REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Minoră accidentată pe trecerea de pietoni, de un poliţist aflat în timpul liber! După accident tot el a făcut scandal

Minoră accidentată pe trecerea de pietoni, de un poliţist aflat în timpul liber! După accident tot el a făcut scandal

Replica API 6 martie 2018 | 15:40 850

Situaţie halucinantă în această după-amiază, pe bulevardul Tomis. O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost accidentată în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, în zona Mega Image, între Dacia şi Tomis III. În urma accidentului, tânăra s-a ales cu un traumatism toracic şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Povestea nu se termină aici. După ce că era vinovat, şoferul, un tânăr de 23 de ani, a mai sărit şi la bătaie, accidentul fiind urmat de un conflict spontan, în plină stradă, între şofer şi însoţitorii fetei accidentate. A fost nevoie de intervenţia organelor de ordine pentru aplanarea conflictului.

Mai mult decât atât, culmea ironiei, şoferul respectiv este şi poliţist, iar în momentul producerii accidentului tocmai îşi terminase programul de lucrum fiind în afara serviciului şi îndreptându-se spre casă, la volanul maşinii personale. Reprezentanţii IPJ Constanţa spun că acesta nu a acordat prioritate de trecere pe marcajul pietonal şi a rănit-o pe minora angajată în traversarea carosabilului în mod regulamentar. Acum tânărul care a provocat accidentul, fie el şi poliţist, va fi cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecere şi pentru vătămare corporală din culpă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii de pe aici sunt suparati ca au tatii militieni dar acestia nu au vrut sa-i recunoasca la nastere ca pareau prea prosti iar timpul a confirmat!
0
1
Iti doresc sa ai nevoie de militienii prosti ca tine si mai apoi sa vorbesti.Prostalaule aseara tot un militian prost si beat ca tine a omorat un om pe trecerea de pietoni in Arad. Daca ar fi fost tactu ala prost ca tine ce faceai? Te mai durea grija de pedofili,drogati,betivi,spagari, incompetenti ca tine care nu stiu sa faca nimic, nu au nici o calificare, dar vor marire de salarii.Intelegeti ca nu mai vrem sa va platim degeaba, si sa va dea statul haine pe care nu le meritati.Tot ce ati putea face ar fi sa stati in zone cu vad si sa cersiti ca la asta va pricepeti dobitocilor.
0
2
Astia sunt politaii
1
6
Doresc sa intru in contact cu familia. 0771652135
2
7
Accidentul a fost minor.Minora traversa pe trecere,printre masinile oprite pe marcajul pietonal in contrasensul politistului,iar din lipsa de vizibilitate si din neatentie din partea politistului si neasigurare din partea minorei s a produs accidentul.Politistul a coborat imediat sa i acorde minorei primul ajutor.Tatal minorei a iesit din casa,din blocul de vis a vis,si cu toate ca politistul era in uniforma si si a asumat vina,tatal minorei l a lovit cu capul in zona fetei.Politistul va raspunde penal pt accident,fata sufera pt ca nu s a asigurat indeajuns,iar tatal va raspunde penal lovire
5
2
PENTRU TOTI SUPORTERII POLITISTULUI CU ORGOLIU , TREBUIA SA INTOARCA SI CELALALT OBRAZ DACA IGNIT, SCUIPAT,LOVIT SI ATUNCI SE VEDEA EDUCATIA CIVICA A UNUI POLITIST.
4
2
Ce imi plac oamenii care isi dau cu parerea in necunostiinta de cauza. Daca era soferul era civil, nici nu se difuza in mass-media. Pentru simpku fapt ca este politist... gata, lumea o ia razna. Oameni buni, se poate intampla oricui. Politistul nu este om si el ? Sunteti constienti de faptul ca a sarit familia fetei la bataie, nu ? Politistul ce era sa faca ? Sa manance bataie aiurea pentru un eveniment rutier ? Daca tot ii faceti pedofili, betivi, s.a pe politisti... cand veti avea probleme... sunati-va vecinii si prietenii... nu mai sunati la politie.
7
3
Eram acolo cand s-a intamplat...fata era cu un tip la.40 ani....ala a vrut sa l.linseze pe sofer...soferu era isteric...tipa ca e politist si cal baga la puscarie....
6
2
semnul cu trecere de pietoni nu e pus acolo pentru infrumusetare urbana. e clar rolul lui - urmeaza sa reduci viteza, mai ales daca nu ai vizibilitate, pana la evitarea oricarui pericol. daca este trecere de pietoni, pai trebuie sa te pregatesti sa acorzi prioritate, nu sa rulezi cu 60 si in caz ca apare cineva pe trecere sa franezi apoi violent ca sa eviti pericolul. cred ca domnul militian pilos si-a castigat tot dreptul pentru un dosar.
6
3
Nu fac aluzie la cazul de fata, dar cum soferii au obligatia sa se asigure in anumite situatii, la fel si pietonii au obligatia sa se asigure cand trec strada.
10
1
S-a scos curcanul! La 23 de anisori, mintea nu o are sigur slefuita.
6
2
Daca sunteti soferi, stiti ca am dreptate. Cati pietoni nu se arunca pur si simplu pe trecerea de pietoni...pt ca este dreptul lor? De acord, dar trebuie sa tina cont si de faptul ca ...poate nu iti tine frana, poate nu il vezi de o alta masina parcata, poate este umed pe jos si masina nu se opreste imediat...
14
4
Citizen, observ o urma de frustrare in comentariul tau, iar tot ce inteleg este ca un politist ori te-a capacit din cale afara, ori a futut-o pe frustrata de ma-ta
12
6
Intreb si eu? Militianul era treaz, era pedofil, era prost, cum a luat permisul, era drogat, sau era pur si simplu un dobitoc asa cum sunt toti ca el. Dupa ce loveste ca boul o fetita pe trcerea de,pietoni tot el este cu gura mare? Parinti vedeti ca astia sunt in stare sa spuna ca fetita s-a aruncat in fata masinii cumparate cu bani din spaga, si mai vedeti daca trcerea de pietoni nu a fost mutata noaptea ca hotii ca nenorocitii astia sunt in stare de orice. Puneti-va avocat ca astia se acopera unii pe altii cand comit ilegalitati. Desfiintati ca oricum nu sunt in slujba cetateanului.
9
12
a dizveginiato pe panakoata aia imputita
0
12
Uite acum o sa bage pe bulevarde cate un politist ptr fiecare sofer in parte, ca sa urmareasca indeaproape fiecare miscare si fiecare gest, ca nu care cumva sa loveasca pe cineva. Vor disparea si trecerile de pietoni si vor face din loc in loc pasarele pietonale, uite cum vor scapa soferii de stresul pietonilor de pe trecere.
2
6
Si aceasta fata s a aruncat pe trecere nu? Ca asa vor zice soferii care nu vad vinovata decat victima! Oameni buni, faceti ceva, sunt prea multi oameni loviti pe trecere!!! Luminati le, puneti limitatoare de viteza, bagati mai multi politisti pe blv princ sa retina vitezomanii, drogatii si betivii sau cei care n au permis ca sunt o groaza!
8
2
Adika i.a tras doi pumni politistului si acesta a stat ca prostu
8
1
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
2
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108