REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență!

Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență!

Virgil STOIAN 30 august 2023 | 14:52 2480

Antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct și a fost operat în cursul zilei de miercuri.  Acesta a avut probleme și în timpul meciului cu FCSB, câștigat de echipa lui, UTA, cu 2-1, dar și în următoarele zile.

Mircea Rednic a suferit un infarct si a fost operat de urgenta!

Astfel, el a luat hotărârea să efectueze un control de specialitate, iar medicii i-au spus că trebuie operat de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri.

Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Intervenția chirurgicală a avut loc miercuri, în jurul prânzului, la un spital din Arad. UTA a învins-o luni pe FCSB cu 2-1, meci în care antrenorul Mircea Rednic a fost pe parcursul tuturor celor 90 de minute pe banca tehnică a gazdelor.

Comunicatul remis de UTA după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

UTA a reacționat, prin intermediul rețelelor de socializare, după ce antrenorul principal Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic și a fost operat de urgență la Arad. Conducerea „bătrânei doamne” a transmis că tehnicianul va fi nevoit să ia o pauză de aproximativ o săptămână de la fotbal.

Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi (n.r. miercuri), în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată în comunicatul remis de UTA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tzii la viatza ta spune multzumesc Doamne ca am scapat si lasate de munca asta mai Mircea,daca nu itzi ajung bani atunci antreneaza in continuare caci la un viitor infarct nu se stie daca mai ai norocul asta,treba ta faci cum vrei. Multa sanatate.
3
0
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa se faca bine! Problema este ca are o varsta! Si el si Lucescu ar trebui sa se lase de munca si sa iasa la pensie! Pentru ca probabil sunt deja pensionari in acte si ar mai trebui sa aiba grija de sanatatea lor...Sunt sigur ca au destule resurse financiare pentru a supravietui cu mancare,medicamente si cele necesare traiului unui pensionar! Sunt destui antrenori mai tineri , care vor sa le ia locul si sa faca cariera in fotbal!
4
0
Multe cazuri in ultima vreme probabil post vaccin covid
4
2
Moara măta ca e de la vaccin ? Cap de p**a ce esti
3
6
Tehnicianul a recunoscut, în 2021, că a fost obligat să se vaccineze, deoarece antrena în Belgia. ”M-am vaccinat, aveam un precontract, eram în discuții cu unii din Emirate și m-au obligat. Altfel nu m-aș fi vaccinat, deja avusesem virusul. Și acum am anticorpi. Oricum bâjbâim”, a spus Mircea Rednic, la o conferință de presă de la acea vreme.
10
4
A fost un meci de infarct.. Sa i mai aud pe mamelucii de comentatori
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515