat bani de la angajatii si de la persoane care sunt in functie si pe care le aminitati sa mearga in directia partidului. Cu catuse la maini sa fiti audiate ordinarelor. SONICO tic tac tic tac. Da banii oamenilor carora le-ai promis ca ii ti pe functie nemernico . Dare si luare de mita. Ai auzit expresia distruso??
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920