REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Miruna de la Mireasa, ultimele detalii despre despărțirea de Cosmin

Miruna de la Mireasa, ultimele detalii despre despărțirea de Cosmin

Valentina CAMARA 30 ianuarie 2023 | 00:00 611

Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după doar o lună, asta după ce fosta concurentă a recunoscut că și-a înșelat partenerul. De această dată, Miruna a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a mărturisit pe rețelele de socializare că îi simte lipsa partenerului ei.

Miruna de la Mireasa, ultimele detalii despre despartirea de Cosmin

Miruna și Cosmin sunt câștigătorii sezonului 6 Mireasa, iar cei doi au fost căsătoriți doar o lună. Miruna a mărturisit care a fost adevăratul motiv al despărțirii și a spus că și-a înșelat partenerul, iar Cosmin a fost cel care a văzut toate mesajele și a plecat de acasă.

Miruna de la Mireasa, ultimele detalii despre despărțirea de Cosmin

Miruna a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, iar urmăritorii au fost curioși să afle dacă fosta concurentă mai are sentimente pentru partenerul ei, Cosmin, iar răspunsul ei a fost unul sincer și a dezvăluit că simte lipsa lui Cosmin.

''Clar că îi simt lipsa după atâtea luni.'', a scris Miruna de la Mireasa pe rețelele de socializare.

Cosmin, primele declarații după ce Miruna a recunoscut că l-a înșelat

Cosmin de la Mireasa a mărturisit cum se simte după ce a văzut imaginile cu el și Miruna, dar și ceea ce a dus la căsnicia eșuată după doar o lună. Fostul concurent susține că nu regretă deciziile pe care le-a luat deoarece a făcut ceea ce a simțit.

„În astea patru luni parcă au trecut 2 ani. Emoții combinate cu tristețe, cu dezamăgire. Revăzând aceste imagini - s-o spun pe românește - am fost și prost în anumite situații, dar am făcut mereu ce am vrut și ce am simțit eu.

Putea să mi se pună toată România în cap, să-mi spună „nu face asta” și eu în continuare aș fă făcut ceea ce aș fi simțit, cum am și făcut-o.”, a mărturisit Cosmin, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta fata are problema cu caputul :))
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212