REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

MINOR BĂTUT de GORILELE unui restaurant din Costineşti

MINOR BĂTUT de GORILELE unui restaurant din Costineşti

Replica API 20 iulie 2020 | 00:28 5371

An de an, sute de tineri din toate colțurile țării sunt atrași de mirajul banilor câștigați pe litoral, dar și petrecerea unei vacanțe la mare. Patronii îi îmbie cu perspectiva unui câștig frumos pe perioada celor 3-4 luni, dar și cu perspectiva unei vacanțe aproape gratuite. Este și cazul unui tânăr din Buzău care a venit cu planuri mari pe litoral, plănuind să pună deoparte niște bani din activitatea prestată. Numai că, realitatea a fost alta: în loc de ajutor de ospătar, a ajuns la spălat toalete şi tot felul de munci care nu aveau legătură cu fişa postului.

Bătaia de joc a colegilor: i-au turnat tomberonul pe cap!

Începutul pe litoral a fost de bun augur pentru un minor, în vârstă de 17 ani, din Buzău, venit pe litoral să câştige un ban. A reuşit să găsească un loc de muncă, ca ajutor de ospătar, la restaurantul Albert din Costinești.

Conform spuselor acestuia, cu toate că era pontat pentru un program de 8 ore pe zi, programul tânărului începea la 7 dimineața și se termina la 22, în acest interval având o pauză de 2 ore.

Dacă în primele trei zile și-a desfășurat activitatea conform fișei postului, în asta fiind inclus și spălatul toaletelor, în cea de-a patra zi a fost fost ”transferat” la golirea tomberoanelor de gunoi. Aici, din cauza unor colegi, conținutul tomberonului i s-a vărsat în cap, lucru care l-a făcut să vomite sânge pe nas și pe gură.

Trei gorile l-au agresat şi l-au gonit din camera în care era cazat

Toate lucrurile acestea l-au făcut să vrea să își dea demisia din postul ocupat. Imediat după ce și-a exprimat dorința de a părăsi postul, trei ”gorile” au intrat peste el în cameră, i-au luat toate hainele și i le-au aruncat pe jos, iar apoi l-au agresat și l-au gonit fără să îi dea nici un ban pentru munca prestată.

Reprezentanții restaurantului nu au putut fi contactați

Până la închiderea ediției, reprezentanții restaurantului nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere în privința acestui subiect.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei bine,acei cacanari au ramas pe viata cu stigmatul de gunoaie in mintea tanarului dar si a celor ce au aflat de porcariile alea. Ce castigi daca esti un cacat,un porc fata de oricine ar fi el? Viata le va arata nemernicilor cum e sa suferi,tocmai atunci cand nu se vor astepta. Exista pedeapsa divina,chiar daca multi nu cred in asta,macar pana nu o patesc grav. Nu e bine sa fii ticalos,caci vei fi la randul tau futut de zece ori mai tare.
3
0
daca munca presrata nu e platita statul ramane fara parte de impozitat ,deci numi sunt banii de salarii pentru bugetari
3
0
sa se duca la politie sa depuna plangere si sa ceara daune, asa le trebuie la patronii astia saraci
11
0
Costinestiul e ceam mai jegoasa statiune. O mizerie , un gunoi, oameni de rahat , jeguri de patroni, miros ingrozitor, manele ieftine si saracie bolnavicioasa. e plin de smardoi care cauta bataie ca in evul mediu. O colaca de jeguri analfabete s-au adunat acolo. Pacat de cei cativa oameni de treaba, care se chinuie sa mai faca cate ceva. Sunt ingropati in mizeria stransa acolo de ani de zile.
12
1
asa fac an de an cei de la restaurant cu angajatii!
16
1
Nu conteaza daca e din Buzau,Bacau,Bucuresti sau Beograd daca a muncit platiti -l ce face OPC constanta doarme sau face dreptate doar PSD-istiilor,auzi domle trimite mi gorile le sa il sperie putin.Platiti Omul.
27
1
Poate va hotarati si voi. Era din Buzau sau din Bacau. Stiu ca e greu pentru voi sa intelegeti, dar mergeti pe mana mea, Buzau si Bacau sunt localitati diferite.
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212