REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MIRACOL! PAGINA de FACEBOOK a PNL Constanța a DEVENIT FORȚA LIBERALĂ

MIRACOL! PAGINA de FACEBOOK a PNL Constanța a DEVENIT FORȚA LIBERALĂ

Replica API 30 noiembrie 2021 | 00:39 3671

După ce a fost marginalizat de o bună parte din colegii săi, Ludovic Orban s-a retras din PNL și, odată cu el, a luat și pe liberalii care l-au susținut în perioada când acesta a condus partidul. Tensiunile au început să se aprindă după ce formațiunea condusă de Florin Cîțu a format, alături de PSD și de UDMR, noul guvern de coaliție. A urmat un val de demisii din partid, ”trădătorii” alegând să treacă de cealaltă parte de baricadei, adică în ograda lui Ludovic Orban. Și la Constanța ”liberalii adevărați” au mușcat din felia lui Orban, așa că și-au scris demisiile. Mai mult, fostul premier se pare că a băgat bățul prin gard la PNL Constanța: pe lângă membrii, a ”furat” și pagina de Facebook a PNL Constanța.

pagina de Facebook a PNL Constanța, devenită Forța Liberală

Ruperea PNL a loc în contextul noii alianțe de guvernare, însă și ca urmare a plecării din partid a unui număr mare de parlamentari, după ce Ludovic Orban a dat startul. Cu toții l-au urmat pe fostul premier în Forța Liberală, un partid, deocamdată, fantomă, pentru că nu a depus, până acum, o cerere la Tribunal. Manipulați sau nu de Ludovic Orban, demisionarii acuză că actuala conducere PNL a luat decizii iraționale, impuse de Klaus Iohannis, care au condus la căderea Guvernului, ruperea coaliției majoritare cu USR și prăbușirea partidului în sondajele de opinie.

Ce liberali și-au dat demisia din PNL și au fugit la Forța Liberală!

Și la Constanța s-au scris demisii, după deputatul Bogdan Bola, ales de Orban mâna sa dreaptă în teritoriu. Printre aceștia se numără Bogdan Drugă, care este de părere că ”marea problemă a echipei cotcodăcitoare sunt liberalii adevărați, liberalii nu ling unde scuipă. Joac-o p-asta Florin Cîţu”.

Bogdan Drugă și Ludov Orban

Astăzi, același Drugă ne invită alături de noua construcție politică, Forța Liberală. ”Vă invităm alături de noua construcție politică. În curând vom începe și adeziunile! La Forța Liberală”, a scris Drugă.

Andreea Bugescu este un alt membru care a decis să facă un pas înapoi, crezând că în partidul lui Orban va găsi ceea ce a pierdut în PNL: doctrina liberală.

Andreea Bugescu

”După 8 ani 7 luni si 2 zile am ales să părăsesc Partidul Național Liberal din motive evidente oricui deține un televizor cu cablu. Nu a fost și nu este o decizie ușoară, am crescut de la 16 ani cu Tineretul Național Liberal. Este absolut inacceptabilă situația actuală în care PNL a ales să se complacă, alături de un partid pe care l-am dezavuat in toate campaniile electorale și nu numai”, spune Bugescu.

Andreea Bugescu, scrisoarea de demisie

Elena Diana Gavriz, după doi ani în PNL, a ajuns la concluzia că noua conducere se îndepărtează de cetățeni și că promisiunile făcute acestora sunt deșarte.

Elena Diana Gavriz

”PNL era partidul in care aveam cea mai mare încredere ca nu va dezamăgi electoratul. Astăzi însă, ceea ce se întâmpla în acest partid depășește orice limita. Toate promisiunile făcute oamenilor au fost călcate în picioare și spulberate. Nu pot accepta aceasta alianța toxica, la fel cum nu pot accepta minciuna și trădarea. Principiile și valorile nu sunt de negociat”.

Un alt liberal din Constanța, Alin Rădulescu, care și-a dat demisia, recent, din PNL spune că ”nu pot accepta acest mariaj forțat numit USL 2.0, nu pot să mă duc cu sufletul curat către cel căruia i-am cerut votul, tocmai, de aceea, astăzi mi-am depus demisia”.

Alin Rădulescu și Ludovic Orban

Forța liberală a furat pagina de facebook a PNL

Surprinzător este că cele două tabere au ajuns să-și dispute, nu numai oamenii, ci și pagina de Facebook a PNL Constanța, care a fost redenumită… Forța Liberală. Reprezentanții PNL Constanța spun că problema va fi remediată curând.

.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alin sau scrici e pui de haceras de pe generatie cu yce
6
1
Relule, lu ma-ta tot caca i-ai dat de dimineata sa manance? Ca tu nu te mai saturi de caca observ.
3
10
Forta hotzilor
4
13
Am auzit ca Bugeasca si-o arde cu unul mai senil..
3
12
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
6
10
l-au avut profesor pe Bogdan Dumitru zis Drona. La fel a facut si el cu pagina primariei Constanta.
10
4
Forza Mazare
5
13
A furat pagina cu tot cu pnlisti.
3
8
Si ma-tii sa-i umplem gura, toata gura.
7
17
si la toata satra PZD-Ciuma Rosie.
22
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108