REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Badea: Să fii ditamai Pro TV și să te pretezi la fake news mi se pare odios

Mircea Badea: Să fii ditamai Pro TV și să te pretezi la fake news mi se pare odios

Replica API 25 iunie 2018 | 00:23 549

Mircea Badea/ Andreea Esca

Andreea Esca spunea la Pro TV: "Un violator va putea să-și privească victima în ochi în timp ce va povesti la Poliție, dacă va mai avea curaj, prin ce a trecut”, conform dcnews.ro.

În realitate, victima unei agresiuni sexuale are prin lege statutul de martor vulnerabil potrivit articolului 113 din Codul de Procedură Penală și beneficiază de măsuri speciale de protecție. La fel, orice parte vătămată, dacă are motive de temere, poate solicita statutul de persoană protejată așa cum se precizează în articolul 92.

”Sa fii ditamai PRO TV si sa te pretezi la fake news de Malin Bot si Rares Bogdan mi se pare odios. Este extrem de grav ce au facut. Au mintit in legatura cu documente oficiale ale Parlamentului Romaniei. Nu poate ramane fara urmari asa ceva!

P.S. Nici nu te mai poti supara pe oamenii care ies in piata. Isi imagineaza ca daca au vazut la PROTV e adevarat. Odios!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ulterior, realizatorul TV a revenit cu un nou fake news de la Pro TV despre care a scris: ”Iata si fake news odios de la PROTV in legatura cu camerele de supraveghere. Care trebuie sa fie pedeapsa pentru minciuni despre continutul documentelor oficiale ale Parlamentului Romaniei?!?! Multi oameni de buna credinta iau de bune minciunile astea pentru ca nu isi imagineaza ca PROTV s-ar preta la asa ceva. Odios!!!!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Javra asta de la HAZNAUA 3 care a spalat pe creier armata de giboni PSD-ista!
1
0
Cand incasezi banul trebuie sa crezi ce spui?
1
0
Problema este ca daca eu sunt martor si filmez cu telefonul un incident, nu se ia in considerare ca proba. De asta de ce nu zici nimic libidinosule?
2
0
Se vede de la o posta ca esti un psd-ist cretin indoctrinat pana in maduva oaselor!!! Ti-am mai spus sa te cari dracului de aici si sa mananci cacat in alta parte!!! Poate dai de unii prosti ca tine care chiar te cred! incearca la latrina 3 acolo este locul retardatilor ca tine!
4
0
asta care tot ma mananci de cwr pe aici, esti boul baltii ,au facut liberalii si usr-istii tai mai mult ? Ai boala lui kalake de cand Bhase ne-a spus ca nu avem nevoie de autostrazi si sica mandolina i-a urmat indemnurile bai vita cufurita dai 2 lei la sanatate si vrei servicii medicale ca in vest, cat despre scoala vezi ce dobitoc ai iesit de pe portile acesteia.Las-o moarta cu propaganda ca nu PSD a imprumutat 20 miliare euro bai idiotule pe care ii plateste PSD ALDE acum, bai cretinule vezi ca pana si taxa auto data de liberali o platesc astia . Dobitoc propagandist mars la cacat!
2
2
bai bade bai..inainte cand prezentai in gura presei si faceai un oarecare umor chiar te urmaream. dar de cand esti cu raspopitu si pupati in kur psd-ul mi e lehamite de tine...pb de asta si oreste s a distantat de tine...distantat exprimare eleganta ca sa nu zic ca ti a dat muei dupa ce a vazut ca tie iti place viata cu tenta de kko
2
2
Amice, probabil esti un dobitoc trepanat care nu vede ce se intampla in jurul lui!! Nu vezi mai cretinule ca de cand este psd-ul la guvernare nu se face nimic pentru tara??? Nu drumuri, nu parcari, nu sanatate, nu invatamant, nu investitii .... Singura grija a psd-ului este sa-si salveze penalii si sa se indatoreze cu imprumuturi aiurea ca sa va dea prostilor ca tine mocangeala pentru care i-ati votat!!! Mars dracului si nu mai comenta pe aici, boule!
8
3
Un tiriplici de trei parale tot apare pe sticla Varanului si produce confuzie la greu ! Bine , tot prostul PSD-ALDE , retardat , nu stie sa foloseasca telecomanda si este intoxicat instantaneu ! Romanul mandru ca este pampalau ...
8
8
multumesc marius pentru rezumatul facut. din pacate si hitler a fost ales in mod democratic. ulterior s-a dovedit a fi un criminal. timpul va demonsta acelasi lucru si in privinta tarii noastre
8
5
Porcii sistemului securisto-fascist intrebuinteaza tehnici de propaganda foarte apropiate de ce facea Goebbels cand manipula poporul german . La fel cum germanii au achiesat la mizeria nazista,se vrea ca romanii majoritatea lenesi in a se informa correct di mai multe surse,sa pice in plasa dementei si sa sprijine un regim criminal care conduce totul din umbra,prin teroare si tradare . Hastagii de fapt militeaza chiar impotriva vietii lor libere,inveninati si radicalizati ca dilii aia de la ISIS. Sunt ca hipnotizati de diavol. Cand vor vedea adevarul,le va fi rusine sa-si recunoasca actiunile.
12
4
ai si alte argumente jumatate de neuron indoit?
8
9
Ma pish in gura ta de psd-ist infect!!!
8
8
elita hastah comenteaza ,cata elocinta, ce limbaj cultivat ,pana si cei din Zabrauti sau Ferentari ar fi invidiosi ,ai nostri din Hanri Coanda sunt in extaz ,limbaj de manual ce mai .Inainte baieti varsati tot din voi culmea este ca nimeni nu sesizeaza si nu ataca manipularea Pro TV, cand ai jumatate de neuron si ala indoit....
11
7
O greseala genetica care are curaj sa vorbeasca ptr ca are spatele acoperit , alfel e un pisic pricajit !
8
5
Habar nu ai tu pe ce lume traiesti bai avorton sifilitic, daca tu nu stii sa citesti si te bazezi pe povestile idiotilor cretinoizi de la A3 crezi ca toata lumea e asa ? Ia fii sincer si recunoaste ce ai facut cu aia 50 de lei pe care i-ai primit ca sa mergi la mitingul psd? Ti-ai luat salam de vara si votca de cluj , recunoaste asistatule!
12
6
Ciocu mic paduchi congenitali care sunteti voi , ciori asistate social , cersetori de ajutor social. Cand o sa munciti sio o sa platiti taxe ca noi ceilalti , taxe de care beneficiati tot voi cand mergeti la spital si la ajutorul social, atunci sa vorbiti. nespalatilor , v-a dat partidul apartamente , acum v-a dat locuinte sociale , CERSETORILOR!!!
13
5
sa-i sugeti pula lui badea , poate va vine mintea la cap , oamenii strazii .
8
15
Sa va dau gingii pana va cad dintii cariati de cacati nespalati.Nici cariciul nu il stric pe gurile voastre care miros a cacat.nespalatiilor !.
6
12
Este un film foarte bun. Cinu nu a fost pe la tara nu stie. Dar filmul nu e pamflet si nici comedie este tragedie. Este exact viata de la tara si de pe la multe asa zise ofase. E de groaza
9
4
adevaru ca romanii habar n-au de ce au iesit in piata.sunt ca oile, ei nu se informeaza, se ia unu dupa altu.Unu mai prost ca altu
14
13
Varanu se mai sterge la popou cu freza lu nea matreata asta
15
10
toti sunteti invidiosi ca eu sug pula si ma fut in cur, iar voi nu...
15
5
Mi-e sila cand ai vad schimele chinuite si maimutarelile clasice si penibile. Ai 45 de ani mai Badea, te faci de ras. Mai schimba ceva ca ai plictisit pe toti...
20
6
Stii ca ai atins rock bottom ca si "jurnalist" atunci cand ajungi sa citezi si sa faci o stire in baza a ce zice pupincuristul no. 1 al romaniei. Pe badea asta nu-l mai ascult nici daca zice ca bea apa, sigur a fost platit de vreunu sa faca asta
18
5
Du-te ma ratatule in ma-ta si lustruieste-i gaoaza varanului ca la asta te pricepi cel mai bine!!!!
21
7
Sa te cari!
15
4
Mircea Badea este primul lingau care a facut "six pack" la limba...!
26
9
cand hastag nu are argumente jigneste urla ,mananca cacat, niste vaduviti de mama natura, le-a dat jumatate de neuron si ala indoit
21
12
Corect. Aici e numai domeniul Haznalelor...
21
7
Oricum protv- eul dezimformeaza voit populatia.
16
21
Lasa ca voi la antena3.6 dati numai stiri adevarate!!!!
24
11
Sa ajungi la 45 de ani si sa ai kkt sub nas aproape tot timpul e de compatimit. Sa ai doar o emisiune de citit ziare dupa multi ani de tv e de compatimit. In afara de lins gaoaza patronului si sa fi asa de versatil e primejdios.Esti jalnic dobitocule! Cand ti s-au umflat muschii pe tine ai luat-o pe cocoasa admirabil! Ai uitat cand ai umblat cu pancarta agatat de gat? Nu stiu cum plm sta Bruma cu tine!?! Probabil de mila!
33
11
lingau ai fost lingau esti si in prezent,ai uitat cand erai sarac, acum esti bogat ai tot ce vrei luatwe pe vorbe si manipulare esti un comunist modern .
40
13
Pai ce, o suspecteaza cineva pe Esca de prea multa minte? Ce i se pune pe prompter, aia recita. Si o face cu un elen demn de o cauza mai buna. Asta e ProTV-ul, o alta sluga a statului paralel, cu un public tinta ce se uita la filme gen Las Fierbinti. Uitati-va si la acel Oanta -asa cred ca-l cheama ma-sa la masa...- , un posedat exoftalmic, ce simte o placere bolnava cand altii sunt in dificultate... O tara de primitivi...
14
32
Sa ma kak diaree cu bolta pe moacca ta de javra ordinara.
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108