REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MINORĂ BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE ŢIGĂNCI, ÎN CENTRUL ORAŞULUI! VIDEO

MINORĂ BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE ŢIGĂNCI, ÎN CENTRUL ORAŞULUI! VIDEO

Replica API 13 iunie 2018 | 00:22 2833

Imagini uluitoare! Mai multe tinere de etnie romă au ajuns în atenţia oamenilor legii după ce au agresat o fată, cu bestialitate - am putea spune. Este vorba despre 3 minore şi o majoră, anchetatorii urmând să ia măsurile legale ce se impun.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea s-au sesizat, marţi, 12 iunie, după apariţia unui videoclip pe reţelele de socializare privind o agresiune asupra unei tinere din Babadag, potrivit hotnews.ro.

În imagini se observă cum fata este scoasă dintr-un magazin de mai multe persoane, trasă de păr, lovită cu pumnii în cap şi în faţă, apoi trântită şi lovită şi cu picioarele. Tot din imagini reiese că mai multe persoane au asistat la incident, fără a interveni. Oamenii legii spun că în urma verificărilor au fost identificate patru persoane suspecte de comiterea faptei, dintre care trei minore. De asemenea, victima este tot minoră. Cele trei minore suspecte au fost aduse la audieri. Cea de-a patra persoană nu se mai află în ţară, fiind plecată în Suedia. Cele patru suspecte sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au mai spus că fata agresată nu a depus plângere.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

sursa video: ziaruldetulcea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va tachinati singuri, nici voi romanii nu sunteti departe de specia asta. Cati romani ai vazut cu tiganci pe strada? niciodata dar cate romancute umbland cu tigani plini de bani, puternici si descurcareti a-ti vazut? Ogramada, aici in Franta sunt de-a romance cu proxeneti tigani aprox in fiecare oras. MA CAC PE ROMANIA si pe sangelestramosilor vostrii, daca v-ar vedea ce-ati devenit v-ar arde de vii. Eu sunt tigan traiesc in rulote de asemenea insa am crescut in FRANTA de mic, o tara unde sistemul de invatamant, sanitar si social functioneaza nu sunt pline de spagari si profesori obositi.
1
0
strang OASTEA. cautati-ma pe facebook.
1
2
hitler avea dreptate...deci omoratii sau expulzatii ca daca nu iese razboi...
2
1
Chiar n-are nimeni de gand sa se apuce sa ucida tigani?S-au inmultit ca sobolanii,nu munceste mai niciunul,fura in draci pe afara,si au inceput sa agreseze si romani,romance.E timpul sa incepem sa i ucidem.Natia asta trebuie rasa de pe suprafata pamantului.Niste viermi si sobolani,astia sunt tiganii.Moarte lor!!!!
4
1
Abeee ... da de ce ne vorbiti asa,?
2
1
ce de viteji pe net ,in realitate lovesc doar batrani cum a fost rezistentul ala din Bucuresti,numai laude si fapte doar pe taste, in rest capul in nisip sau pozitia ghiocelului.
3
1
HASTAGIENII REZIST ACEEASI SPECIE SUBUMANA CA SI SI TIGANII!
2
2
Daca isi ea casa trebe sa dovedeasca provenienta baniilor ,se pare ca tiganii nu.
2
1
Dati, bai nenorocitilor, arme la populatie!!! Sa incepm sa omoram tiganii astia nenorociti care ne-au facit de ras peste tot in lume!!! P.S. Moarte tiganilor!!!
11
0
Orasul Babadag, care beneficiaza de cea mai intinsa si frumoasa padure din Dobrogea este unul calamitat de tigani. Acestia s-au inmultit, au facut bani in Suedia, cumapara case in centrul orasului si, incet-incet isi vor face simtita prezenta. In fiecare weekend acesti tigani au nunti in cadrul carora pun muzica intr-atat incat sa se auda peste tot, iar petrecerile tin cel putin 3 zile, fara ca nimeni sa ii opreasca. Babadag va fi primul oras din Romania cu populatie predominant tiganeasca. Haules
12
0
Ciorile trebuie sa stea in poza
7
0
Nu sareau pirandele degeaba pe ea. Mai mult ca sigur s-a cordit cu barbatii lor si le-a papat banii.
4
8
acum o sa se duca la penitenciar, sa vezi ce bataie isi iau acolo tigancile astea
12
1
este surorile mele . ce aveti cu ele ?
0
1
Psd-istii si tiganii trebuie sa fie rasi pana la ultimul!
11
6
Legile, care practic sprijina dezvoltarea acestui fenomen, sunt agreate de conducerea tarii.
9
0
Geo 69 esti de la troca? Salut!
1
1
si ala sauaia care filma ce plm statea cu mainile in san?....ai dreku...avem tlefoane si filmam in loc sa sarim in ajutorul tinerei batute....astia suntem fratilor...spirit civic zero
8
1
Daca era copilul meu le prindeam una cate una pe ciorile alea imputite si le spargeam genunchii la propiu sa fie pe viata ologite. Punct
17
1
Ce va mirati ? In tara asta traiti . kokalari cu prazu in gura Nu sunteti prea departe de specia asta.
9
1
In babadac cred ca majoritari sunt tigani .
7
1
Popor slab si indobitocit. Daca asa ceva se intampla in Serbia, Polonia, Ucraina, Ungaria si chiar Bulgaria tot tribul tiganesc era facut praf scapau usor daca nu le dadeau si foc. Romanii stau si asteapta nici ei nu stiu ce vor.
17
0
Autoritatile din babadag? Pai sunt ciori, in parlament la fel, la televiziunile la care cascati ochii la fel Ati dormit pe voi si acum v-ati trezit in Rommania ..vai de voi
13
0
Fratilor hadeti sa ne adunam ca acum 20 de ani k la kogalniceanu sa le dam foc la case sa izgonim din,babadag,harsova,medgidia,tulcea,cobadin,hadeti xa acum este momentul xa altfel peste ani si ani istia se kmultesc rau de tot sj patim ca in america
17
3
Pusi la zid....morttii mamei voastre de tigani borati. Se ce nu va puneti cu unul ca mine. Va iau mail in plina zi
16
2
cei care au semnat articolul asta inainte de a-l publica au aratat filmuletul si Politiei ? si chiar daca nu l-au aratat filmuletul a devenit public, acum autoritatile au habar, ce mai asteptati? identificati agresoarele si la beci cu ele, sau mai bine la stransul cartofului in folosul comunitatii, dar la cum actioneaza Politia Romana, astea in curand o sa mai faca alte si alte victime,caci ele sunt foarte constiente ca agresiunea lor nu se pedepseste
9
1
Ale dracu ciori sa se duca la puscarie si eu sunt tiganca dar sa le fie rusine tigancilor acestora si celor care vati uitata sa va ia naibi Alo politia faceti lege nu mai cu ce ce nu sunt nevinovati si astora nu le faceti nmc Alo politia trezitiva
10
0
Futu-va in gura de ciori! Nu am fost prin zona... am avut de a face cu zburatoare si eu.... si le-am futut in gura ! Sunt de omorat astea! Hai sa nu mai stam cu mainile in san ! Maine poti sa fii chiar tu victima! FOC CIORILOR!
22
0
Hai sa ne adunam mai multi barbati si sa le batem pe facebook
18
0
Impasibilitatea celor care asista la astfel de scene zice totul despre viitorul Romaniei. We are so fracked.
14
1
Gunoaiele naibii de ciori.Autoritatile ce fac in Babadag dorm?????Politia,Parchetul????
22
0
Hai sa-i punem la punct !!! Organizati un grup de fb ceva , sunt sigur ca suntem dsstui barbati pregatiti sa le dam peste cefele late viermilor astora care ne-au facut de rusine peste tot in lume .
21
0
Au ajutor social de pe urma noastra si stau acasa si ne fura casele si pe noi pe strada, beneficieaza de sistemul medical de se cazeaza in spitale in timpul iernii cu toata satra de copii motiv pentru care nu mai sunt paturi in spitale, unii prosti le dau bani celor care cersesc pe la colturi, fac mizerie peste tot unde se duc, peste tot!!!! si nu am vazut niciodata un tigan sa arunce o hartie la gunoi SI NIMENI!!!!!! NU FACE NIMIC in privinta lor. HAIDETI SA FACEM CEVA...!!!!!!!!!!!!!!!!
26
0
Taiati- le ajutorul social,la munca cu gunoaiele astea!
25
0
Hai sa ne adunam si sa facem o excursie pana la Babadag sa alicam o corectie tuturor tiganilor. Dar ceva serios .... pana o sa faca munca voluntara prin curtile oamenilor
24
1
hai sa-i terminam
15
2
Zdrentele mati de ordinare.. pfff cu sa stai sa privesti asa ceva? Mai ales ciorile mati de cioara imputita bagati-ai lemnu n gat... Mu..e la ciori!
24
0
Si lumea ce facea statea si se uita rusine sa va fie
28
0
Alo,autoritatile!Chiar lasati ciorile astea sa puna stapanire pe orasul Babadag?????Chiar nu vedeti ce nenorociri se intampla aici????Treziti-va pana nu este prea tarziu!
33
0
Romele islamiste vs. Roma crestina 1-0.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108